Şimdi Ara

(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] (292. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: maciras Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22.866
Cevap
227
Favori
955.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 290291292293294
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Alaşehir'den selamlar hocam :) öncelikle bilgisayara karşı maçlardan puan toplayıp oyuncu geliştirmeyi tavsiye ederim. Alışma evresi için ideal. Sonra authentic team yazan kısımdaki etkinliklerden puan ve dp gp kasmak lazım. Kadroyu oluşturup oyuncuları geliştirdikten sonra dream team kısmına yüklenirsiniz. Direkt dream team a girerseniz güçlü rakiplere karşı kötü skorlar alıp moral bozulabilir. Onun için önce aşama aşama oyuncu takım geliştirmek iyidir.

• waddey22 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam. Taktik kısmının da potansiyelden gitmesi kötü olmuş =(

Ama ilk başta farketmiştim, oyuncularımda istediğim taktik 90 üstüne gelince basmamaya başlamıştım.

• Teşekkür ederim hocam bana biraz karışık geldi ama alışırız heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürekli etkinlikleri yaparak para ve antrenman biriktiriyordum. Nihayet NEYMAR'ı aldım. 19 seviye full hale gelince oyuncu kartının fotoğrafı değişti. Bir değişiklik göremedim ama eskiden böyle bir şey yoktu.

• mcgoktug kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun, double touch ve diğer çalımlardan dolayı çok etkili neymar. Neymar, van dijk, kante bu 3üne yüksek gp harcadım hepsinde de memnunum.

• Yaa bi yürü git coin almıyoruz diye verdiği toplara bak. Adama traore, maximin bir tane de 3 yıldız. Koca paketten 1 tane 5 yıldız vermedi, rezillik.

Ulan mbappe yi geçtim bırak bi sane olmadı sancho falan verseydin. Coinmiz yok diye dayadı bize çürükleri. (KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] 

Adam'ayı oynatırız belki o da bir ihtimal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalel99 -- 9 Mayıs 2022; 12:14:57 >
  • Kalel99 kullanıcısına yanıt

Ben genelde tek top ve duvar paslarını kullanıyorum ama bazı rakipler için ekstra bir şeyler yapmak gerekiyor. Sol kanatta Mbappe yada Ndiaye, sağ tarafta Chukwueze ile oynuyorum. Sol taraf artık NEYMAR, Sağ taraf MBAPPE olacak. Çıktığı ilk günden beri ROMARIO'dan da çok memnunum. COIN ile açılan oyuncular gibi değil, hala leblebi gibi gol atıyor. Keza RAKITIC ve NAKATA'da hiç gerilemedi. Muhtemelen bu kadro ile uzun süre devam ederim.

• Ucuz maliyetli DMF arayan varsa VIDAL her yıl olduğu gibi yine çok iyi. Kolayca geliştiriliyor ve takım oyununa acayip bir katkı veriyor. Başka bir DMF kullanınca takım öyle oynamıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

Bu kadro kurt bonusları ve 40maçlık bonuslar harici tamamen GP biriktirerek oluştu. Yıllardır COIN olmadan bu tarz kadrolar kuruyorum. Oyuncu gelişimleri de buna dahil. Yeni başlayacaklar için biraz zor olabilir ama COIN ile oyuncu açmak çözüm değil.

Hemen hemen her oyuncu 3-4 pozisyonda oynayabiliyor. Form durumlarına göre farklı pozisyonlara kaydırabiliyorum. Örneğin ALABA; STP, SLB, SLK, DMF, GÖ hatta OMF oynayabiliyor. Oyuncu seçimi yaparken oyuncunun adına değil de özelliklerine yatırım yapmak daha faydalı.

(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 9 Mayıs 2022; 12:51:17 >

• Yılan gibi olan forvetlerden lazım bana 3-4*olanlardan.abumeang var bende.jesus nasıl iyimidir?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • suÇ kullanıcısına yanıt

Cavani.

Yararlı bilgiler, teşekkürler. Kadro mühendisliğini çok severim.

Ayrıca bende 4231 oynuyorum. Türk oyuncuları kullanıyorum sadece. İlerde belki GS oyuncularını da kadroma alırım.

Ortalama takım 85-90 arası olucak max levelde.

Siz takım uyumunu 100 yapmışsınız ben ise bazı oyuncuları 99 yapmadığım için kimyam 98 de kalıyor.

Normalde ben bir falsolarını görmedim ama bir oyuncuyu 94-95 uyum ile oynatırsak çok büyük sorun olur mu ?

• hatrix kullanıcısına yanıt

Ben uzun süre oyuncuların bir çoğunu taktik uyumu 92-94-96-98 olarak oynattım ve hiç bir sorun olmadı. Sonradan 99'a çıkarttım ve fark görmedim. Hatta bazı oyuncuları alt taktik için de geliştirdiğim için kişisel olarak eksik kaldılar.

Hızlı kontra oynarken defans hattı orta sahada oluyor ve takımı 1 tık defansif oynatmak gerekiyor. Alt taktik öne geçilen maçlar için önemli. Bazen momentumun terse döndüğünü hissediyorsunuz. Takım defans arkasına çok adam kaçırıyor. En azından defans ve orta saha oyuncuları için 80-90 uyumluluğa kadar alt taktik basmak faydalı.

PES 2020 ve 2021'de 3-2-3-2 oynuyordum. Bu yıl denedim ama defans yapmak zaten zor olduğu için hemen 4-2-3-1'e geri döndüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 9 Mayıs 2022; 13:59:13 >
  • suÇ kullanıcısına yanıt

Jamie Vardy

Hız odaklı geliştir 20.seviyeden sonra uçuyor. Auba ile aynı fiyat.

evet alt taktik de mantıklı. peki teknik direktör işi nasıl hocam. bende manchini var hızlı atak özelliği sanırım 70-75 de. daha iyi bir hocam için yatırım yapayım mı sizce. ayrıca daha defansif olacak 2. taktik posizyon oyunu ve 3. taktik de kanat oyunu düşünüyorum. Sizce 3. taktik fazla mı olur.

• hatrix kullanıcısına yanıt

Bu yıl yardımcı antrenör ve 3. taktik yok diye biliyorum. Sadece alt taktik seçiliyor. Ben uzun süre ilk verdiği antrenör ile devam ettim. Sonra Ezequiere'i aldım, onun da taktik uyumu 75 civarı sanırım. Çok yüksek değil ama takım gayet iyi oynuyor. Belki para olursa Zeitler'e geçiş yaparım ama ondan da çok emin değilim.

• Alt taktiğe geçince ayarladığım pozisyona gelmiyor oyuncular nedense tam anlayamadım kullanmayı bıraktım. Alta doğru basılı tutunca defansif yazıyor ama pozisyonlar değişmiyor nedense.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kuzeydebiryer kullanıcısına yanıt
    Onu tam bilemiyorum garanti ye gönderirken sorunları detaylı yazın,benim R2 tuş kırıldı ve sol analog da kayma vardı yenisi ile değişim yapıldı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar maç içinde oyuncumun adını görmek istiyorum fakat açma ayarını bulamadım , nereden yapacağımı söyleyebilirmisiniz , teşekkürler.

• lexx kullanıcısına yanıt

ekran ayarlarında var hocam, en sağdaki menüde ayarlarda görüntü yada ekran ayarları olması lazım. stamina göster de var misal. dün ayarlamıştım.

• lexx kullanıcısına yanıt

Gamepad ayarları, detaylı ayarlar- imleç türü

• 
Sayfa: önceki 290291292293294
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.