Alaşehir'den selamlar hocam :) öncelikle bilgisayara karşı maçlardan puan toplayıp oyuncu geliştirmeyi tavsiye ederim. Alışma evresi için ideal. Sonra authentic team yazan kısımdaki etkinliklerden puan ve dp gp kasmak lazım. Kadroyu oluşturup oyuncuları geliştirdikten sonra dream team kısmına yüklenirsiniz. Direkt dream team a girerseniz güçlü rakiplere karşı kötü skorlar alıp moral bozulabilir. Onun için önce aşama aşama oyuncu takım geliştirmek iyidir. |
(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] (292. sayfa)

-
-
Teşekkürler hocam. Taktik kısmının da potansiyelden gitmesi kötü olmuş =(
Ama ilk başta farketmiştim, oyuncularımda istediğim taktik 90 üstüne gelince basmamaya başlamıştım.
-
Teşekkür ederim hocam bana biraz karışık geldi ama alışırız heralde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sürekli etkinlikleri yaparak para ve antrenman biriktiriyordum. Nihayet NEYMAR'ı aldım. 19 seviye full hale gelince oyuncu kartının fotoğrafı değişti. Bir değişiklik göremedim ama eskiden böyle bir şey yoktu.
-
Hayırlı olsun, double touch ve diğer çalımlardan dolayı çok etkili neymar. Neymar, van dijk, kante bu 3üne yüksek gp harcadım hepsinde de memnunum.
Yaa bi yürü git coin almıyoruz diye verdiği toplara bak. Adama traore, maximin bir tane de 3 yıldız. Koca paketten 1 tane 5 yıldız vermedi, rezillik.
Ulan mbappe yi geçtim bırak bi sane olmadı sancho falan verseydin. Coinmiz yok diye dayadı bize çürükleri.
Adam'ayı oynatırız belki o da bir ihtimal.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalel99 -- 9 Mayıs 2022; 12:14:57 >
Ben genelde tek top ve duvar paslarını kullanıyorum ama bazı rakipler için ekstra bir şeyler yapmak gerekiyor. Sol kanatta Mbappe yada Ndiaye, sağ tarafta Chukwueze ile oynuyorum. Sol taraf artık NEYMAR, Sağ taraf MBAPPE olacak. Çıktığı ilk günden beri ROMARIO'dan da çok memnunum. COIN ile açılan oyuncular gibi değil, hala leblebi gibi gol atıyor. Keza RAKITIC ve NAKATA'da hiç gerilemedi. Muhtemelen bu kadro ile uzun süre devam ederim.
-
-
Yılan gibi olan forvetlerden lazım bana 3-4*olanlardan.abumeang var bende.jesus nasıl iyimidir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cavani.
Yararlı bilgiler, teşekkürler. Kadro mühendisliğini çok severim.
Ayrıca bende 4231 oynuyorum. Türk oyuncuları kullanıyorum sadece. İlerde belki GS oyuncularını da kadroma alırım.
Ortalama takım 85-90 arası olucak max levelde.
Siz takım uyumunu 100 yapmışsınız ben ise bazı oyuncuları 99 yapmadığım için kimyam 98 de kalıyor.
Normalde ben bir falsolarını görmedim ama bir oyuncuyu 94-95 uyum ile oynatırsak çok büyük sorun olur mu ?
-
Ben uzun süre oyuncuların bir çoğunu taktik uyumu 92-94-96-98 olarak oynattım ve hiç bir sorun olmadı. Sonradan 99'a çıkarttım ve fark görmedim. Hatta bazı oyuncuları alt taktik için de geliştirdiğim için kişisel olarak eksik kaldılar.
Hızlı kontra oynarken defans hattı orta sahada oluyor ve takımı 1 tık defansif oynatmak gerekiyor. Alt taktik öne geçilen maçlar için önemli. Bazen momentumun terse döndüğünü hissediyorsunuz. Takım defans arkasına çok adam kaçırıyor. En azından defans ve orta saha oyuncuları için 80-90 uyumluluğa kadar alt taktik basmak faydalı.
PES 2020 ve 2021'de 3-2-3-2 oynuyordum. Bu yıl denedim ama defans yapmak zaten zor olduğu için hemen 4-2-3-1'e geri döndüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 9 Mayıs 2022; 13:59:13 > -
Jamie Vardy
Hız odaklı geliştir 20.seviyeden sonra uçuyor. Auba ile aynı fiyat.
-
evet alt taktik de mantıklı. peki teknik direktör işi nasıl hocam. bende manchini var hızlı atak özelliği sanırım 70-75 de. daha iyi bir hocam için yatırım yapayım mı sizce. ayrıca daha defansif olacak 2. taktik posizyon oyunu ve 3. taktik de kanat oyunu düşünüyorum. Sizce 3. taktik fazla mı olur.
-
Bu yıl yardımcı antrenör ve 3. taktik yok diye biliyorum. Sadece alt taktik seçiliyor. Ben uzun süre ilk verdiği antrenör ile devam ettim. Sonra Ezequiere'i aldım, onun da taktik uyumu 75 civarı sanırım. Çok yüksek değil ama takım gayet iyi oynuyor. Belki para olursa Zeitler'e geçiş yaparım ama ondan da çok emin değilim.
-
Alt taktiğe geçince ayarladığım pozisyona gelmiyor oyuncular nedense tam anlayamadım kullanmayı bıraktım. Alta doğru basılı tutunca defansif yazıyor ama pozisyonlar değişmiyor nedense.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Onu tam bilemiyorum garanti ye gönderirken sorunları detaylı yazın,benim R2 tuş kırıldı ve sol analog da kayma vardı yenisi ile değişim yapıldı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar maç içinde oyuncumun adını görmek istiyorum fakat açma ayarını bulamadım , nereden yapacağımı söyleyebilirmisiniz , teşekkürler.
-
ekran ayarlarında var hocam, en sağdaki menüde ayarlarda görüntü yada ekran ayarları olması lazım. stamina göster de var misal. dün ayarlamıştım.
-
Gamepad ayarları, detaylı ayarlar- imleç türü
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X