Şimdi Ara

Konsol alacam bi yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kayseri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni çıkan ace combat assault horizon oyununu çok beğendim oyun konsolunu hiç sevmem aslında ama sırf bu oyun için almayı düşünüyorum.Ama en uygun fiyat hangisinde acaba ps3 mü xbox 360 mı bide bunların birsürü çeşiti var fw lisi fw sizi versiyonu,slimi eliti vs :)aklım fena karışık bi yol gösterin.Birde benim pcnin ekran kartında hdmı var led monitördede hdmı ve dvı var şimdi bu monitörüme tak çıkar yapmadan 2sini bir bağlayabilirmiyim.Pc dvı da bağlı kalsa xboxuda hdmı dan bağlasam olurmu?
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• xbox kesinlikle tercihin olsun. korsan kullanacaksan eğer fw olması lazım live girmek istiyosanda bansız olması lazım. slim elite arasındaki tercihde senin artı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jemsbir

xbox kesinlikle tercihin olsun. korsan kullanacaksan eğer fw olması lazım live girmek istiyosanda bansız olması lazım. slim elite arasındaki tercihde senin artı.

Teşekkürler..Evet xboxa karar verdim

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: ASSAİLANT

quote:

Orijinalden alıntı: jemsbir

xbox kesinlikle tercihin olsun. korsan kullanacaksan eğer fw olması lazım live girmek istiyosanda bansız olması lazım. slim elite arasındaki tercihde senin artı.

Teşekkürler..Evet xboxa karar verdim

Dur arkadaşım sakın kendini yakma.X360 alırsan bin pişman olursun.(benimki de war 250gb slim).Gerçekten microsoft'un yüz karası.teması bile para ile.oyunu online oynamak için her ay 50 tl verecen kullansan da kullanmasan da.sonra 100euroya gold chip alacan online oynamak için ve internet browserin olmicak.ve muhteşem god of war,ve battlefield3 e rakip killzone 3, littlebigplanet 2 (6 milyon bölümlü iki kişilik),resistance 3 oyunlarını kaçıracaksın (ps3 te online bedava ve internet browser da var)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.