Şimdi Ara

KONSOL BÖLÜMÜ ADALETİ BÖYLE OLUR... (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
0
Favori
8.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

    U_şen

    Sen git o zaman derin kulağın kimse o gelsin onunla yüzleşeyim.

    Yapmadığım şeyleri yapmışım gibi lanse etmekten ya vazgeçeceksin yada lafının arkasında durup attığın iftiralarını kanıtlayacaksın. Kanıtlarsan ve benim hatam varsa görevi bırakacağım ama aksi olursa sen de bu forumu bırakacaksın, daha önce de yazdım hodri meydan.


    Hepsi banlananlar listesinde, işine geldiğiniz gibi davrandığınız için artık yüzleşecek adam kalmadı piyasada

    Mehmet hocam konu başlığına içine doğdu heralde ne güzel bir başlık koymuş onu burdan kutluyorum.

    Hakikaten KONSOL BÖLÜMÜ ADELETİ bu kadar olur.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: .:BBR:.
    yönetim müsait olduğunda benim boş konuşmayıp örneklere alıntılarla açıkladığım sataşmalarıda gözden geçirmesini talep ediyorum.


    Yahu attığın hangi mesajın sağlıklı da gözden geçirecekler?!

    Senin amacın dünden belli farkında değilsin herhalde. İki ay önce çıkıp ''PS3 sahipleri havlıyor'' diye milleti köpek yerine koydun, sonrada çıkıp utanmadan bize haksızlık yapılıyor diyorsun, size ne yapılıyorsa az bile. Hee böyle bir yorumdan sonra bu zat nasıl PS bölümünden uzaklaştırılmadı, orasıda ayrı bir konu. Madem PS odasındakileri köpek yerine koydun, lafının arkasında durup ikidebir tayfalarınla beraber bölüme girme. Orijinalciyim diye millete ahkam keserken, başka sitelerde PSP kullanıp ''Orijinal kullananlar düşünsün valla'' dediğin günleri unutuyorsun. Şimdi ispat ispat diye yazın bakalım..

    Şu forumda attığın bütün yorumlar PlayStation odasındaki üyelere ve oyunlarına karşıdır, milleti kışkırtmaya yöneliktir. Artık amaçlarınız herkesçe bilinen gerçekler arasına girdi. Elegan zamanında sizi güzel tedbirlemiş, şansıma kendisini tebrik edemeden LIVE'dan banlanmıştım, tebriklerimi iletirsin artık.




  • Yönetimin konuyu boş bir zamanında üzerinde durarak incelemesini, tüm mesajları bütün kelimeleriyle okumasını ve gereken kişilere gereken uygulamaların yapılmasını talep ediyorum. Başka bir yol kalmadı gibi, gerekenler söylendi. Konu kapanmalı artık, çünkü yakışmayan sözler sarf ediliyor ne yazık ki. İnceleme yapıldıktan sonra tekrar açılabilir ki herkes sonucu öğrensin..

    Kötü insan yoktur,anlaşamadığın insan vardır.Üslübumun değil, ama söylediklerimin arkasındayım.Sinirle, kalbini kırdıklarımdan özür dilerim..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wNchstR -- 30 Nisan 2011; 21:39:25 >
  • İşinize gelmeyince konu kapasın, işinize gelince ispat ispat. Şıracının şahidi bozacı...
  • merak etme uzaklaştırıldım. yöneticiler bizi kayırıyo ya uzaklaştırdılar o yüzden onuda ceza yiyeceğimi bile bile yazdım. ağlayıp zırlamadanda cezamın bitmesini bekledim. kimsenin eline eteğine kapanmadım

    öte yandan da söylediğimin hala arkasıdnayım tükürdüğümü yalamış değilim.

    yönetim şimdi benim alıntı yaptığım mesajları okur. nasıl kendi yaptıklarına bakmadan milleti suçlayanların, durduk yere konuyla alakası olmayan yerlerde günlük münlük sataşma olduğunu benimde cevap dahi vermediğimi görür, gereğini yapar..

    daha cevap vermek istemiyorum. yönetime bırakıyorum yönetime bırakıyorum diyosun bari onda dediğini yap bırak alıntı yapma....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 30 Nisan 2011; 21:46:02 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ICOSolidEye

    İşinize gelmeyince konu kapasın, işinize gelince ispat ispat. Şıracının şahidi bozacı...


