Şimdi Ara

Kondisyonerler nazilli belediyeden

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nazilli belediye takimin genc ekibi kondisyon ekibiymis.ayrica gecen seneki saglik ekibinin tamami gorevlerinden ayrilmis

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir an nazilerin ne alakası var dedim sonra farkettim nazilli imiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark_hell_86

Bir an nazilerin ne alakası var dedim sonra farkettim nazilli imiş

Güldüm buna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nazilli belediyeden olduğu doğru mu bilmiyorum ama haber1903 de sakatlık nedenlerini araştıracağız diyorlardı kendilerini iyi tanımamışlar.

• Ya ağlanacak halimize gülüyoruz, Koch niye ayrıldı ki ? 180bin€ falan ödenmişti sanırım fesih için yani sorun paraysa onlarca milyon € zarardayız şu anda..Ne yapıp edip geri getirmeleri lazım Koch ve ekibini.
  • Takımda sakatlıkların fazla olmasıyla ilgili soruyu yanıtlayan Holosko, şunları söyledi:

"Şanssız bir sezon geçiriyoruz. Kadromuz eskisi kadar derin değil. O yüzden sakatlıklarda etkilenebiliyoruz. İki sahada idman yapıyoruz. Tesislerdeki sahaların durumu iyi değil. Gerçi sahalara bakıldı, sorun bulunmadı. Ama ağır idman sahası sakatlığa neden olabiliyor. 12-13 oyuncuyla oynuyoruz. Kilit oyunculardan biri sakatlandığında etkileniyoruz."
  • Samet Aybaba yanında kimi getirdiyse onların gitmesi lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kim hangi akla hizmet getirmiş ki bu adamları ? Feda dediysek o kadar uzun boylu değil. Herkez haddini bilsin. Bu kadar vasat adamın ne işi var bu kulüpte.
  • ya teknik direktor yaninda kendi kondisyonerini mi getirirmis arkadas nasil bi ulkede yasiyoruz ya...herkes zaten bi tanidigini getiriyo anasini satayim , baskan adamin dibi tamam ama birazda su futbol takimina onem versin artik bi el atsin.samet hoca daha once hangi takimlarda calismis ki kendi kondisyonerini getirebiliyo ? bak simdide buyuk ihtimalle kendi arkadaslari diye kovamiyolar adami sorun bu kadar net bi hal almisken..

biz ne zaman kurumsallasicaz , ne zaman adamakilli ''futbol yoneticileri'' tarafindan yonetilicez.tamer kiran,ahmet kavalci hepsi birbirinden yetersiz..bi ton oyuncu izledik deniyo , komiteler kurduk deniyo gelen oyuncu aylardir oynamayan niang.yav siz ne ara izlediniz bu adami ? tamam begeniyorum adami ama vizyonsuzluk dedikleri budur..adam gibi yonetilen bi kulup transferlerini teknik direktorune birakmaz aha goruyoruz simdide teknik direktore birakilan transferleri.escude ve mcgregor.

hani nerde feda ben goremiyorum ? uzun vadeli planlar yapiliyo deniyo , gelecegin takimini kuruyoruz deniyo 6 tane as oyuncunun yokluguna ragmen sahadaki en genc oyuncu veli.ustelik evinde antep'le oynuyosun.hani gencleri oynatip yenilsek en azindan ileriye donuk bi kazancimiz olur ama sen sahada mehmet akgun'le filan oynuyosun.aykut kocaman bile salih'i oynatip duruyo bizde onun daha iyisi hasan turk 27 yasindaki mehmet akgun'e tercih ediliyo.bu nasil bir korkakliktir gercekten aklim almiyo.samet hoca besiktas'a bisey kazandirayim derdinde degil su an su takimdaki omrum uzasin derdinde burasi cok net belli oluyo.destekliyoruz hoca'yi ama 21 haftada alinmis 36 puan var.bu kaybedilen puanlarda en ufak bi kazancimiz yok kaybimiz var.premier lig gibi zor bi ligde bile 36 puan toplayan takim su an 9. sirada.

• Malesef ülkemizde böyle..Gelen giden herkes ekibiyle dolaşıyor..Kimse de gak guk demiyor..GS de de aynı FB de de Beşiktaş da..Sadece Koch farklıydı o da zaten Daum 'dan kendi ayrılmıştı hatta teknik adamlık yapmak istiyordu..Denizli varken İtalyan kondisyoner vardı ama Denizli istemedi kendisini.
  • linderoth geldi aklıma. adam ayağını burkmuştu, 6 yıl sahalardan uzak kalmıştı
  • Rezillik abi başka bi şey değil. Böyle amatörlük olmaz.

Kondisyonerler nazilli belediyeden
  • Takımda yaşanan sorunun nedeni ve çözümü belli.Kondisyonerler ve sağlık ekibin mutlaka işini bilen kariyerli isimler olmak zorunda.Hiçbir branşta maç sonunu çıkartamıyoruz.Bunun tek sorumlusu kondisyonerler ve sağlı ekibidir.Gerekirse oyuncu transferi yapılmayacak ama kondisyonerler vve sağlık ekibi yenilenecek.Yoksa biz daha çok sorun yaşarız.
  • Hiç şaşırmadım Samet Aybaba'dan da bu beklenirdi.

• Nazilli değil sanırım.

“NOT: Kaleci antrenörünü Bucaspor’dan, kondisyoneri de Kocaelispor’dan alırsan sonuçlarına katlanırsın...”

Güntekin Onay / Bugün ki yazısının son cümlesi.
  • Guti'ye atfedilen bir söz var:"Profesyonel bir kulüp olan Beşiktaş, amatörler tarafından yönetiliyor."

Şu kondisyonerler denildiği gibiyse...
  • Hem Samet Aybaba hem yönetim için yakınlarını, tanıdıklarını işe aldıkları hatta Samet Hoca için Dentinho ve yerli birkaç transferin menajeriyle arkadaş olduğu, bu transferlerin bu yüzden yapıldığı yazıldı birçok Beşiktaş haber sitesinde. Özellikle futbolcu transferinde menajerlik, sağlık ekibi ve kondisyonerde bir yakınlık gibi bir şey varsa Samet Aybaba bunun hesabını mahşerde bile veremez. Hele şu feda diyip dişimizi sıktığımız, 8 sezonluk Demirören döneminden kurtulduğumuz sezonda...
  • Samet Aybaba ile bu iş olmaz zaten kahveden 1 adam bul aynı işi yapardı zaten bu kadar masrafa gerek yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batistuta83

Hem Samet Aybaba hem yönetim için yakınlarını, tanıdıklarını işe aldıkları hatta Samet Hoca için Dentinho ve yerli birkaç transferin menajeriyle arkadaş olduğu, bu transferlerin bu yüzden yapıldığı yazıldı birçok Beşiktaş haber sitesinde. Özellikle futbolcu transferinde menajerlik, sağlık ekibi ve kondisyonerde bir yakınlık gibi bir şey varsa Samet Aybaba bunun hesabını mahşerde bile veremez. Hele şu feda diyip dişimizi sıktığımız, 8 sezonluk Demirören döneminden kurtulduğumuz sezonda...

http://www.kartalhaber.com/haber/13070568/iste-vizyon-iste-hamza.html
    şöyle bir haberde vardı hocam akrabasını getirmiş

• Kil gelmis yine

O degilde baskan Samet hoca ile gorusmus masor ekibini mi ne kovmus, Tamer kiran lada tartiislar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.