Şimdi Ara

Konsol deaktivasyonu ve iki primary hesap oluşturma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şimdi durum şöyle açıklayabilir miyim tam emin değilim ama deneyeceğim ve bir sorum olacak.

Şimdi bir A hesabı var diyelim ve bu A hesabı 1.PS4'te primary hesap ve tüm oyunlar yüklü.

Ve bu A hesabıyla başka bir konsolda oturum açıyoruz ve bu hesaptaki oyunları 2.PS4'e indiriyoruz. Sonra A hesabını 1.PS4'te deaktive ediyoruz primary hesap olarak 2.Ps4'te primary hesap olarak aktive ediyoruz ve 2.Ps4 sahibi arkadaş artık kendi hesabında oynayabilir hale geldi. Daha sonra web üzerinden account.sonyentertainment üzerinden yani tüm konsolları deaktive et dedik 1.Ps4 üzerinde hesabi tekrar primary yaptık ve diğer 2.Ps4 kendi hesabından halen hesap o konsolda primary imis gibi devam edebildi oynamaya.

Ama şöyle bir durum var bunu deneyen şunu sormak istiyorum. Arkadaş daha hiç internete bağlanmadı. Bu 2.PS4 internete bağlandığı anda A hesabında oturum acilmis olsun olmasin yanı kendi hesabından oynayacak primary secondary kontrolü yapar mı o hesap için? Dediğim gibi şu an iki ps4 te de primary gibi hesap ve sorunsuz calisiyor ancak ikinci ps4 internete bağlı değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2. ps4 internet baglandigi anda kilit cikacak oyunun üstünde oynayamaz daha
  • Ben de sevindim yeni yontem mi cikti diye ama sonuc husran

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.