Şimdi Ara

iphone da çift hesap açma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
76.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi iphone da ios da tek telefondan çift hesap açarak oyunu oynamak . Bu işlem android de çok kolay bir şekilde yapılabiliyor . ama iphone da olmuyor . Yapan varmı yardımcı olabilecek olan var mı ?



  • uo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de merak ediyorum. Apple id değiştirerek iki farklı köy oyanabilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iki farklı Game Center Hesabı gerekiyor. Ayarlar bölümünden değiştirerek oynamak mümkün. Farklı Game center ile giriş Yaptığınızda, o hesaba bağlı köyü yüklemek isteyip istemediğinizi soruyor. Bu şekilde köyleri değiştirebilirsiniz.

    Elinizde başka iOS cihaz yoksa, ikinci Hesabı açmak biraz zor. Clash of Clans uygulamasını sildikten sonra telefonu sıfırlamak zorundasınız. Çünkü uygulamanın kayıtları farklı şekilde silinmiyor. Yeni açtığınız Apple hesabıyla kurulum yapacaksınız. Böylece, eski oyun olmayacak. Yeni oyunu 5-10 levele getirdiğinizde, Ayarlar / Game center bölümünden, eski hesabınızı giresiniz ve onu yükler. Maalesef, bunun farklı bir yöntemi yok. Sadece bu şekilde iki hesap açılır ve kullanılabilir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar sonunda yaptım bende . Sadece yapmanız gereken 2. bi iphone bulmanız ve game center hesabı açmanız . Aktif olarak oynadığınız telefonda isterseniz 10 tane Game center hesabı açın oyunu silin yükleyin değişmiyor eski köyü tanımlıyor . Bunun için gereken temiz ve daha önce hiç clash of clans yüklenmemiş oynanmamış bir telefon . Yeni açtığımız Game center hesabı ile bu 2. telefona giriş yapıyoruz daha sonra oyunu indirip başlangıçları geçtikten sonra oyunu Game center a bağlıyoruz ve köy artık o hesap üzerinde oluyor . Asıl oynadığımız telefona gelip Game center dan çıkış yapıyoruz . Oyunu silmesenizde olur . Ayarlardan Game center dan çıkış yapıyoruz ve yeni açtığımız köyün Game center hasabı ile giriş yapıp oyuna giriyoruz .Oyuna girdiğimizde köy silinecek Tarzı bir uyarı geliyor buraya ONAYLA yazdığımız da yeni köy karşımıza geliyor ama eski köy SİLİNMEMİŞ oluyor . Aynı işlemi tekrar yapıp Game center dan çıkış alıp diğer Game center hasabımızı girdiğimizde yine ONAYLA dediğimiz anda asıl köy geri geliyor .

    2.bir telefon yok diyorsanız fabrika ayarlarına dönüp herşeyin silinmesi gerekiyor . onun dişında bir çözüm yolu yok .Telefonu sıfırladıktan sonra aynı işlemleri yaptığınızda yine 2. köy sahibi oluyorsunuz




  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.