Şimdi Ara

Konsoltürk'den xbox360 paketleri,3k tamiri,teknik servis,Lite-On Fw (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
0
Favori
31.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Bad-Company

Burada benim adım geçmiş

Evet doğrudur.3k verdi nedenini bende anlamadım "şanssızlık" dedim ama Kendileri çok dürüst satıcılar.Öyle olmasa para iadesi yapmazlardı.3K versede para iadesi yaparlar.Böyle dürüst satıcılar görmek çok güzel burada.

Allah(c.c)sizden razı olsun.

Ramazanınız mübarek olsun

Hocam çok teşekkur ederim sizin gibi dürüst ve anlayışlı insanları forumda görmek gerçekten çok güzel,szinde ramazanınız mübarek olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: kevinsert

görüntü yok ses var sorununa çözüm buldunuzmu?

Evet hocam çalışmlarımız sonucunda bu problemede çözüm getirdik...
    100 lira ücretle 3 ay garanti+sogutma moduyla bu hatanında tamiri yapılmaktadır
    iyi günler
  • Live Cardlar için PM

Orjinalden alıntı: DreamSs

walla sıfır arcade alıcaktım. şubatta askere gidicem. Sonra yatıcak konsol. 650 ytl vermektense 390 ytl vermek değermi acep ? karar veremiyorum.Bununda 3 ay garantisi varmış...hiç 3 k vermemiş aynı fiyata olsa garantisi olsa alırdım aslında :D buldum kıllısını arıyorum bende :P

bende subatta gıdıyorum bende bakınıyorum cıhaz ama askere gıtmeden de masraf yapmak ıstemıyorum ne bılım valla , 2 cıhaz alcaz bıze bı guzellık yaparlarmı acaba

Orjinalden alıntı: Pércussionist

quote:

walla sıfır arcade alıcaktım. şubatta askere gidicem. Sonra yatıcak konsol. 650 ytl vermektense 390 ytl vermek değermi acep ? karar veremiyorum.Bununda 3 ay garantisi varmış...hiç 3 k vermemiş aynı fiyata olsa garantisi olsa alırdım aslında :D buldum kıllısını arıyorum bende :P

bende subatta gıdıyorum bende bakınıyorum cıhaz ama askere gıtmeden de masraf yapmak ıstemıyorum ne bılım valla , 2 cıhaz alcaz bıze bı guzellık yaparlarmı acaba

Tabiki iki cihaz alırsanız bişeyler yaparız

• ben arkadaştan 2 cihaz aldım hem pal hem j konsol 2 side süperdi arkadan resmen souk hava geliyo beyler ancak şunuda belirtmekte fayda var sesi biraz fazla çıkıo ama olsun o kadar deeğil mi hiç bi şekilde bi sorun çıkarmıo arkadaşın aletleri 6-7 saat açık tuttum bişi olmadı ısınma vs bi değişiklik yani anlıcanız gözünüz kapalı alabilrisiniz fiyatıda uygundur ayrıca dürüst ve güvenilirdir

Orjinalden alıntı: nanekara

ben arkadaştan 2 cihaz aldım hem pal hem j konsol 2 side süperdi arkadan resmen souk hava geliyo beyler ancak şunuda belirtmekte fayda var sesi biraz fazla çıkıo ama olsun o kadar deeğil mi hiç bi şekilde bi sorun çıkarmıo arkadaşın aletleri 6-7 saat açık tuttum bişi olmadı ısınma vs bi değişiklik yani anlıcanız gözünüz kapalı alabilrisiniz fiyatıda uygundur ayrıca dürüst ve güvenilirdir

Yazdıklarınız için çok teşekkur ederim,

ses konusuna açıklık getirmek istiyorum,konsolun içinde normalde ekstra fan veya fanlar takılır ve arka fanların voltajı yükseltilir,buda konsolun soğumasında çok fazla değişiklik göstermekte(25-30 dereceye kadar!)ama doğal olarak fan sesi biraz daha fazla duyulur ,ki bu ses okadar da rahatsız edici değil kesinlikle ama yinede eğer bundan rahatsız olan arkadaşlar varsa arka fanları ve ekstra fnları daha düşük voltajda çalıştırırız,ses daha az olur ama şahsen tavsiye etmiyorum.

