Şimdi Ara

Kontakt Lens Acil Yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben ileri miyopum (r-9,l-12.25) 15 yaşındayım senelerce gözlükten bıktığım ıcın lens siparişlerımı verdım bu gun geldiler.
    Görüş alanı harıka cam gibi görüyorum.
    Hastanede hemşireyle taktık çıkartmayı falan gösterdi ama şuan beceremıyorum.
    1 saattır uğrasıyorum sinirden ağlıcam gözlerım kızardı.
    Hemşire iki elimle tutup çekmemi söyledi gösterdi ama olmuyo arkadaslar tutarken elım kayıp gözüme zarar verıcem dıye ödüm patlıyo.
    Böyle oluncada çıkartamıyorum.

Az önce sinirden aynaya kafa attım.Duvara falan vurdum canımda yandı
    Kendime zarar vermem için bu konuda tecrubelı olanlar varsa lütfen deneyımlerını yazsınlar.

• UP UP UP UP
  • UP UP
  • youtube'da eğitim videolarını izle ve sakin ol. ne kadar sinir olursan o kadar zorlanırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşağı doğru kaydır az sonra tut çek.Çıkarmak zor değil.Zor olan takmak.
  • Ben 14 yıldır gözlük kullanıyorum. Bende lens kullanmak istiyorum fakat üşeniyorum onun bakımı falan var sanırım. Gözlükleri çıkar gözlerini görelim diyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    astigmat lens kullananlar yardım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam lensi işaret parmağına al ve bir aynanın karşısına geç sakin ol bi şey olmaz.Mesela sağ işaret parmağına aldın aynı elinin orta parmağıyla da göz kapağının altını kaldır.Sonra diğer elinle göz kapağının üstünü kaldır ve lensi göz bebeğine yavaşça yerleştir
  • Parmağının ucuyla lensi yavaşça gözün altındaki kırmızı yere doğru çek, başparmağın ve işaret parmağında hafifçe al gözünden. Takarken de işaret parmağının ucuyla düzgün bir şekilde tut gözbebeğinin üzerine yapıştır bir kaç kez gözünü kırp tamamdır. Heyecan yapma ve alışmaya çalış çok sert davranma göz hassastır ama çok fazla da çekinme bir şey olmaz alışacaksın sonra dünya varmış diyeceksin
  • Ben de geçen sene lens takmaya başladım.sıkma canını.Ben de zorlandım ilk başlarda hatta çöpe atacak kadar sinirlenmiştim.İlk önce aynaya bakarak yapmaya çalış.Sonra aynayı kullanmadan takabileceksin.
    Özet Sakin ol şampiyon
  • Internette bulduğum her vıdeoyu ızledım kolay değilki iki parmağımlada değiyorum lense ama tutamıyorum vıdeodukı ınsanların sankı elıne yapışıyo lensi içinde saklamamız ıcın verılen losyonu mu kullanmam lazım acaba
  • The MasteR T kullanıcısına yanıt
    Aynen ya vallaha bıktım o durumdan Gözlüklerini versene, bir kere takayım mı
  • lensi solüsyonla ıslat biraz yapışır o eline
  • Arkadaşların önerdiği gibi başta ayna karşısında çıkar tak, zamanla alışırsın, başta bende takma olayında aşırı zorlandım ama çıkarırken kolay çıkıyor. İşaret parmağını ve orta parmağını kullanarak çıkar, tut, kavra ve çek. Ve de aldığın lenslerin gözde kalma sürelerine dikkat et. Yoksa kuruma yapar ve çıkarman çok daha zor olur, gözlerin kızarır, baş ağrısı yapar.

• aynanın karşısına geç gözünü aç iyice lensin yerini bul işaret parmağınla lensi gözün beyaz bölgesine doğru kaydır sonrada iki parmağınla al bu kadar basit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KırıkOlsaDuramazsınAbi -- 21 Haziran 2013; 19:54:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1,1-dimetil hekzan

lensi solüsyonla ıslat biraz yapışır o eline

hocam lensler gözümde çıkmaları lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekskalibur17

quote:

ellerini yıka kurula iyice.sağ elinle göz kapağının altını aç sol elle de üstünü aç yavaşça al lensi
  • ben güzümün rnkli kısmına doğru bi çimdik atıyorum lens geliyor elime, ama videoalr falan var izle istersen, uzmantvye bak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ekskalibur17

quote:

ellerini yıka kurula iyice.sağ elinle göz kapağının altını aç sol elle de üstünü aç yavaşça al lensi

Yok beceremıcem :( bu aksam kalsa olur mu ?
    Zarar verır mı ?
    Yarın hemşireyle cıkartırım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.