Pes önce 11 de ki online hataları düzeltip insanları rahatmalı. online oynarken sinir krizleri geçiriyorum. Cezasahasında içeri kat ederken topun birden topuğa çarpmalar, havadan veya yerden gelen topları pervasizca kontrol etmeye calısırken rakip takıma top vermeler. Cursor hataları pas olayındaki saçmalıklar yani anlıyacagınız pes 11 deki hataları saymakla bitmez (online moddan bahsediyorum) inş konami bunun farkındadır ve bu hataları yada oynayışları düzeltirler. Bende bir pesci olarak eğer 12 dede aynı hataları gözlemlersem pes'i rafa kaldıracağım....
İnşallah ama zor.Konami bu vaatlerini hiç bir zaman gerçekleştiremiyor.
Şaşırtın bizi
İns. dedikleri gibi olur yayınlanan videolarda pek gözükmüyor artık grafik için çalısmaya gerek yok bence biraz daha iyi yapıp oynanıslığa ve ortamı düzeltmeleri lazım seyircinin tepkisi falan hiç yok oyunda nefis bir şut vuruyorum top direkten dönüyor seyirci oooovvvv yapmak yerine hala daha aynı tezahuratı söylemeye devam ediyor, adamların koşuşları biraz robotsu, topla gidiyorsun forvete doğru aynı takımdaki adamda bir koşu yapıyor sanıyorsunki ara pas istiyor veriyosun bir bakmışsın senin adam durmuş bile bu gibi saçmalıkların düzeltilmesi lazım
quote:
Orijinalden alıntı: Spywonder
İns. dedikleri gibi olur yayınlanan videolarda pek gözükmüyor artık grafik için çalısmaya gerek yok bence biraz daha iyi yapıp oynanıslığa ve ortamı düzeltmeleri lazım seyircinin tepkisi falan hiç yok oyunda nefis bir şut vuruyorum top direkten dönüyor seyirci oooovvvv yapmak yerine hala daha aynı tezahuratı söylemeye devam ediyor, adamların koşuşları biraz robotsu, topla gidiyorsun forvete doğru aynı takımdaki adamda bir koşu yapıyor sanıyorsunki ara pas istiyor veriyosun bir bakmışsın senin adam durmuş bile bu gibi saçmalıkların düzeltilmesi lazım
+1 sonuna kadar katılıyorum pes zaten normalde fifaya 1000 takıyor fakat şu oynanışlığı güzel olduğu için fifa ile hep tartışılıyor pes oynanışlığı yaparsa fifa falan kalmaz
Pes 6'nın grafiklerini güncelleyip verseler.Fifa'yı 2'ye katlarlar ama illa değiştiricez diye mıçıp batırdılar.Sözüm ona pes 2010 en oturmuş seri olacaktı.Pes 2008'den beri aynı terane ''bu sene oyunu oturttuk'',''bu sene oldu '' .... boş laf yine.
hadi bakalım
doğru söze ne denir ki
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme