Şimdi Ara

Kontratlı iPad Air satışı yok mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkaaşlar kontratlı ipad air almak istiyorum ama turkcell in sitesinde gözükmüyor kontratlı ipad air alınmıyormu, alan varsa fiyatlarını yazabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sıkkın -- 12 Mart 2014; 17:50:05 >

• up
  • Turkcell musteri hizmetlerine soru sorulabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

Turkcell musteri hizmetlerine soru sorulabiliyor.

Çok bilmiş arkadaş turkcell var diyor ama sitede yok hiçbir bayide yok ben alan varmı diye soruyorum post kasma.
  • Hocam hiç duymadım böyle bir uygulamanın olduğunu, görmedim de. Bence de oparetörlerle bir konuşun müşteri hizmetlerinde belki vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: sıkkın

quote:

Orijinalden alıntı: gduman

Turkcell musteri hizmetlerine soru sorulabiliyor.

Çok bilmiş arkadaş turkcell var diyor ama sitede yok hiçbir bayide yok ben alan varmı diye soruyorum post kasma.

He ya post kasiyorum

Beyin bedava tabi devam et.

• Türkcell için Ankara'da bulamadım. 20 yere sordum, inanmayabilirsiniz.

Panora Vodafone'da ise bir tane vardı 2 hafta önce, iPad Air 64GB Space Grey olanından. Bir iki kez gecikmeye girmiş yedek bir hat yüzünden alamadım, iyiki de alamamışım. Apple Store'dan almak, bunun gibi yok yelllow tint'di, yok ölü pikseldi gibi sıkıntıları çıkması olası Premium bir cihaz için en mantıklısı.

Tabii yine de 24 aya böldürmek cazip geliyor. Ankara'daysanız ve ayda 103 TL verecekseniz Panora'daki Vodafone'a uğrayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alan yokmu bende almak istiyorum.KONTRATLI ŞEKİLDE TURKCELLDEN
  • 2 ay önce eşime kontratlı iphone 5s alırken sormuştum, yeterli stok olmadığı içim kontrata veremiyorlarmış, yeterli stok gelince piyasaya vereceklerini söylediler, ipad mini retina da aynı durumda.

• İkisi arasında kalmıştım bende mini retina ve air :( alamıyormuyum yani magazaya gidip :(...İstanbulda hangi turkcell magazasında vardır?Tavsiye edeceginiz turkcell magazası?
    Teşekkürler.
  • Ttnet de vardı kontratlı ipad ama air miydi hatırlamıyorum..
  • Sınırsız 3G ile iPad mini 2 aldım.androidden geçtim ilk iOS cihazım.garip geldi ama çok satabildi maşallah alışacağız.

• Mecidiyeköy Turkcellde iPad Air geldi yazıyodu.
  • Küçükçekmece Meydanı'nı tren istasyonunun oradaki turkcelldede air var 1 adet beyaz 16gb...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.