    Ne kadar politik davranırsan davran, sana hakettiğin şeyleri söylemeyeceğim.. Forum kurallarının dışına çıkartamayacaksın beni. Herkes şikayetlerini dile getirdi, dahasına ne gerek var. Yönetim konuyu inceleyip, gereğini yapar zaten..
  • Bu havlama olayı hazır gündeme gelmişken buradan da sorayım, ''PS3 Sahipleri havlıyor'' gibi hemde zat'ın açıklamasına göre kasti olarak ve hala arkasında durarak yazılmış bir yorum nasıl ufak bir ceza ile sınırlandırılır? Öte yandan da tahrik edici tutum dolayısıyla diğer üyeye bölüm cezası veriliyor, anlaşılır gibi değil...

    Yönetimden bu konu hakkında açıklama yapmasını rica ediyorum. Madem bu şahıs forumda insanlara laf altından köpek diyecek, asıl niyetini açıkça belli edecek, neden PS odasından uzaklaştırılmıyor, daha nasıl bir ispatı olabilir Allah aşkına biri çıkıp açıklasın yahu???

    quote:

    Orijinalden alıntı: rds
    SolidRock'ın bölüm içerisindeki bazı durumlarda -ki Sony'nin psn servisinin başına gelen talihsiz durumda ve kendi konusunda yukarıda örneği verilmiş mesajda görüleceği üzere- bazı arkadaşlarımızı direk hedef alan ve üstü kapalı şekilde aşağılayan ve tahrik eden bir tutumu var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRises -- 30 Nisan 2011; 22:02:26 >




  • Malum zat'ın, iftiralarını kabul ettiği sebebiyle forumdan özür mesajındaki bir bölüm:

    quote:

    Zamanınızı fazla almak istemiyorum, bu açıklamayı yapmam gerektiğini sürekli aklımdan geçirdiğim için bu güne kısmet oldu, inanın bana bu açıklamadan sonra içimdeki huzursuzluk yok olacak. Başta siz olmak üzere, zamanında attığım çoğu iftiralar için özür diliyorum ve affınıza sığnıyorum. Bazen insanların kafasının karıştığı, neye inanıp inanmama konusunda yanlış seçimler yaptığı zamanlar olabiliyor, mutlaka sizinde başınıza gelmiştir. Hayatım boyunca forum veya normal yaşantımda yapmadığım bir hatayı, maalesef güvendiğim yanlış insanlar yüzünden sizlere yaptım. Beni zamanında az çok takip ettiyseniz, Fanboyluk veya huzursuzluk yaratacak bir insan olmayacağımı biliyorsunuzdur, bu hatayı nasıl yaptım diye kendime kızıyorum.

    Sizden ricam bu olayları geride bırakıp yeni bir sayfa açmak, sonuçta insanların her zaman ikinci bir şansa ihtiyaçları vardır. Ve bu konuda sizi pişman etmeyeceğim kesinlikle, çünkü forumda güveneceğim sizler gibi çok az insan olacak.



    Ve şimdi yazdığı mesaj:

    quote:

    Tabii alıntı yapmayalım ki, tükürdükleriniz ortaya çıkmasın. Bu havlama olayı hazır gündeme gelmişken buradan da sorayım, ''PS3 Sahipleri havlıyor'' gibi hemde zat'ın açıklamasına göre kasti olarak ve hala arkasında durarak yazılmış bir yorum nasıl ufak bir ceza ile sınırlandırılır? Öte yandan da daha hafif bir yoruma bölüm yasaklaması veriliyor, anlaşılır gibi değil...

