Şimdi Ara

Kontra atak takımımı oluyoruz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son 2 maçta Alex'in takımdan ayrılmasıyla 4-3-3 sistemine döndük.Gladbach ve Beşiktaş maçlarında birşey dikktamini çekti oda son 10 yılda doğru düzgün kontra atak golu atamayan bu takım kontra atak oyununa doğru gidiyor.Bilmiyorum doğrumu? Sizlerin yorumlarınızı bekliyorum

• yapmaa yapmaa alexciler yıkar burayı. yok 2 maçla havaya girmeyin yok 2 ay sonra görürsünüz bla blaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: cürükelma

yapmaa yapmaa alexciler yıkar burayı. yok 2 maçla havaya girmeyin yok 2 ay sonra görürsünüz bla blaaa

ben burda alex'e bir eleştiri getirmiyorum dediğim şu: alex varken takım topa daha iyi sahip oluyordu.şimdi topa sahip olma şansı azaldığı için kontra atak oyununa dönüyoruz gibi olduk
  • Benımde dıkkatımı çeken bu oldu. Çok hızlı atağa çıkıyoruz. Bazı dakıkalardada aktıf dınlenmeye geçıyoruz. Örnegın dun 15-35 arası daha çok kendı sahamızda oyunu kabul ettık. 35 ten sonra ise önde basmaya başladık. Onun netıcesındede 2. gol geldı. Aktıf dınlenmede pozısyon vermessek çok daha rahat oluruz. Defans bıraz sorun gıbı.
  • aslında dia tam kontra atak futbolcusuydu şu an için bize lazım olabilirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: devito

Benımde dıkkatımı çeken bu oldu. Çok hızlı atağa çıkıyoruz. Bazı dakıkalardada aktıf dınlenmeye geçıyoruz. Örnegın dun 15-35 arası daha çok kendı sahamızda oyunu kabul ettık. 35 ten sonra ise önde basmaya başladık. Onun netıcesındede 2. gol geldı. Aktıf dınlenmede pozısyon vermessek çok daha rahat oluruz. Defans bıraz sorun gıbı.

ortasahada Cristian değilde Xavi tarzı bir oyuncu olsa ortasahada pas yaparken defans dinlenecek ama bu cristian yüzünden sürekli geri pas yapıyoruz ve defans sürekli topa koşmak zorunda kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: de_dust2

aslında dia tam kontra atak futbolcusuydu şu an için bize lazım olabilirdi

krasic tam olarak hazır olduğundan dia ya 1000 basar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Benımde dıkkatımı çeken bu oldu. Çok hızlı atağa çıkıyoruz. Bazı dakıkalardada aktıf dınlenmeye geçıyoruz. Örnegın dun 15-35 arası daha çok kendı sahamızda oyunu kabul ettık. 35 ten sonra ise önde basmaya başladık. Onun netıcesındede 2. gol geldı. Aktıf dınlenmede pozısyon vermessek çok daha rahat oluruz. Defans bıraz sorun gıbı.

Dün ben maç 1-0 olduktan sonra taktik gereği dinlenmek için sahamıza çekildiğimizi söyledim, millet benimle dalga geçti. 2. golden sonra sustu kaldılar tabi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: moskowa48

quote:

ortasahada Cristian değilde Xavi tarzı bir oyuncu olsa ortasahada pas yaparken defans dinlenecek ama bu cristian yüzünden sürekli geri pas yapıyoruz ve defans sürekli topa koşmak zorunda kalıyor.

Aslında emre yerıne crıstıanı yollayacaktık. EMRE MEIRELES MEHMET ORTA SAHASI SUPER OLURDU. Crıstıanda keyfıne gore oynuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: NatroTech

quote:

Dün ben maç 1-0 olduktan sonra taktik gereği dinlenmek için sahamıza çekildiğimizi söyledim, millet benimle dalga geçti. 2. golden sonra sustu kaldılar tabi..

Kesınlıkle dogru. Zaten 90 dakıka oyle oynamak ımkansız. Avrupa macından sonra ıse bu cok zor olur. Tek sorun o zaman pozısyon verıyoz. O sorunuda çözersek daha ıyı olucaz.

• 4-3-3 değilde 4-5-1 dizilişinde takım. Çünkü sadece hücuma çıkarken kısa bir süre 4-3-3 oluyor, oyunun büyük bölümünde 4-5-1. En azından bana öyle geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

4-3-3 değilde 4-5-1 dizilişinde takım. Çünkü sadece hücuma çıkarken kısa bir süre 4-3-3 oluyor, oyunun büyük bölümünde 4-5-1. En azından bana öyle geldi.

Top rakıpteyken 4-5-1 e dönüyoruz. Bizdeyken ıse 4.3.3 tabı bunu hemen uygulamak cok zor. Zaman ve sbır gerekıyor. Oda vızım taraftarlarda yok maalesef
  • Atl. Madrid in oyun anlayışına benzer bir oyun oturtmaya çalışıyor bence aykut kocaman
  • Türk futbolu 433 oynayacak kapasitede değil bu dizilişte ya çok iyi oynarsınız ya da felaket ortası yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anıl Yılmaz

Atl. Madrid in oyun anlayışına benzer bir oyun oturtmaya çalışıyor bence aykut kocaman

Katiliyorum..
  • Bence oynadığımız bi sistem yok yada orgsnize her hangi bi şey.Kontratak oynadığın zaman bi anda ilerde çoğalır kafanı kaldırdığında 3-5 oyuncu görürsün ben ne zaman baksam içeride 1 veya 2 kişi oluyo biz daha çok bireysel beceriye dayalı bi futbol oynuyoruz aslında böyle oynayacaksak TD'ye de gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: moskowa48

quote:

öyle bir oyuncu var aslında ama

20.000.000 € Para Gerekir Klüpten sorun çıkmaz oyuncuda

• Biz 4-3-3 oynamıyoruz onu bir kere bilelim,4-3-3 oynayan takım kontra atak takımı değildir aksine rakibi tabiri caizse hücumlarıyla boğmak isteyen oyunu rakip sahaya yıkmayı hedefleyen bir takımdır.
    Biz hücumda çakma 4-2-3-1,savunmada bildiğin 5-4-1 oynuyoruz. Sorunun cevabı ise evet,vizyonsuz bir teknik adam ve yönetimle beraber Ankarasporun yolundan emin adımlarla ilerliyoruz.
    GFB'i sevmem,kızarım falan ama adamlar bazı konularda hakikaten haklıymış ya..
    +
    Zico döneminden bir örnek,
    4-3-3 olmasada 4-2-3-1 oynardık o dönem. ve kimse neden tek forvet,hücumda yokuz demezdi.
    Tek sıkıntımız bol hücum yapmamıza rağmen hızlı bir şekilde ileride kalabalıklaşamazdık,zaman alırdı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.