Şimdi Ara

KONSOL MU GİDİCİ YOKSA TV Mİ ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar az önce konsolda red dead oynarken görüntü gitti. Resmini ekliyorum. Zaten çok fazla adam veya at olduğunda konsol yavaşlıyordu.
    Prince of persia oynarken 40-50 tane yaratık geldiğinde falan konsol öyle bir yavaşlıyorduki anlatamam. Bu görüntü olduğunda 15-20 dakka sürdü kapattım açtım düzeldi. Hdmi2 de takılıydı konsol, hdmi 3 e taktım farketmedi.

Xbox falcon boardlı hdmi çıkışlı arcade pack.
    Tvim ise LG32LG3000 LCD TV

Tv dende endişeleniyorum çünki daha öncede hdmi1 de ekran gidip geliyordu servis çağırdım anakartını değiştirdik dediler. Tv nin garantisi bitmesine 2 ay var. Konsoluda forumdan bi arkadaştan alalı 2 ay olmadı. Hangisinde sorun var acaba ? Ne yapmalıyım.

KONSOL MU GİDİCİ YOKSA TV Mİ ?

• Tv sanırım ya çünkü o dediğin yavaşlamalar bende de oluyor
  • Sorun konsoldan kaynaklanıyor. Klasik GPU arızası.
  • 3k habercisi gibi duruyor,bu bozulmalar gpu kaynaklıdır
  • bende forza 2 oynarken boyle oldu kapattim bi daha acilmadi. E74 gorebilir cihazin
  • quote:

Konsoluda forumdan bi arkadaştan alalı 2 ay olmadı

2.el falcon aldın demek? şimdiden geçmiş olsun... tamir yeri araştırmaya başla...
  • Resimden tam seçemedim ama yeşil noktalar dolu ise ekran, aynı sorun bende de olmuştu. Hatta ilk aldığımda. Ekranda kafasına göre 3-5 sn görüntü kararıp geri geliyordu. Sorun nerde diye düşünürken hdmi kabloyu değiştirdim, önceki dandik birşeydi, sorun düzeldi. Tanıdığından falan başka kablo alıp deneyebilirsin. Ama fps düşmeleri herkeste olan birşey rdr'de. Onu kafana takma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 Slim mi yoksa normal mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu zamanda falcon almak zaten büyük bir risk.
  • Tv den kaynaklanmıyor dashboard da da aynı sorun var arkadaşlar. Normal tv yayınında ve pc bağlantısında sorun yok tv sağlam.
    Dün rdr yi açıp yarım saat falan bekledim. Sonra bi baktım yine aynı bi 5 sn gidiyor geliyor tekrar. 3K vermesini bekliyordum. açıp kapattım versin diye resmen 4-5 defa. Ama 3k vermiyor alet, Bi kaç oyunda denedim bi süre sonra yine aynı. hdmi 1-2-3 de denedim aynı. Dashboard da da bu şekilde olması büyük ihtimalle kablodandır diye düşündüm.

Optimal da duruyordu çözünürlük yani 1360x760 dı. 1080i ye aldım bende, sonra bi açtım 2 saat oynadım sorun yok. Ama hala emin değilim kablodanmı yoksa 3k mı göreceğim bilemiyorum.

Tecavüz kaçınılmaz sanırım

• Şimdiden geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bjk@@N

Tv den kaynaklanmıyor dashboard da da aynı sorun var arkadaşlar. Normal tv yayınında ve pc bağlantısında sorun yok tv sağlam.
    Dün rdr yi açıp yarım saat falan bekledim. Sonra bi baktım yine aynı bi 5 sn gidiyor geliyor tekrar. 3K vermesini bekliyordum. açıp kapattım versin diye resmen 4-5 defa. Ama 3k vermiyor alet, Bi kaç oyunda denedim bi süre sonra yine aynı. hdmi 1-2-3 de denedim aynı. Dashboard da da bu şekilde olması büyük ihtimalle kablodandır diye düşündüm.

Optimal da duruyordu çözünürlük yani 1360x760 dı. 1080i ye aldım bende, sonra bi açtım 2 saat oynadım sorun yok. Ama hala emin değilim kablodanmı yoksa 3k mı göreceğim bilemiyorum.

Tecavüz kaçınılmaz sanırım

Açıp kapatmaktan ziyade, uzun süre kulladnıktan sonra kapatırsan daha kolay görürsün 3k yı.

Açıp kapatınca yeniden fanlar çalıştığı için bir sorun olmayacaktır. Ama ısınmışken makina kapatırsan ve çalıştırmazsan fanlar çalışmadan soğuyacağı için yavaş ve acılı olacaktır.

• 2. el falcon almak delilik!!!!
  • Bana E74 verir gibime geliyor,gpu kaynaklı belli çünkü
  • konsolu kucakla git bi arkadaşının evine bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: defected

konsolu kucakla git bi arkadaşının evine bak

katılıyorum..konsolu başka bir yerde dene..böylece arıza nerde anlarsın..
  • 2 el ve falcon....
  • Söz konusu xbox360 ise Tv ye suc bulmak dogru degil.Cihaz bastan ofsayt.
  • Bence konsolu bir arkadaşına bırak, bir kaç hafta onda kalsın
  • o ekrandaki yeşil şeyler falan ekran kartından kaynaklanır, üzgünüm ama x box'ın bir ayağı çukurda.
  • çizgiler dikine tv frekans dağılımı gibi tv sorunlu olabilir yada tv bağlantı kablosu sorunlu olabilir birde oyun esnasında nesnesel sorunlar var mı fizik motoru nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcus151 -- 14 Haziran 2010; 22:45:45 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.