Bende Kontratlı vodafoneiPhone 4 sahibiyim. Konuya çok hakim olmadığım için sorma ihtiyacı hissettim..
Aldıktan sonra turkcell hat ile denediğimde sorunsuz çalışmıştı, yani alırken sadece vodafone ile çalışır lafları yalan olmuştu fakat şimdi 4.1 update i yapmaya çekindim açıkçası.
Merak ettiğim 4.1 update'i uygulayıp (baseband yükselterek) turkcell ile deneyen oldu mu ? Çalışıyor mu ?
turkcellden aldığımda 4.1 di ve sorunsuz jb yaptım
quote:
Orijinalden alıntı: Ras0
turkcellden aldığımda 4.1 di ve sorunsuz jb yaptım
Teşekkürler cevap için ama benim asıl öğrenmek istediğim vodafone dan alıp 4.1 update yapıp turkcell ile kullanan var mı ? Alırken sadece vodafone ile kullanabilirsiniz diyorlardı.
hocam aldıgında trcell ıle calısıyorsa 4.1 yapıncada calısır... merak etme.... 4.1 update etme durumu neden gereklidir onuda bilemedim acıkcası.. sorun yoksa devam edin 4.0.1 ile veya 4.0.2 ile
aynen versiyon farketmez şuan çalışıyorsa versiyon 4.1 4.2 4.3 vs. vs. çalışacaktır. fabrikasyon simkilitsiz cihazın basebandda farketmez
Vodafone ve turkcellden alınan cihazlar simfee dir.4.1 4.2 5.0 farketmez çalışır
bende vodafonedan aldım.oradaki görevli bana cihazınız simfree demişti.
yani vodafone da kilit yok.belki ilk gelenler böyledir.daha sonra satacaklarını kilitleyebilirler.
bende vodafonedan aldım.oradaki görevli bana cihazınız simfree demişti.
yani vodafone da kilit yok.belki ilk gelenler böyledir.daha sonra satacaklarını kilitleyebilirler.
Öyle Birşey Olmaz ne getirirlerse getirsinler simfree yapmak zorundalar bu iphone 5-6-7 artık ne çıkıcaksa hepsi için geçerlidir he sadece versiyon değişik olabilir.
Herkese cevaplar için teşekkürler..
Öncelikle niçin 4.1 yapmak istediğimi belirteyim. Cihazda hiç bir sorun yokken ve 4.0.2 iken bb yükseltmeden 4.1 yaptım ve jb yaptım. Sonrasında 1-2 hafta kullandım, geçenlerde gelen çağrılarda bi süre konuştuktan sonra sesim karşı tarafa gitmememeye başladı. Sonra benim aramalarımda da gitmemeye başladı. Bende bb yükseltmediğim için sorun olabileceğini düşündüm.
Dün tam restore edecekken son bir kez deneme yaptım ve o zamandan beridir sorun yok. Ama genede sizin verdiğiniz cevaplardan sonra sorun tekrar ettiği anda bascam restore.
Teşekkürler tekrar..
merhaba bende vodafone'dan aldim telefonu sim kilitsiz ve kontratsiz sekilde. Ancak bugun versiyon 4.2' ye update ettim iTunes'a baglanti isareti cikiyor acilmadi telefon daha sonra itunes uzerinden 'restore' secenegine tikliyorum restore da etmiyor. 'The Iphone could not be restored An unknown error occured(1013) ' Nedeni ne olabilir. Tesekkurler
Ben güncelledim sorun olmuyor :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme