Şimdi Ara

Kondisyonum Çok Yavaş Artıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık bir aydır hergün-istisnalar oluyor- şınav çekiyorum. Her gün bir artırarak 5'den 18'e rahat çıktım. 18'de bir duraksama oldu, birkaç gün yerimde saydım hatta gerilediğim günler oldu. İki gün, üç gün derken sonunda dinç olduğum bir vakit 19'a çıkmayı başardım. Sonraki gün tekrar 18 e düştüm, yükseldim vs. derken 20 şınav çektim. Her gün bir artıran ben, hergün geriler oldum. Bunun sebebi nedir? Şınavı nasıl daha sağlıklı hale getirebilirim. Setlere bölmenin yararı olur mu?

Orijinalden alıntı: Gulen_Adam

Arkadaşlar yaklaşık bir aydır hergün-istisnalar oluyor- şınav çekiyorum. Her gün bir artırarak 5'den 18'e rahat çıktım. 18'de bir duraksama oldu, birkaç gün yerimde saydım hatta gerilediğim günler oldu. İki gün, üç gün derken sonunda dinç olduğum bir vakit 19'a çıkmayı başardım. Sonraki gün tekrar 18 e düştüm, yükseldim vs. derken 20 şınav çektim. Her gün bir artıran ben, hergün geriler oldum. Bunun sebebi nedir? Şınavı nasıl daha sağlıklı hale getirebilirim. Setlere bölmenin yararı olur mu?

6 haftada 100 sinav programini uygula 6 hafta sonunda 70- 80 garanti tam yaparsan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.