Şimdi Ara

Kontrol otomasyon hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gazi makina ingilizcedeyim. Şimdi şöyle bir durum söz konusu. Bölümü seviyorum ama belli başlı sebeplerden dolayı YTÜ kom. gidememiştim. Derslere baktığım da ve hvl nick'li (ismini hatırlamıyorum) bu bölümde de kontrol dersleri olduğunu ve ileride seçmeli dersler alarak bu alanda ilerleyebileceğimi söyledi. Baya baya bilgisi olan arkadaşlar işin içinde olan mühendis adaylarından özellikle yardımcı olmalarını istiyorum. Seçmeli ve bölümde verilen derslere bakarak ayrıca hocaların çalışma alanlarına da bakarak (Hocaların çalışma alanları yanlarında yazıyordu.) bu alanda ilerleyebilir miyim? Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ediyorum.

Edit
    Bu kadar erken 1. Sınıftan vs neyi planlıyorsun diye soracak olan arkadaşlar için ise gittiğim yolu bileyim ki ona göre çalışayım. Hem ne istediğimi bilirsem daha bir hevesle çalışacağımı düşünüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ah be hocam kontrol'e ilgi duyup makine yazmak da nedir, çok yazık olmuş

• yks22öğütücü Y kullanıcısına yanıt
    Hayat diyelim bir arkadaş kontrolcü baya dersin ve hocanın olduğunu söylüyor bölümde ama ne kadar doğru bilmiyorum buraya da sormak istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AA5BCF592 -- 22 Temmuz 2023; 23:7:54 >
  • Up

• Hocam şöyle ki. Tam bir kontrolcü olmazsınız sadece seçmeli derslerle. Ama makine altyapısıyla kontrol alanında çalışabileceğiniz yerler olur. Şimdi ben 3. sınıf KOM okuyorum. O yüzden tamamen hakim değilim. Tamam Gazi’de KOM dersleri var ama ne kadar ilerletir bilemiyorum. Onu herhangi bir yerde Makina okuyup Kontrol alanında çalışmış birilerine sormanız en sağlıklısı olacaktır. Böyle en net bilgiyi alırsınız.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hvl00 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.