    Yönetimden bu konu hakkında açıklama yapmasını rica ediyorum. Madem bu adam forumda insanlara köpek diyecek, niyetini açıkça belli edecek, neden PS odasından uzaklaştırılmıyor, daha nasıl bir ispatı olabilir???



    Bu üye iftirayı attığı kişilerden değil, sadece yönetimden özür diledi ve hala zan altında bıraktığı diğer arkadaşlardan dilememekte ısrar ediyor. İftiralarıyla çamur attığı herkesden özür dilemeden foruma geri kabul edilmesini yanlış buluyorum..Şahsi görüşüm bu zat'ın samimiyetsizliğinin apaçık ortada olduğudur, konu incelendikten sonra gereğinin yapılacağını düşünüyorum. Tabiki karar sizlerin yetkili arkadaşlar..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wNchstR -- 30 Nisan 2011; 22:14:58 >




  • Şıracının şahidi bozacı diye boşuna konuşmuyoruz. Aynen bu tutumlarınıza devam edin, tayfa olup olmadığınız şiddetle ortaya çıkmaktadır, kimbilir şu an LIVE'lerden neler konuşuluyor, planlanıyor. Sorulara, ispatlara gelince konu kapatılsın...

    quote:

    Orijinalden alıntı: Mahs3R
    Bu arada ICOSolideye ile ilgili aramizda gecen konu benim acimdan kapanmistir.Kendisi bir baslik acip attigi ifitranin asilsiz oldugunu kabul edip özür dilemistir...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRises -- 30 Nisan 2011; 22:09:55 >
  • ben söylediğimin arkasındayım diyorum, söylediğim şey yüzünden ceza yedim uzaklaştırıldım diyorum hala neyi örtbas etme çabamız olsun tüm ps3 kullanıcılarına demedim kulis yapmanın, şov yapmanın, tribünlere oynayıp adam toplamanın insanları kışkırtmanın gereği yok. gerçi siz banlanan kullanıcıları narkasından konu açıp insanları kışkırtmayı iyi bilirsiniz üstüne alınan bak ne güzel alınmış şikayet etmiş bende ceza almışım... buraya kadar herşey kuralına kitabına uygun. bilmiyosan aç forum kurallarına bak hakaret kaç günle cezalandırılıyorsa o kadar cezalandırılmışım bitmiş gitmiş... örbas etmeye kalksam senin gibi yazdığın onca günlük münlük görmezden gelip millete çullanırım kışkırtıyorlar diye

    ben battım sizide çekiyim diyosun ama gelmiycez kusura bakma. battığın yerde kal

    yönetimden bir kez attığım mesajdaki sataşmaları benim cevap vermeyişimi üstüne gelen 10larca aynı mesajı müsait olduğunda incelemesini isterim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 30 Nisan 2011; 22:28:09 >




  • Verdiğim ispatlar, bu konuda da görüldüğü gibi yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Şıracının şahidi bozacı sözü bu iki zat ile tam uyuşur nitelikte, birde PS odasına yaptıkları organizasyonları düşünün, evlere şenlik!!

    Siz burada tayfa olarak yorumlaşa durun, ben yetkli kesimlere gerekli mesajı yolladım. İnsanlara havlıyor deiyip, PS forumunda rahat rahat dolanmak, huzur bozmak ne demektir yahu? Birde millete ahkam kesip, ders vermeye kalkışılıyor.

    Yukarıda Allah var, elbet hak ettiğiniz cezalar verilecektir, hiç şüphem yok.

    İkinize yazdığım son yorum budur artık, sizin boş takıntılarınıza ve komplekslerinze daha fazla uymak istemiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRises -- 30 Nisan 2011; 22:24:55 >
  • Ben, Babür ile bir kez olsun Live da muhabet etmeye fırsatımız olmadı, sesimizi dahi tanımayız birbirimizin diyorum, zat ısrarla Live'da neler konuşuyorsunuzdur diyor. Malum zat, bak senin sonunu iyi görmüyorum, fazla kuruyorsun kafanda zarar verir bu insana..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wNchstR -- 30 Nisan 2011; 22:32:26 >
  • Playstation bölümünün harbiden cılkı çıktı.Solidrock ta bu bölümün gözde birisiydi ve haksız yere banlandığı kanaatindeyim.
  • ICOSolidEye herkes hak ettiği cezayı çekti çekmediğini düşünüyorsanız mail atarsınız yeniden incelenir gereken neyse yapılır.

