Şimdi Ara

konikler (hiperbol elips parabol)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • koniklerden mufredat disi kaldigini bildiginiz konular var mi? bu sene cikarilan konular hakkinda pek bi bilgim yok, ceyhun hoca yaklasik 2 hocalara geldikse 1 saatte anlatmis aradaki fark cikarilan konulardan kaynaklaniyo olabilir diye dusundum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konikler çok basit düzeye indirgenmiş, meb kitabından incele bak, neredeyse genel denklemleri, teğet denklemleri dışında bir şey bırakılmamış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece tanımları ve genel denklemleri kalmış.Çok lanet bir konuydu çok tatlı olmuş böyle :D
  • tanımları cok iyi bilmen lazım mesela endemikte cok güzel tanım soruları . Bir tanesinde paraboldeki noktaların odaga ve dogrultmana uzaklıgının esit oldugunu kullanarak yamuk yapıyordun cok hosuma gitmisti o soru . Bazıları cok kolay gibi bakıyor ama cok saglam soruları var hocam . Mebden mutlaka oku .

Karekökün geo denemelerindeki cogu sey yok . Ne sacma konik soruları yapmıslar ...
  • Mebde var öyle sorular hocam beğendiyseniz bakmanızı öneririm. sadece tanım verdikleri için tanımdan yapılan sorular koymuşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rock N Roll Seven Sinek

Mebde var öyle sorular hocam beğendiyseniz bakmanızı öneririm. sadece tanım verdikleri için tanımdan yapılan sorular koymuşlar.

evet hocam oradan da baktım sagolun .
  • endemikteki sorulari ben de baya begendim az bucuk cozebiliyorum ama konuyu bi bastan almam gerekiyodu tesekkurler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    vektör soru
    6 yıl önce açıldı
    Trigonometri
    7 yıl önce açıldı
    polinom
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam MEB'e pdf ten falan mı bakıyonuz konikler eksikte ordan çalışmayı düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Bekkkocu

Hocam MEB'e pdf ten falan mı bakıyonuz konikler eksikte ordan çalışmayı düşünüyorum

12. sınıfım kitaplarım var o yüzden ama internette bulunur rahatça

• Saol hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.