elımde 50 cent var 50 ytl ye verebılırım pal dusunursenız pm atınız
BEN GRAN TURİSMO 5 VERİCEKTİM SİZE
ısrarla 2.pm i attım fakat hala cevap yok
winingeleven 2009 ,COD 4 Ve bir adet sixaxis SATIN ALMAK İSTİYORUM. Lütfen Fiyat bildirirmisin PM den
gt5+resistance karşılığı mgs4 istiyorum.Msn den özel pm attım.pm ile cevap verirseniz sevinirim.
fiyat listesi sizin bizdeki oyunları satın alma fiyatınız mı yoksa mekana gelince mi fiyat belirleyeceksiniz ona göre oyunlarımı satmayı düşünüyorum.
re5 varmı elınızde
2 adet ps3 okuyucusu arizaLi. 3 Haftadir Ankara'daki tamir yerinde bekLetiLiyor eLimize geLmedi deniLerek. Sizde mevcutmudur? Mevcut ise tamir sureci ve ucretini pm atarsaniz sevinirim.
quote:
Orjinalden alıntı: TheESTOQEUD
re5 varmı elınızde
evet stoklarımızda re 5 bulunmaktadır bilgilerinize
Arkadaşım şu fiyatlarını güncellermisin.Burada 19 yazıyor arıyorum 39 lira diyorsun.Burada 29 yazıyor arıyorum 39 diyorsun.Her yerde 19 liralık oyunları kendi kutusu ile veriyorlar sen orjinal kutusunu alıp bana dvd kutusuna koyup veriyorsun nasıl iştir anlamadım keke.Tüm dostlarımı ve çevremide bu olumsuz durumdan haberdar edeceğim bilmiş olunuz.
666large +1 Soylediklerine aynen katiliyorum hocam. Prince of Persia aldim 69 TL ye, 1 haftada bitirdim, bir baktim fiyat 59 a inmis. Neyse dedim, sonra MGS4 aldim, oyun jelatinli. Hem de tekrar mühürlenebilir jelatinlerden değil. Bildiğiniz sıfır gibi paketlenmiş yani. Sordum sıfır dedi. Jelatinli oyun herhalde sıfır olacak dedim kendi kendime. Actim baktim bir ne ne göreyim??!!! Oyun kutusunun icinde ''konsol dünyası'' yapıştırması var. Arkadaslar Türkiye gibi memlekette hic bisey sürpriz degildir, herşeye hazırlıklı olun, ince eleyin alışveriş yapacağınız yeri.
pm ler cevaplanmıştır arkadaşlar gittigidiyor.com da sanal magazamızda satışlarımız bulunmaktadır