Şimdi Ara

Konsol Üssü'nden Veda (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gerçekten bu haberi alınca çok üzüldüm önce şaka sandım ama gerçekmiş..ben bsc ve konsol üssü sitelerini ayırmadan takip eden bir kişiyim..umarım murat ve onur abi yi bsc içerisinde görürüz ve bsc türkiyenin en iyi oyun sitesi olur..gerçi zaten öyle ama yinede gücüne güç katar ve murat-onur-ersin-gökhan-talha abi aynı sitede olur..ALLSTAR takımı gibi..
  • REVO

bsc nin sahibisin demedim sanki bscniin sahibi gibi konuşuyorsun dedim.sanane benim yorumumdan diyorsun o zaman buraya yazmıyacaksın kardeşim çünki o zaman bizene revonun yorumundan durumu olur,seninde yazdığın yazıya, düşünceyede kimse saygı duymaz.öyle sanane benim yorumumdan dersen kendi kendine yazmış olursun.kendi kendine konuşana deli derler misali.eyvallah.kardeşim
  • Doğrudan konuya giriyorum Murat Abi ile Onur'u herhangi haftalık bir programla BSC'de görmek istiyoruz. Çünkü onların incelemeleri ve yorumlarından ayrılmak zor geliyor. Onları her gün takip ederken birden bire yokluklarına alışmak mümkün değil. Diğer editörler de çok iyiler ancak Erdinç'in gidişiyle BSC'de bir boşluk oluştuğunu kabul etmeyen yoktur herhalde... Bu boşluğu da Murat-Onur ikilisiyle doldurmak bence mümkündür.

Bu olmuyorsa umarım Murat ve Onur'u başka bir platformda haftada 1 saatte olsa görmek isteriz. En azından bu kadarını "bizim için" yapabileceklerini düşünüyorum.

Sevgiler & saygılar...

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: REV0

Bölümsonucanavarı ve donanımhaber konsol konusunda uzmanlar zaten, başkalarına gerek yok kanımca.

Gamespot, IGN vs. varken BSC'ye de gerek yok senin mantığınla... Adamlar gayet samimi bir şekilde imkanları yettiğince birşeyler ortaya koymuşlar. Sen beğenmeyebilirsin başkası beğenir. Her sitenin vizyonu, herkesin üslubu farklıdır sonuçta. O yüzden at gözlüğü takmaya hiç gerek yok, boş yorumlarla ortalığı karıştırmaya da gerek yok.

• Her videolarını izliyordum içten bizden biri gibi anlatım ve inceleme yapıyorlardı ,umarım başka projeler içinde görürüz...

• Hakikaten BSC'ye gelseler, mali problemlerinin de azalacağını, sitenin kalitesinin artacağını düşünüyorum. Daha önce röportaj yapmışlardı, bilmeyen varsa açsın izlesin. Her ay editörlerin oyun sohbeti yapması gerçekten harika olur. Bunu değerlendirmeye alın, BSC ekibi! Oyunların çoluk çocuk işi olmadığını millete anlatacak olanlar siz ve sizin gibi oyun sevdalılarıdır! Eğer ziyaretçi sayınızı katlamak istiyorsanız, yapmanız gereken bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robert Langdon

Hakikaten BSC'ye gelseler, mali problemlerinin de azalacağını, sitenin kalitesinin artacağını düşünüyorum. Daha önce röportaj yapmışlardı, bilmeyen varsa açsın izlesin. Her ay editörlerin oyun sohbeti yapması gerçekten harika olur. Bunu değerlendirmeye alın, BSC ekibi! Oyunların çoluk çocuk işi olmadığını millete anlatacak olanlar siz ve sizin gibi oyun sevdalılarıdır! Eğer ziyaretçi sayınızı katlamak istiyorsanız, yapmanız gereken bu.

sen dalga mı geçiyon? sen bu adamların a.c.revelations oyununu incelerken bir izle önce istersen !!! ayrıca ne gereği var bsc ekibi 10 numara ...onlar geleceğine tabiki %100 gelmez de ; samet,levent, beril gibi genelde yazı gönderen arkadaşları da video incelerken görsek daha güzel ve uygun olur...bsc ekibine Allah zeval vermesin başarılar...

• Muhteşem bir site kapandı bence bsc ye rakip olabilicek potansiyele sahip tek siteydi.
    Umarım bsc de yada başka bir sitede aynı doğallıkta aynı formatta bizlerle buluşmaya devam ederler.

• Bsc'ye gelmemliler !

• Yazık olmuş gerçekten çok güzel bir siteydi umarım bsc kendi bünyesine katar.

• oyun incelemelerini yapan bir sürü site var fakat bunların bir çoğu çok acemi adam gibi yapan 3 site var
    1.BSC
    2.Konsol Üssü
    3.SCROLL TV
    SCROLL TV DE ÇOK İYİ DEĞİL AMA genede idare eder

konsol üsüü de gitti geriye ne kaldı canım erdinç abide gitti bsc nin tadı azaldı.
    üfff

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.