Şimdi Ara

(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] (280. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Blackkk , complete_ Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
22.283
Cevap
224
Favori
935.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
50. Sırada  bugün en iyi #15
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yeni nesil düzgün futbol oyunu zor görürüz FIFA ya geçen olur ama öyle saçma şeyler oluyor ki şu e football daki kötü oyundaki müdahale fifanin müdahalesi yanında çok hafif kalır bu gidişle futbol oyunlarından uzaklasacagim yazık gerçekten pes de en azından bu kadar müdahale yok player id özelliği vardı onu da kaldırmış sırf mobil oyunu oynayanlara yaranmak için benim anlamadığım nokta da neden mobil oyuncusuna rakip arıyorsun madem çok seven var mobil de oynayan onlara göre bir oyun yap işte bizi niye karıştırıyorsun ki

Yap konsollar arası croos play olsun bitsin futbol oyunu bu konuya yazıp duruyon diyorlar ya oyun adam gibi olsun diye yazıyorum FIFA denesem de o saçma müdahaleye katlanamiyorum klasman 1 FIFA da oldum bunu da belirteyim keyif sıfır

E football şuanda futbol oyununda olması gereken şeylerin yarısı yok zaten yazdım onları da

Birde oyun nasıl olsa bedava diyip de oynayanları da anlam veremiyorum onların kararıdır birşey diyemem

Bırakın oynamayın düzeltsin şu mal oyunu ama birakmiyacaklar ps5 alıp da bu oyunu oynamak çok saçma ne için aldık bu konsolu yeni nesil yapamıyorsun kapat dükkanı git bu kadar basit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt

Kesinlikle haklısın aynı şeyleri düşünüyoruz. Benim de yeni nesil beklentilerim yalan oldu artık. Yeni nesili geç mobil oyun geldi resmen, eski nesil oyuna bile razıyım.

Ancak futbol oyunu zaten toplasan 2 tane var, elin mahkum birini oynayacaksın. Durum ne yazık ki bu.

• Oyun bu kadar boklanmayı hak edecek bir oyun değil yahu bakmayın olumsuz yorumlara. Alışmak gerekiyor sadece, ha bana tercih et birini desen 2018'i beğenirdim mesela. Ona bakarsak 2018'e göre 21 falan ağır çöp bir oyun. Niye oynadınız madem 2021'i aldınız tüm sürümleri vs. Olay biraz kısır döngüye giriyor kimse kusura bakmasın. Bu oyun oynanmayacak, fifa'ya geçelim denecek bir oyun değil yani.

• Kalel99 kullanıcısına yanıt

Dogru hocam ben fifa 22 ciktigi gun aldim pesin son guncellemesinden sonra yukledim. fifadan sonra cok gercekci geldi pes harketleri vs bir haftadir oynuyorum pesi. bir defa fifa acmadim.olay polemige donmesin ama arkdasta yazmis zaten pesin ölusu bile yeter diye

• ***Respect*** kullanıcısına yanıt

Bilemiyorum fifa ya geçerler belki ama benim gibi çok uzun sürmez fifa maceraları!

Yukarıda @Kale99 arkadaşımız söylemiş, aynen katılıyorum, bu oyun bırakılıp da fifa ya geçilecek kadar kötü bir oyun değil..

Kaldı ki oyun yarım yamalak şu an tek mod var! Coop, dostluk maçı modu, diğer tüm takımlarla (orijinal takımlar) online sezon ve çevrimdışı ML modu gelsin, oynanışa da bir iki ayar verdiler mi tadına doyum olmaz o zaman:))

• suÇ kullanıcısına yanıt

Hocam seninle karşılaştık sanırım , çok keyifli maçtı eline sağlık

• tkdblack6134 kullanıcısına yanıt
    Seninde eline sağlık dostum.maç senin hakkındı ama baya iyisin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadas bu oyun PES degil mi, hani su playstation cafeler de turnuva yaptığımız ?
    Yanimda ki adamla oyun oynayamiyorum, offline modunda sadece 10 takim var. Nesir bu saçmalık.
    Gamepass de bedava oluyordu pes ler.

• hitman kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen siz sürece çok uzak kalmışsınız. Oyun Eylül ayında çıkar sonra da Lite versiyonu sunulurdu. Aylar sonra da tam sürümü gamepass a geliyordu. O sistem komple değişti. Oyun online modu ile ücretsiz olarak çıkıyor. Diğer kısımları modül olarak satılacak. Hiç oynamadığınız modülü mesela efsane ol modu, satın almayabilirsiniz.

