Şimdi Ara

Konferans için isim önerisi ? '400 TL ödüllü'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
1
Favori
3.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar illa ki kısaltma bulmanıza gerek yok

Hanımlar beyler Ted konferansları tarzında bir konferans projesi var hala hazırlık aşamasında bunun için bir isim bulmak gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.

Ted açılımı : Teknolji, eğlence ve tasarım anlamına geliyor. Bu konferansta herkes 20 dk konuşuyor bu konuşan kişiler kendi alanlarında uzmanlaşmış kişiler edebiyat, bilim teknoloji, kültür, sanat vs bir çok alanda uzman kişiler geliyor. Benim üzerinde çalıştığım konferansta buna benzer yine tüm dünyadan gelen konuşmacılar olacak bunun için konsept ve isim bulmam gerekiyor konsept kafamda var bi şeyler ancak isim beni çok zorladı. Yardımlarınız için verebileceğim ödül bu kadar şimdiden hepinize çok teşekkür ederim. Lütfen konuyu trollemeyin ciddi bir konu ve benim için çok önemli

edit1: Beğendiğim isimleri bana özel mesajla yollayın arkadaşlar kimin ismi bulduğunu bilmem gerekiyor o zamana başlık ortadan kaybolur silinir falan ne olur ne olmaz.

edit2: Arkadaşlar illa ki kısaltma bulmanıza gerek yok. Eğer kısaltma olacaksa da açılımı dışında bulduğunuz kelimede anlamlı olmalı mesela arkadaşın 'BAK' örneği kendi başına da bir anlam ifade ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PinkRabbit -- 13 Şubat 2015; 21:13:50 >

• Konsepti açıklarsanız daha iyi cevaplar gelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WP Maokai -- 13 Şubat 2015; 20:14:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında konsept ted'le aynı sadece dakika farkı olabilir. Ancak konferansların illa tek bir şehirde ya da aynı yerde olmasına gerek yok her konuşmacının mesleğiyle alakalı yerler düşünülebilir. Ayrıca canlı yayınlanması gerekmiyor yani Ted gibi karşıda insanlar olmasa da olur internetten yayınlanabilir. İlk başta benzeri bir oluşum olduğu için isim bulmak kolay olur demiştim ancak gerçekten çok zorladı ya bende yardım isteyim dedim.
  • İsmi bulduktan sonra paranızı alamama gibi bir durum olamaz rahat olun sadece tavsiyelerinizin ekran görüntüsünü alın tarih gözüksün sizin için yeter proje gerçekleşirse gerçekleştiren kuruma mail atarsanız benim başımı yakarsınız zaten o sebeple paranızı vermeme gibi bir riske girmem çünkü bu proje olursa orada çalışmaya devam edeceğim onlarda isterse tabiki
  • Creativity, Technology, Science

CTS

Bu tip bir isim mi arıyorsunuz?

• Türkçe olursa tabi ki de kısaltma olabilir ancak Türkçe olması önemli
  • Ödül 200dü konuya bi girdim 400 olmuş vay be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lümpen kullanıcısına yanıt
    hocam 200 biraz düşük oldu çünkü öyle ilk akla gelecek isimler iyi olmuyor düşünülmesi gereken bir konu bu sebeple karşılığı 200 olmamalı dedim. Belki ödülü artırabilirim de çünkü benim için değerli ve parayı cebimden ödemek zorundayım
  • Biltek(bilgi ve teknoloji)

• Yaklaşık 5 dk düşündüm çıkmadı
    "Parlak fikirler ile gelecek" konuya nasıl uyar bilemedim

• hocam hem koleji var hem de bakanlığın sitesi biltekmiş bu sebeple olmaz ben de bitek tarzında bi şey bulmuştum çok içime sinmedi
  • TET : Teknoloji eglence tasarim

• ben 1 gündür düşünüyorum hep bu tarz şeyler buldum biraz daha farklı yaratıcı bir isme ihtiyacım var
  • citra kullanıcısına yanıt
    proje zaten çok özgün değil bu ismi de sunarsam beni topa tutarlar
  • PinkRabbit kullanıcısına yanıt
    400 tl ye bu çıkıyor hocam

• parayı cebimden vericem hocam param yok fazla
  • FiLi Fikre liderlik konferansı
    BAK Büyük adımlar konferansı
    SUD Sektör uzmanları danışmanlığı
    FUP Fikre ulaşım platformu

• malesef hocam
  • StarTek: Yıldız teknoloji :)
    Edit:YılTek de alternatif.acılım aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asgardlı Thor -- 13 Şubat 2015; 20:36:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PinkRabbit

proje zaten çok özgün değil bu ismi de sunarsam beni topa tutarlar

Kendi çakma ismi de çakma olsun nolcak :D Hem amacı anlaşılır
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.