• Yaptığınız işi destekliyorum ve sizleri tebrik ediyorum....

Bir tane sorum var

Acaba hiç Falcon işlemcili olup da Donma yapan ( ya da 3K vermiş) bir cihazı tamir ettiniz mi. Eğer tamirini yaptıysanız makinenin verimi ne durumdadır ?

Saygılar....

Orjinalden alıntı: dragonstory

Yaptığınız işi destekliyorum ve sizleri tebrik ediyorum....

Bir tane sorum var

Acaba hiç Falcon işlemcili olup da Donma yapan ( ya da 3K vermiş) bir cihazı tamir ettiniz mi. Eğer tamirini yaptıysanız makinenin verimi ne durumdadır ?

Saygılar....

Selamlar hocam
    Elimizden geldiğince güzel işler yapmaya çalışyoruz yorum için teşekkürler...
    Falcon boardlı 3k problemli aletlerle uğraştık,eski boardlara nazaran daha zor tamir olmakla birlikle işlem düzgün yapıldıgında yine uzun ömürlü bir cihaz elde ediliyor
    hata koduyla birlikte iletişime geçerseniz daha fazla bilgi verebiliriz
    iyi günler

• Merhaba,

2006 6. Ay sonrası NTSC/J XBOX 360 sahibiyim. Şu ana kadar (ani elektrik kesilmeleri sonrasında olan ve konsolu kapatıp açtıktan sonra düzelen bir şekilde hariç olarak) hiç 3-kırmızı ışık problemi yaşamadım. Konsolum önceleri (ben yurttayken) ailemin evinde duruyordu ve çok fazla oynama şansım olmadı. Fakat artık eve çıktım ve bundan sonra çok daha fazla kullanacağım için bazı endişelerim mevcut. Riskleri azaltmak için sadece soğutma modu (veya extra fan, vb. önleyici önlemler) yaptırmak istiyorum. Fiyat ve işlemlerin ne kadar süreceği konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Saygılar..

Orjinalden alıntı: razi5000

Merhaba,

2006 6. Ay sonrası NTSC/J XBOX 360 sahibiyim. Şu ana kadar (ani elektrik kesilmeleri sonrasında olan ve konsolu kapatıp açtıktan sonra düzelen bir şekilde hariç olarak) hiç 3-kırmızı ışık problemi yaşamadım. Konsolum önceleri (ben yurttayken) ailemin evinde duruyordu ve çok fazla oynama şansım olmadı. Fakat artık eve çıktım ve bundan sonra çok daha fazla kullanacağım için bazı endişelerim mevcut. Riskleri azaltmak için sadece soğutma modu (veya extra fan, vb. önleyici önlemler) yaptırmak istiyorum. Fiyat ve işlemlerin ne kadar süreceği konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Saygılar..

duy bizi Cry of Cyrus fiyat listesi istiyoruz

• sizden konsol aldık mesela 3 ay gectikten sonra 3 k verdi.. tamir edebiliyomunuz yine?ediyosanız fiyat yine 1oo ytl mi oluyo??cvp verirseniz sevinirim..almayı düşünüyorum ..
  • quote:

Merhaba,

Saygılar..

Tabiki çok mantıklı bir düşünce,daha öncede dediğim gibi Xenon boardlar her an bozulma riskiyle karşı karşıya,soğutma modu için 50 ytl ücret alırız,Ankaradaysanız yerimize gelip 40 dk -1 saat içinde işlem tamamlanmakta,bütün bilgiler için :

konsolturk.com(firefox ile giriniz)...