Ancak bu yıl her şeyi batırdıkları için oyun zamanında çıkmadı. Diğer modlar ile ilgili olarak sadece “ileri bir tarihte” yayınlanacak diye bilgi verdiler. Haliyle offline yada online co-op ne zaman gelir belli değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sağolasın hocam ikimizde iyiydik mücadele çok keyifliydi tekrar tebrikler 🙂

• tkdblack6134 kullanıcısına yanıt
    Evet Güzel maç oldu teşekkür, eline sağlık seninde🙂

Puyol ve beckbouer çok arkaya adam kaçımaya başladı.L2 tuşu çok etkisiz oldu birde, güncellemeden önce çok iyi kullanıyordum halbuki

• Şu oyunda kesinlikle gördüğüm bir şey var. Bu Arapların internet bağlantı kalitesi dolayısıyla ping i bizimkinden çok daha iyi. Adamlara karşı her maçta onların oyuncular uçuyor. Bizimkiler kağnı oluyor. Ping ping ping...

• Benim Puyolda öyle son zamanlarda ya nedense , önceden çok memnundum şimdi güven vermiyor, tuhaf hatalar yapıyor.

Geçen rakipteki Abumeyang a markaj verdim benim Puyolu , Abumeyang o maç hattrick yaptı   L2 nin etkiside bir tık azalmış olabilir ,çalım atmakta bir tık zorlaştı yine sanırım

Bedava verilen legendların nerf yemesinden kaynaklanıyor o. Oyun başındaki gibi olsa kimse top açmaz deyip konami müdahale ediyor. Milletin paketin içinden çektiği markinyos uçuyor kaçıyor mesela o şekil. Oyun başında kurt bonusundan çekilen legendlara konami tarafından bilinçli olarak müdahale edildi.

Bakmayın şimdi etoo uçup kaçıyor, 2 hafta sonra rummenige paketi gelecek milletin etoo olacak bizim batsuahyi gibi.  

Forlana niye birşey olmuyor yahu o zman

Gerci viera da traşa bağladı

Hocam bu kadar çabuk olmaz bu işler ya:/

Bu çok büyük sahtekarlık olur! Tmm adına momentum fln diyelim de 1 hafta içinde eto'o'yuda bizim batsuhayi gibi yapmazlar heralde :))

• 2K23 kullanıcısına yanıt

Yani 1 hafta olmasın da 2 hafta olsun sonunda olacağı şey o ama yani adamlar sistemi buna göre kurmuş :)

• 3-1 gibi skorlarla öne geçtiğimde artık aynı dizilişle devam etmeyeceğim!.Arabın teki ,3-1 den gelip maç aldı!Bundan sonra böyle skorlarda defansı beşlemek,dosları üçlemek hücum çizgisini ,bir tık geriye almak şart oldu!

Hiçbir şey yapamayan bir takım,dakika 55’ten itibaren rüzgarı arkasına alıyor.

Ayrıca özellikle defans hattını ,dayanıklılığı yüksek oyuncularla kurmak gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 4 Mayıs 2022; 16:33:28 >
  • neo23 kullanıcısına yanıt

Dizilişi değiştirmekle uğraşmana gerek yok hocam!

Oyun planında alt taktiği ayarla oyuncu pozisyonlarını çek defansa, orta saha oyuncularını dos yap! oyun içinde alt yön tuşuna basılı tutarak defans yap takımı, hatta üstüne yine alt yön tuşunu iki kere veya daha fazla tıklayarak tam defansa geç :))

• Bugün şöyle bir şey gördüm. Oyuncunun idman seviyesi dolsa bile bir süre sonra takım oyunu idmanı yaptırabiliyorsunuz oyuncu full de olsa deneyim puanı kazanıyor. Yani atıyorum Romario diyelim 7 level fullediniz hepsini kullandınız işte koşma, pas verme vs. bir süre maç yaptıktan sonra size yine deneyim puanı veriyor. Onunla da kontra atak, top çevirme, işte uzun topla kontra vs yeteneklerini geliştirebiliyorsunuz. O yüzden deneyim puanlarının hepsini oyun tarzına harcamayın.

• 
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.