Şimdi Ara

Konda 4 haziran anket sonuçları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel temmenniler, inşallah barajı geçince sokaklarda değilde mecliste siyaset yaparlar...
  • işte akp den %2 yi alıp MHP ye eklersek en doğru sonuç ortaya çıkacaktır. AKP %39 MHP %17 çünkü akp den bıran seçmenin çoğu mhp ye vereceğini söylüyor. eskiden AKP ye oy vermiş kişi gene sağ partiye verir o da MHP işte.
    doğu da hdp, iç anadoluda ise MHP akp yi bitiriyor.
  • bulamadımbirşey kullanıcısına yanıt
    gaza gelince gidip akp ye mi oy vericez sanki daha çok tutunucaz...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani bu sene bir istisna olabilir bence mitingler gerçekten her yerde çok kalabalık ve zorla doldurulup getirilen insanlar engellere rağmen o kadar gelenler inşallah umutlarin bosa çıkmayacagini düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah doğru çıkar ve akp devrilir.
    bir başka hükümet gerçeğini yaşatmak lazım.
    başka türlü bu halk akıllanmaz.
    şimdi ekonomiyi ve ülke yönetimini beğenmeyenleri o zaman göreceğim.
    ve muhalefet olmayı, her şeye çamur atmayı, burun kıvırmayı bu hazzı yaşamak istiyorum.
  • asıl akp akıllanacak diyeceklerki bakın halkı kutuplaştırdık ve kendimizi bitirdik...

• SultanApex S kullanıcısına yanıt
    Mecliste siyaset için gidiyor o oylar HDP'ye zaten. Açık ve doğrudan sokak tercihi olursa bu oylar geldikleri gibi giderler, HDP'ye bugün oy veren insanlar koyunlar partisinin koyun seçmenleri değiller.
    Sıkıntılı dönemler mutlaka olacaktır gelecekte ama yavaşta olsa Kandil-PKK-HDP 'nin zamanla siyasette konuşacaklarını düşünüyorum.
    Konuşmak herkesin yararına, ama karşılarında da umarım ulus olma anlayışı yeterince gelişmiş iktidarlar bulurlar, bugünkü gibi her tarafı oynayan ümmetçi ne idüğü belirsizler değil!
  • HDP çoktan barajı geçti , gerçek partinize oy verin algısı için HDP'yi %12 göstermişler. Demirtaş bile bıçak sırtındayız dedi daha dün . HDP den 2 puanı MHP ye ver , AKP den de 1 puanı ver MHP'ye işte gerçek sonuç. Geçen sene %17 olan MHP niçin %14 e insin ?.
  • neommy kullanıcısına yanıt
    hdp barajı geçerse kesin barış gelecek pkk türkiyeden sonsuza kadar çekilecek

• Yolcusunuz, yolcu. O koltuğa uzanma zamanı bitti.
  • AKP 40 ın altına düşecek yine şişirmiş anakonda...
  • Chp ve mhp az geldi biraz bakalim artik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

İnşallah doğru çıkar ve akp devrilir.
    bir başka hükümet gerçeğini yaşatmak lazım.
    başka türlü bu halk akıllanmaz.
    şimdi ekonomiyi ve ülke yönetimini beğenmeyenleri o zaman göreceğim.
    ve muhalefet olmayı, her şeye çamur atmayı, burun kıvırmayı bu hazzı yaşamak istiyorum.

Hayırdır dostum KIVRANMAYA BAŞLADIN ? İddiaya girelim dedim ondada yoksun bu seçimde Akp kazanırsa ben biterim.O kadar çok kişi ile iddiaya girdim ki 10 koç 1000 havai fişek var işin ucunda.

• AKP %3x lerde çıkacak büyük ihtimal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zteska

hdp barajı geçerse kesin barış gelecek pkk türkiyeden sonsuza kadar çekilecek

Siyasete yakın değilim, ve yakından izlemiyorum. yalnızca gördüklerimi yazdım yukarda.
    Umarım öyle olur. Kavgasız gürültüsüz bir ülke herkesin yararına.
  • Yok HDP %41
  • Dreatlord kullanıcısına yanıt
    Son gün anketlerine bakarsak ( en doğru anketlerdir öncekiler fasa fiso ) köşeyi dönmüşe benzersiniz? Eee, DH'daki biz garibanlara da ucu dokunur inşallah, aminn!
  • Exnuc kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun!
  • quote:

Orijinalden alıntı: neommy

Son gün anketlerine bakarsak ( en doğru anketlerdir öncekiler fasa fiso ) köşeyi dönmüşe benzersiniz? Eee, DH'daki biz garibanlara da ucu dokunur inşallah, aminn!

İlçe seçim bürosunun önünde attıracağım ben bu fişekleri hukuki olarak yendim şimdi sıra seçimde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I am Tony Montana

http://www.konda.com.tr/tr/raporlar/KONDA_Haz15_Barometresi_aciklama.pdf

akp: %41
    chp: %27,8
    mhp: %14,8
    hdp: %12,6
    diğer: %3,8

MHP'nin %14 olması imkansız,Benim beklentim %19-22 arası

hdp'nin %12 olması imkansız,Seçime katılım %80 altına düşmediği sürece barajı aşamaz,seçime katılım %20 kalırsa,hdp %30 yo alıyor,Seçime katılım çok önemli,seçime katılım arttıkça hdp'nin oyları düşüyor.

İngiltere seçimlerinde anketler iktidar partisi ile anamuhalefet partisini başabaş gösteriyordu,iki partide %36 oyla gösterildi.Seçime katılım %66 kalınca,iktidar partisi,Anamuhalefet partisine 8 puan fark attı,Tek başına iktidar oldu.

Benim oyum Hepar adayı Nevra Ölçer hanıma,mhp vermeyeceğim,gördüğümü söylüyorum,akp'li birçok tanıdığım mhp diyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.