Şimdi Ara

Kontorland dualshock2 kt-2082 yada 2083 gamepad

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bende Bu gamepad mevcut ps2 de çalışıyor ama bilgisayarda çalışmıyor 2. bilgisayarda denedim ordada çalışmıyor ama kuzenimin bilgisayarında denedik onda çalışıyor bunun sebebi nedir ? driver bulamadım 2082 yada 2083 göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Francouzska -- 18 Aralık 2011; 13:53:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Francouzska

bende Bu gamepad mevcut ps2 de çalışıyor ama bilgisayarda çalışmıyor 2. bilgisayarda denedim ordada çalışmıyor ama kuzenimin bilgisayarında denedik onda çalışıyor bunun sebebi nedir ? driver bulamadım 2083 göre

Taktığın PClerin USB girişlerinde bir problem olabilir. Veya işletim sistemi ile ilgili bir durum olabilir. Bilgisayarının bir dosyası eksik olabilir ve o dosya da kuzeninin bilgisayarında mevcut olabilir.
  • bunlar genelde driver olmadanda çalışıyo.sadece titreşimden flan faydalanamıyorsun bildiğim kadarıyla. walla 1-2 sene önce bende aynı problemi yaşamıştım kontrland gamepad de.hatta servisine göndermiştim onlarda çözememişlerdi. bende pc ye ilk taktığımda bikaç saniyeliğine görüyodu kolu.ama ondan sonra devre dışı kalıyodu ve donanım algılanamıyodu.bende asusun bi anakartı vardı, laptopuma taktığımda ise çatır çatır çalışıyodu.ozman baya bi araştırmıştım benimle aynı sorunu yaşayan bikaç kişi daha vardı.muhtemel bi chipset uyumsuzluğundan bahsediyodu o arkadaşlar.belki benimde ozamanki anakartımın chipsetiyle uyumsuzdu.sendede öyle bişey olabilir. yada bilmiyorum ama belkide bios güncellemesiyle çözülebilir.şu konuyu bi oku istersen gamepad modelleri farklı ama sorun aynı olabilir...
    http://forum.donanimhaber.com/m_18736424/mpage_2/f_/key_//tm.htm#31424736

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cileri33 -- 28 Kasım 2011; 0:37:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cileri33

bunlar genelde driver olmadanda çalışıyo.sadece titreşimden flan faydalanamıyorsun bildiğim kadarıyla. walla 1-2 sene önce bende aynı problemi yaşamıştım kontrland gamepad de.hatta servisine göndermiştim onlarda çözememişlerdi. bende pc ye ilk taktığımda bikaç saniyeliğine görüyodu kolu.ama ondan sonra devre dışı kalıyodu ve donanım algılanamıyodu.bende asusun bi anakartı vardı, laptopuma taktığımda ise çatır çatır çalışıyodu.ozman baya bi araştırmıştım benimle aynı sorunu yaşayan bikaç kişi daha vardı.muhtemel bi chipset uyumsuzluğundan bahsediyodu o arkadaşlar.belki benimde ozamanki anakartımın chipsetiyle uyumsuzdu.sendede öyle bişey olabilir. yada bilmiyorum ama belkide bios güncellemesiyle çözülebilir.şu konuyu bi oku istersen gamepad modelleri farklı ama sorun aynı olabilir...
    http://forum.donanimhaber.com/m_18736424/mpage_2/f_/key_//tm.htm#31424736

Tüm herşeyi güncelledim olmadı.
    Analog tuşuna bastığımda kırmızı ışık 2-3 saniyelik yanıp sönüyor neden böle ?

• problem aynı bendeki gibi. ya anakart değiştircen yada gamepad :) başka yolu yok. platoon, snopy flan bisürü marka var onlarda sıkıntı yaşamazsın. bende sony ps kolu var usb dönüştürücüyle kullanıyorum.şu an sorunsuz. ps den farkı kalmıyo.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.