• quote:

Orjinalden alıntı: dipdiri

sizden konsol aldık mesela 3 ay gectikten sonra 3 k verdi.. tamir edebiliyomunuz yine?ediyosanız fiyat yine 1oo ytl mi oluyo??cvp verirseniz sevinirim..almayı düşünüyorum ..

Bizden alacağınız bir konsolun garanti süresi dolsa dahi yaşayacağınız problemlerden işçilik ücreti alınmayacaktır sadece kullandıgımız malzemelerin ücretini talep ederiz...
    Buda çok cuzi rakamlar olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiQelangelo -- 7 Eylül 2008; 19:59:41 >

Orjinalden alıntı: the c0smic

quote:

Merhaba,

Saygılar..

duy bizi Cry of Cyrus fiyat listesi istiyoruz

Hocam fiyat listemiz sitemizde mevcuttur:

http://www.konsolturk.com/teknikservis

• şimdi ben yeni ikinci el falcon premium paket aldım.BOş günlerimde saatlerce oynayabilirim.Acaba gerçektende gereklimi ?Gördüğüm kadarı ile sitede güvenilirliğiniz çok yüksek.gözüm kapalı konsolu gönderirim ama gitgel 20 ytl kargo tutar 40 ytl soğutma mod.değer mi gerçekten ?
  • Ben de arkadaşlara kefilim. Dürüst ve güvenilir arkadaşlar ve işlerini temiz yapıyorlar..

Yanlız küçük birşeyi paylaşmak istiyorum. Benim 3K gören aleti sağolsun hem halletiler hem de cüzi bir farkla NTSC-J makinemi PAL'e çevirdiler. Ancak yapılan soğutma modunda fanlar 12V 'a çıkınca zaten gürültülü olan XBOX'ın sesi iki katına çıkıyor. Gürültüye hassas olan arkadaşlar bu konuya dikkat etsinler derim ben..
  • quote:

şimdi ben yeni ikinci el falcon premium paket aldım.BOş günlerimde saatlerce oynayabilirim.Acaba gerçektende gereklimi ?Gördüğüm kadarı ile sitede güvenilirliğiniz çok yüksek.gözüm kapalı konsolu gönderirim ama gitgel 20 ytl kargo tutar 40 ytl soğutma mod.değer mi gerçekten ?

Falconlar Xenon ve Zephyrlere göre çok daha sağlamlar,ama gelen konsollar arasında malesef ki 3klı falconlarada rastlıyoruz(az da olsa),soğutma modu sadece bu konuda alınan bir önlem ,ama sorunun kökü üretim hatalarına dayanıyor biz elimizden geldiğince bunları azaltmaya çalışıyoruz,sitemizde yazdığımız 3k hakkında bilgilere bir göz atmanızı tavsiye ederim,

Son olarak bu tamamen sizin alacağınız bir karar,ama şahsen fazlasıyla yararlı olacağını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiQelangelo -- 11 Eylül 2008; 20:39:24 >

• quote:

Orjinalden alıntı: janbek

Ben de arkadaşlara kefilim. Dürüst ve güvenilir arkadaşlar ve işlerini temiz yapıyorlar..

Yanlız küçük birşeyi paylaşmak istiyorum. Benim 3K gören aleti sağolsun hem halletiler hem de cüzi bir farkla NTSC-J makinemi PAL'e çevirdiler. Ancak yapılan soğutma modunda fanlar 12V 'a çıkınca zaten gürültülü olan XBOX'ın sesi iki katına çıkıyor. Gürültüye hassas olan arkadaşlar bu konuya dikkat etsinler derim ben..

Teşekkur edirim yorumunuz için:)

ses konusunda da bir kaç mesaj evvel açıklama yapmıştım,isteyen arkadaşlara daha düşük voltajda çalışan ve daha az ses yapan fanlar takabiliriz,ama pek tavsiye ettiğimiz bişey değil...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.