    .:BBR:. ' yi banlayan benim, sizin üyeliğinizi Mahşer'in bana bildirmesi ile açan yine benim. Taraflı davrandığımı da düşünüyorsanız artık ne söyleyeyim gidin gün oksay ile görüşün buradaki üyelere neyi nasıl uygulamak istiyorsa uygulasın.
  • Yahu ben kimsenin taraflı düşündüğünü söylemedim, şu zat'lara uymayın gözünüzü seveyim.

    Benim merak ettiğim, madem SolidRock'a yanlış tutum yüzünden bölüm cezası verildi, neden PlayStation forumundaki üyelere köpek diyen bir insana, amacını açık birş ekilde belli eden bir insana aynı cezayı uygulamadınız diye soruyorum, açıklama istiyorum.
  • İncelemelerden sonra, gerekenler yapılacaktır muhakkak. O zamana kadar mesaj yazmayacağım bu konuya, gerekenleri söyledim..


    quote:

    Orijinalden alıntı: wNchstR

    Yönetimin konuyu boş bir zamanında üzerinde durarak incelemesini, tüm mesajları bütün kelimeleriyle okumasını ve gereken kişilere gereken uygulamaların yapılmasını talep ediyorum. Başka bir yol kalmadı gibi, gerekenler söylendi. Konu kapanmalı artık, çünkü yakışmayan sözler sarf ediliyor ne yazık ki. İnceleme yapıldıktan sonra tekrar açılabilir ki herkes sonucu öğrensin..

    Kötü insan yoktur,anlaşamadığın insan vardır.Üslübumun değil, ama söylediklerimin arkasındayım.Sinirle, kalbini kırdıklarımdan özür dilerim..


  • zaten baştan beri dediğimizde bu yapıyosunuzdur ediyosnuzdur konuşuyosunuzdur. hep desteği dayanağı olmayan şeyler herzamanki gibi... ben erhanla (wNchstR) bikez olsun oyun oynamayı bırak konuşmadık hakikaten...

    hadi diyelim konuştum muhabbet ettik sanane... sanane ki? seni ne alakadar eder? bizim ne konuşup ne konuşmadığımız... hadi diyelim live yok telefonla konuşyoruz belki sanane? habire konşuyolarda konuşuyolar, onu diyolar kendi arlarında bunu diyolar kendi aralarında... çamurun fazlasıda sıkıyo artık... konuşuyoruz veya konuşmuyoruz sa-na-ne???

    ama amaç yavaş yavaş açığa çıkıyor. iş avukatlığa doğru gidiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 30 Nisan 2011; 22:45:52 >
  • Bahsi geçen kişiye bölüm cezası ne zaman verildi? Yanlış hatırlamıyorsam bu konu açılmadan yani banlanmadan önce xbox bölümüne konu açmıştı "micsrosoft'a sesinizi duyurun diye". Daha sonra bölüm yasağı gelmişse inanın bunu bilmiyorum alıp almadığına bakmış bile değilim.

    Diğer söyleme gelince bu sarf edilen söz bir hakarettir ve forum kuralları gereği hakaretin cezası 4 günden başlar, üye de bu cezayı almıştır, bölüm engelini gerektirecek bir durum olduğunu siz düşünüyorsunuz ama biz böyle düşünmüyoruz. Bu sadece o kişi için değil herkes için geçerlidir, bölüm engeli ancak üye ısrarla mesaj attığı bölüm yada bölümlerde aşırıya kaçıp sağa sola sataşıyor yada küfür ediyorsa uygulanmaktadır.

