nerde sakat,hasta oyuncu var gs onu almak istiyor anlamadım gitti.(BKZ. Lincoln)
Sakat makat sizin sağlamlardan daha iyi iş yapıyor
he he kim daha iyi yapmış hele örnek ver bakalım...
Sizin takım da şu an lincoln kadar iyi oynayan adam yok.Olabileceğini de zannetmiyorum
Ayrıca gelip burada lincoln ile dalga geçerken hiç mi düşünmedin.Bu adam sakat makat iyi iş yapıyor aslında diye
Neyse fazla konuşmaya gerek yok.
allahını seversen lincoln kaç maç oynadı da ya da şöyle diim gs ye geldiğinden beri kaç dakika oynadı da sen lincolnü kıyaslıyorsun bizim futbolcularımızla...Yaş sormaktan bıktım sormayacam...Hadi git tayınla uğraş..
Özellikle koyu yaptım ama demek ki büyük font yapmadan göremeyeceksin
Off kapak
quote:
Orjinalden alıntı: Gary fx
quote:
Orjinalden alıntı: nieaufgabe
quote:
Orjinalden alıntı: Micro_Processor
quote:
quote:
quote:
quote:
nerde sakat,hasta oyuncu var gs onu almak istiyor anlamadım gitti.(BKZ. Lincoln)
Sizin takım da şu an lincoln kadar iyi oynayan adam yok.Olabileceğini de zannetmiyorum
Ayrıca gelip burada lincoln ile dalga geçerken hiç mi düşünmedin.Bu adam sakat makat iyi iş yapıyor aslında diye
allahını seversen lincoln kaç maç oynadı da ya da şöyle diim gs ye geldiğinden beri kaç dakika oynadı da sen lincolnü kıyaslıyorsun bizim futbolcularımızla...Yaş sormaktan bıktım sormayacam...Hadi git tayınla uğraş..
Off kapak
hemde gazoz kapağı
quote:
Orjinalden alıntı: midgardxxx
quote:
Orjinalden alıntı: Gary fx
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Off kapak
hemde gazoz kapağı
siz bi yerinizden çıkarın verin o zaman
quote:
Orjinalden alıntı: cémo
quote:
Hadi ya Lincoln sakat mıymış? Hani şu 2 senedir ameliyat olması gereken ama teknik ekip tarafından ameliyat ettirilmeyen kişi gibi mi? Adını vermek istemiyorum. (Alex)
Abi böyle gereksiz muhabbetleri ne kadar seviyorsunuz. Micro beklemiyodum senden, ayıp ettin.
Kone'yle ilgili olarak; o gitsin ingilterede egosunu tatmin etsin. Baksanıza adamın hedefleri büyük, ne işi var bizde (!)
bırak abi ya bi de alexe laf atıyosun.Madem adam sakattı geçen sene nasıl oldu da gol kralı oldu ya da asistte 2. oldu?Bugünde anderlechte attı bi tane daha napsın adam!Stili bu,yürüyerek atıyo napalım yani... Ayrıca ben hala Lincolnün schalkeden sakat alındığı kanısındayım.Alex de sakat ama adam oynuyo gene de.Benim gözümde bu istikrardır ama lincolnde henüz bunu göremedik.Umarım düzelir de görürüz kim ne yapacak.Bu arada mesajımdan çok kişi sinirlenmiş doğruya doğru...
Bu arada @cemo aynı gün mü okuldan kovulduk?Ne kadar tanıyorsun ki beni ayıp ettin diyebiliyorsun?
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: cémo
quote:
Hadi ya Lincoln sakat mıymış? Hani şu 2 senedir ameliyat olması gereken ama teknik ekip tarafından ameliyat ettirilmeyen kişi gibi mi? Adını vermek istemiyorum. (Alex)
Abi böyle gereksiz muhabbetleri ne kadar seviyorsunuz. Micro beklemiyodum senden, ayıp ettin.
Kone'yle ilgili olarak; o gitsin ingilterede egosunu tatmin etsin. Baksanıza adamın hedefleri büyük, ne işi var bizde (!)
bırak abi ya bi de alexe laf atıyosun.Madem adam sakattı geçen sene nasıl oldu da gol kralı oldu ya da asistte 2. oldu?Bugünde anderlechte attı bi tane daha napsın adam!Stili bu,yürüyerek atıyo napalım yani... Ayrıca ben hala Lincolnün schalkeden sakat alındığı kanısındayım.Alex de sakat ama adam oynuyo gene de.Benim gözümde bu istikrardır ama lincolnde henüz bunu göremedik.Umarım düzelir de görürüz kim ne yapacak.Bu arada mesajımdan çok kişi sinirlenmiş doğruya doğru...
Bu arada @cemo aynı gün mü okuldan kovulduk?Ne kadar tanıyorsun ki beni ayıp ettin diyebiliyorsun?
milleti sinirlendirmek hoşuna gidiyor yani hmmm
neyle sınırlendırecksın sınırlendırebılecegın 2 şey war.sizi sinirlendirmek ıstesek cok guzel sınırlendırırzde forum sevıyesını koruyalım ıstıyoruz
quote:
Orjinalden alıntı: proteo
KÜÇÜK EMRAH DER Kİ!
Gel KONE köyden bal getirdim İYİLEŞECEKSİN. Bakma hakkında konuşanlara üzme kendini.
