Şimdi Ara

Kontör var ne arama yapıyo ne mesaj yolluyo (Türkcell)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    -29 görünüyor
    8090 arayınca -28 sölüyor
    bu kontör - 30 a kadar düşmüyormuydu?

1 de benim heryöne 25 dakikam var bunları kontör yüklemeden kullanamayacakmıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krkmz1666 -- 14 Nisan 2009; 23:24:01 >

• turkcellde kontorunuz olmasa bile hediye dk varsa arama yapabilirsiniz

aveada ise hediye dk lar ile arama yapılabilmesi için en az 1 kontorunuz olması gerekiyor

denendi....
  • quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

Hattınızda kontör olmasa bir her yöne dakikaların kullanılabilmesi lazım.

quote:

Orjinalden alıntı: HePsİ1LeŞmE

TÜRKCELL hattımda *123# de
    -29 görünüyor
    8090 arayınca -28 sölüyor
    bu kontör - 30 a kadar düşmüyormuydu?

1 de benim heryöne 25 dakikam var bunları kontör yüklemeden kullanamayacakmıyım ?

bende öle biliyom ama şuan transfer ettirdim 20 kontör -9 kontörüm ve ne arama yapabiliyom nede mesaj yolluyom
  • 8091 aradığımda - 8 kontör varmış aramalara açık kalması için 27 nisan 2009 dan önce kontör yükleyin diyo
  • Son Kontör
    Yükleme Tarihiniz
    27.Ocak.09

Yarı Aktif
    Döneminiz
    27.Nisan.09

Son Döneminiz
    26.Temmuz.09 Hattınızın İptal
    Olacağı Tarih
    25.Ağustos.09

yani 27 nisana kadar zamanım var neden böle oldu anlamadım kontör - de ama heryöne dakikalarım var araması lazım avans kontörle alakası varmıdır?
  • 60 gunden fazla kontor yuklemediginiz için avans kontorlerini kullanamıyorsunuz
    ama dk lar varken neden arama yapılamıyor.. ilginç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi termal1 -- 13 Nisan 2009; 20:35:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

Arama yapmak istediğinizde ne uyarısı alıyorsunuz?

Arama kısıtlaması yapılmış olabilir mi?

arama yapabilmek için kontör yüklemeniz gerekli diyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: termal1

60 gunden fazla kontor yuklemediginiz için avans kontorlerini kullanamıyorsunuz
    ama dk lar varken neden arama yapılamıyor.. ilginç.

kartınızla görüşme yapabilmek için kontör yüklemeniz gerekli diyor
    60 gün olmadı ki daha
  • senin kontör yükleme tarihine göre
    27 mart - 27 nisan arası ekside iken arama yapamazsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

senin kontör yükleme tarihine göre

dün arama yapabiliyodum mesajda yollayabiliyodum ne olduysa 3 kere neredeyim yazıp 2222 yolladım ondan sonra oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

senin kontör yükleme tarihine göre

Bedava dakikalar için mi geçerli bu?
  • 25 dakikada her yöne dakikam var 6 ay 30 dak kampanyasından
  • 4440535 4440532 sabit hattan arayınca meşgul çalıyor neden acaba nasıl öğrencem başka türlü
  • yokmu bilen
    quote:

4440535 4440532 sabit hattan arayınca meşgul çalıyor neden acaba nasıl öğrencem başka türlü
  • quote:

yokmu bilen
    quote:

4440535 4440532 sabit hattan arayınca meşgul çalıyor neden acaba nasıl öğrencem başka türlü

Bu linkten mesaj yolla..Yarına ararlar seni

http://www.turkcell.com.tr/bizeulasin/sozsizde?banner=dig_20080402_sizidinliyoruz

• quote:

Orjinalden alıntı: FeToBaSkaN

quote:

yokmu bilen
    quote:

http://www.turkcell.com.tr/bizeulasin/sozsizde?banner=dig_20080402_sizidinliyoruz

yollayam
    ekstralara gittim çalışanda da aynısı olmuş kontör yükleyerek düzeltmiş başka yol yok mu dedim müşteri hizmetleerinden yapıyoarlar dedi ama ben uğraşmadım dedi sabit hattanda aranmıyor bi türkcell hat bulup aramam lazım ozamn

• quote:

Orjinalden alıntı: FeToBaSkaN

İletmiş olduğunuz konu ile ilgili Müşteri Hizmetleri Yetkililerimiz en kısa zamanda sizinle iletişim kuracaklardır.

İlginiz için teşekkür ederiz.
  • ekstrada 1 kaç işlem yapıldı fazla kontör kartıyla yükleme denemesi yapılmış falan bişiler saydı 1 nisanda denemiştim şimdimi kapatıyolar dedim bilemicem de di o kadarını iyi dedim bende mailin sonucunu bekliyorum
    tahminim
    neredeyim yazıp 2222 4 sefer yollamadan da engellenmiş olabilr
  • neredeyim'e mesaj yazmanla hiç alakası olacağını sanmıyorum, bu hatayı kontör yükleme döneminde sıkıntı olduysa verir, sistemde takılmış olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dyleck

neredeyim'e mesaj yazmanla hiç alakası olacağını sanmıyorum, bu hatayı kontör yükleme döneminde sıkıntı olduysa verir, sistemde takılmış olabilir.

dün hattımda 16 vardı bugun 0 kaldı nereyim servisinin kontörleri düşmüş
    bugun temsilci aradı türkcell'den ne kadar samimi candan konuşuyo .. kişiylemi görüşüyom evt buyrun benim müsaitmisinin konusabilmiyiz tabi dedim buyrum durumu anlattım sebebini bulamadı ama yardımcı olmak adına 10 kontör yüklücem dedim bende dedim kontöre gerek yok sms haftalık yükle dedim ben onu yükleyemem dedi kontör yüklemesi yapabilirim dedi iyi yükle dedeim 10 kontör geldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.