    Bölüm engeli alması gereken kişileri de şikayet edip yönetime bildirirsiniz incelenir gereken neyse yapılır, kimseye tölerans tanımıyoruz, kimse de babamızın oğlu da değil buyur sen forumda at koştur demiyoruz. Ama ne hikmetse bizim yazdıklarımıza kimse inanmadığı gibi sürekli bir karalama taktiği uygulanmaya çalışılıyor.

    İsteyen istediğini söylesin hiç sorun değil yeter ki dürüst ve dobra olunsun, yazılan kelimenin arkasında durulsun, ortaya atılan söz şahidiyle, belgesiyle, ispatıyla herkese gösterilsin. Aramızda size ve foruma zarar verende varsa yetkisi alınsın, artık bu iş tabiri caiz ise kabak tadı vermeye başladı.

    Herkese söylüyorum, varsa bildiğiniz bir şey iftira etmeden açıkça paylaşın ve söyleyin ne olacaksa olsun bu mevzu da kapansın.




  • ben 2. syafadaki mesajımda ifade ettim belgeleriyle alıntılarıyla şikayet listeme dahi bakabilirsiniz dedim vs vs vs her türlü şeyiyle yazdım oraya.

    yazdığım her kelimeninde herzaman olduğu gibi arkasında durucak kanıtlarım var. biçoğunuda ss falan aldım koydum o mesajıma alıntı yaptım alıntının geçtiği konuyu linkledim. silinen onlarca mesajada ulaşamadım doğal olarak. onada siz ulaşırsınız işallah.

    yönetim tarafından araştırılmasını talep ediyorum. kim konularda ortamı durduk yere geriyor, kim durduk yere alakasız konularda insanlara sataşıyor, kim provakatörlük yapıyor hepsi belli olucaktır....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 30 Nisan 2011; 22:52:01 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

    Bahsi geçen kişiye bölüm cezası ne zaman verildi? Yanlış hatırlamıyorsam bu konu açılmadan yani banlanmadan önce xbox bölümüne konu açmıştı "micsrosoft'a sesinizi duyurun diye". Daha sonra bölüm yasağı gelmişse inanın bunu bilmiyorum alıp almadığına bakmış bile değilim.


    SolidRock şu gerekçe dolayısıyla bölüm cezası aldı, yani olayın Xbox bölümü ile alakası yok, kendisi zaten PS odasından hiç çıkmazdı.

    quote:

    Orijinalden alıntı: rds
    SolidRock'ın bölüm içerisindeki bazı durumlarda -ki Sony'nin psn servisinin başına gelen talihsiz durumda ve kendi konusunda yukarıda örneği verilmiş mesajda görüleceği üzere- bazı arkadaşlarımızı direk hedef alan ve üstü kapalı şekilde aşağılayan ve tahrik eden bir tutumu var.


    Yani ceza almasındaki husus, konuda da varlığını sürdüren zat'lara biraz sert cevaplar vermesidir. Daha sonradan rds ile tartıştığı için sınırsız ceza aldı. O halde tutum yüzünden bölüm yasağı alan bir insan var ortada, ona bir şey demiyorum sonuçta yönetimin kararıdır, taraflı olduğunuzuda söylemiyorum, özrümden dönecek bir insan değilim çünkü. Peki ''PS3 sahipleri havlıyor'' şeklinde direk hedefli ve kasti olarak yapılmış -nitekim kişi bunun hala arkasında olduğunu iddia ediyor- bir açıklamaya neden bölüm yasağı getirilmiyor, benim merak ettiğim budur, iki olayı nasıl değerlendiriyorsunuz.

    Neyse gerekli kesimlere durumu açık açık ilettim ve bana mutlaka ilgileneceği belirtildi. Dediğim gibi bu işin sonunda kişilerin hak ettiği cezalar mutlaka verilecektir, verilene kadar her sözümün arkasındayım. Başka yerlerden ahkam kesip, atıp tutmalardan sonra gelip insanların huzurunu bozacak haraketler kimsenin haddine değil nede olsa...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRises -- 30 Nisan 2011; 23:09:30 >




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.