Kızdırmayın Sedat abimi Lincolna laf atanın topuğuna sıkar engelliyemem sonra
@magnum
Senin yazılarını çok okudum,tıpkı birçok kişinin yazılarını okuduğum gibi ve bu sayede kimin aslında ne olduğunu az çok anlayabiliyorum.Sırf laf olsun,torba dolsun diye içi boş,değersiz ve kaale alınmayacak(benim açımdan) çok gereksiz ve mantıksız yazıların var.Sen Küçük bir kabın içine masayı sığdırmak istiyorsun.Ama ben çok farklıyım.Farklı tellerdeyiz ama en azından bi hareketini beğendim.Mutlu eşekler gibi sırıtmıyosun ama sırıtan da çok bu forumda...Her neyse ben şimdi yatıyorum ve ben yatağa yattığım zaman,problemlerimi elbiselerimde bırakırım.Herkesi kucaklıyorum hepinize iii geceler
quote:
@magnum
Senin yazılarını çok okudum,tıpkı birçok kişinin yazılarını okuduğum gibi ve bu sayede kimin aslında ne olduğunu az çok anlayabiliyorum.Sırf laf olsun,torba dolsun diye içi boş,değersiz ve kaale alınmayacak(benim açımdan) çok gereksiz ve mantıksız yazıların var.Sen Küçük bir kabın içine masayı sığdırmak istiyorsun.Ama ben çok farklıyım.Farklı tellerdeyiz ama en azından bi hareketini beğendim.Mutlu eşekler gibi sırıtmıyosun ama sırıtan da çok bu forumda...Her neyse ben şimdi yatıyorum ve ben yatağa yattığım zaman,problemlerimi elbiselerimde bırakırım.Herkesi kucaklıyorum hepinize iii geceler
forumda herkez kimin ne oldugunu az çok bılıyo..senın dediğin o laf olsun torba dolsun dediğin şeyler senın tersine gelen hoşuna gitmeyen şeyler kimin bır kabın içinde yaşadığını burdan anla.ben sana durup duruken milleti sinirlendırmek için post atıosun demedim bunu kendın söyledın çık bak yukarı . Galatasaray taraftarı bjk yı 9-2 ve 6-0 yenmesine rağmen bunu önemsiz bir maçmış gibi kabul edip geçip gitmesini bilen bır zihniyete sahip bir taraftar topluluğudur.senın attıgın her postun kışkırtıcı ve kızdırıcı oldugunu hepimiz biliyoruz..
yalan haber ınanmayın arkadaslar lutfen ya kone ısı artık bıttı adnan polat soyledı artık B ve C planı uygulanıcak.
quote:
Orjinalden alıntı: _VeNi_
Arkadaşlarına kızdı G.Saray'a 'evet' dedi
Daha önce G.Saray'ın teklifine 'hayır' cevabı veren Arouna Kone, PSV'li takım arkadaşları, kendisini yönetime 'Sıtma olmuş. Bizim için tehlikeli' diye şikayet edince, İstanbul'a 'Şartları görüşelim' haberi gönderdi.
G.Saray, PSV'nin Fildişi Sahilli oyuncusu Arouna Kone için tekrar atağı kalktı. Ülkesi Fildişi Sahilleri'nden dönüşü sıtma olduğu anlaşılan ve PSV'li futbolcuların panik yaşadığı Kone, 3 gün önce, �PSV- den ayrılmak istemiyorum. Hedeflerim arasında daha büyük Avrupa takımları var� sözlerinden birden çark etti. PSVli futbolcuların sıtma olayı yüzünden yöneticilere şikayette bulumasını duyan Kone, bu duruma çok kızdı. Kone, bu durum üzerine daha önce 'hayır' dediği G.Saray'a bir anda �evet� cevabını verdi. Hem özel işleri hem de futbolcu transferi için Almanya'da bulunan Haldun Üstünel, cumartesi Kone'nin menajerinin çağırmasıyla apar topar Amsterdam'a gitti. Kone ile görüşen Üstünel'in, Fildişili futbolcunun �G.Saray'da oynayabilirim. Şartlarınızı görüşelim� dediği öğrenildi. Bunun üzerine de Üstünel, Adnan Polat'ı Amsterdam'a çağırdı.
Kone için PSV'ye 7 milyon euro garanti para öneren G.Saray yönetimi adına Adnan Polat 10 milyon euroda direten PSV'yi bir noktaya kadar getirdi. Ancak iş bonservis pazarlığında tıkandı. Ayrıca Kone'nin eşinin de Türkiye'ye sıcak bakmadığı, Polat ve Üstünel'in iknaya çalıştığı öğrenildi. İki yönetici, bu transferin bitirilememisi durumunu da göz önünde bulundurarak diğer alternatiflerle de bağı koparmadıklarını ileri sürülüyor.
Hastalıklı olduğu ispatlanmış ve bu yüzden tedavi görmüş bir oyuncunun transfer edilmesi veya transfer görüşmesi yapılması hatta teklif götürülmesi bile büyük bir skandaldır.
waşhinton mudur nedir kalpten gidicekti hatırladnmı kalp rahatsızlığı olan oyuncunuz vardı öbür dünyaya gitmeden fenerden gitti hani hatırladınmı
@MAGNUM1
Ben bu forumda herhangi bir postumu sizi kışkırtmak için yazmadım.Senin benim o cümlemden anladığın eğer buysa bu konu kapanmıştır zaten...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme