Şimdi Ara

KONTENJAN ARTIŞI HESAPLARIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sokrateslaa

quote:

Orijinalden alıntı: Hafnarfjordur

uplıyorum ilgisi olanlar için çok net bir toplam değildir yokatlas üzerinden hesaplama yaptım.

Hocam 150k civarı mühendislik sıralamaları için ne düşünüyorsunuz kontenjan bakımından?

Bu mantıkla kafan 5-6 bin geri düşmesi lazım ama tam emin değilim tercih edilen bölüme göre değişiklik gösterebiliyor.
  • Hafnarfjordur H kullanıcısına yanıt
    9 eylül nolur hocam 5 k olur mu
  • 9 bin üstü tıplarda kontenjan artışı mı azalışımı var şuan için?
  • TM sıralamaları için ne dersin ilk15k

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de yök atlas üzerinden hesapladım ama farklı bir sonuç buldum. Yeni acilan tum üniversitelerin ilk 20 bine gireceğini mi varsaydın?

• tıpların evet ancak tüm tıplar değil devlet ve özellerin tam burslu tıplarını.yukarıda yazıda belirttiğim gibi kesin bir sayı bulmadım zaten.devletteki dişlerin ve özeldeki tam burslu dişlerin de ilk 20binde olacağını varsaydım.tekrar söyleyeyim bu hesabın sonucu son dişin 20 hatta 21 civarlarını görebileceği(tam 21 olmaz yani yakın gibi belki).yoksa bazı bölümler çok ilerler veya bazıları çok geriler mf4'de 20'ye yakın olanların artışını eklemedim geriye kayarlar diye hatta 30-40 kişilik bir kontenjan o da.yanıltıcı bir tespitte bulunmuyorum en ince detayına kadar da hesaplasam bile bazı bölümlerin farklı ilerleme veya gerileme durumları olacaktır bu sebeple hesaba bağlı tek yorumum son dişle ilgili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hafnarfjordur -- 4 Ağustos 2016; 12:34:46 >
  • Hocam ıtü inşaat sizce kaç ile kapatır?

Anladım ben sadece bazı devlet dişlerini ilk 20 bin içine almıştım. Bir de ilk 20 binin %70'i mf3ten yerleşmiş. Bunu da göz önüne al bence. Ve 22 bindeki Gata erkeğin kontenjanı 200'ün üzerinde, o yüzden epey etkiler ilk 20 bini.

hocam devlet diş geçen yıl en kötü 19.777 ile almış
    bu yıl 20.777 olabilir mi yani
  • 15100le kapatan adıyaman tıp kaçla kapatır
  • tercih uzmanı gibi cevaplamayacağım şahsi fikrim hacettepedeki bölümün gelme ihtimali düşük ancak gelme ihtimali var listede bulunsun.iyte 69bin ile almış kontenjan da arttırmış büyük bir sürpriz olmazsa iyte gelir herhalde şahsi fikrim.
  • Underc0ver kullanıcısına yanıt
    ilk 5k'da yanlış hatırlamıyorsam ufak bir azalış ilk 10 bin için kesin bir rakam veremesem de bir artış vardı.
  • antitayyip A kullanıcısına yanıt
    tmdeki kontenjan artış ve azalışlarını bir incelemenizi öneririm.bir bilgim yok özel olarak
  • Hocam 2771 .yim Ankara Tip 3051 ile kapatmis.Gelme ihtimali nedir ?
    Simdiden tesekkurler.

• Beyler bir arkadaşım için soruyorum 28.300 lük mühendisliğe 28.700 ile girebilir mi kontenjanı 5 azalmış
  • Evet gençler hesaplarımın yüzde 80 oranında tuttuğunu gururla söyleyebilirim herkese hayırlı olsun
  • Bu sene icin de yorumu olan var mi?

• dh2dhy2 D kullanıcısına yanıt
    Allah seni davul etsin adam 20k ile diş kapatır diyince ilk tepkim noluyoh a** oldu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.