Şimdi Ara

(KONAMİ) Efootball 2026 /Ps5-Ps4-Xbox-PC-Mobil-/[ANA KONU] (1429. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
28.600
Cevap
253
Favori
1.224.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
50 oy
Popüler Konular listesinde
67. Sırada  bugün en iyi #28
Giriş
  • bu aptal oyuna 5 sene sonra şans vereyim dedim.

aynı salak momentum devam ediyor. 102 101 102 adamlara karşı tek kale yapıyorum ama iki defa geliyor yan top atıyorlar forvetler uçuyor benim defanslar 90 94 max yetişemiyorlar.

hakikatten rezillik. bir tane bari adam gibi kart ver ulan? ama yok. para vermem. en son fatih bilmem kaç diye bir yeteneksiz geldi. 3 defa geldi 2 gol. bir tanesi önünde kaldı attı, diğeri ise sağ beke verdim orta defansa attı topu o sırada araya forveti girdi falan.

yani rezillik. bu kartlara servet bayılmış kişilerin gönlü olsun diye tüm momentum onlara işliyor hala :) buna para verenin aklına şaşarımç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 28 Mayıs 2026; 20:18:56 >
  • Perşembeden beri uzun topla kontranın yine ön plana çıktığını söylüyor bazı hesaplar. Bir süredir bende hızlı kontra oynuyordum bana hala iyi geliyor uzun topla nerf yedi gibi ama düzelmiş diyen de çok bakalım deneyeceğiz.

ulan oyun sanki strateji oyunu ha, her hafta orası burası değişiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İki gündür klasman oynuyorum hızlı kontra ile berbat sonuçlar alıyorum. Benden zayıf rakibim maçın yarısında dokuz kişi kaldı, öne geçtim sonrasında top kaleye bir türlü girmedi. 90+4 te gol yedim maç berabere bitti

Dün gerçekten iyice sinirlerimi zıplattı oyun ki normalde yenilsem de sakin kalırım bi tane adama bile mesaj atmisligim yoktur

Yalnız hala anlamadığım bir şey var, bazılarının pasları çok değişik şekilde, olur olmadık yerden geçiyor. Yani ben attığımda imkansız geçmesi dediğim yerlerden geçiyor, farklı bir tuş kombinasyonu mu var bu konuda herkesin bilmediği merak etmiyor değilim :)

Lazer pas mı ne muhabbeti vardı L2 + R2 ile beraber yapılan acaba ondan mı oluyor bilemedim. Ya da pas yardımı seviyesini 3-4 falan mı kullanıyor bu insanlar gerçekten o konuyu merak ediyorum.

• Oyun her türlü defansı iyi yapanların kazandığı oyun. Bi şekilde gol atıyorsunuz, oyun kendisi veriyor zaten size pozisyon. Uzun topla kontrada defans geride olduğu için klasmandakilerin yüzde 80’i uzun topla kontra oynamaya devam edecektir. Bu arada bağlantı oyunu capello’da çalışıyor. Diğerlerinde çalıştığını düşünmüyorum. Capello seçili iken orta sahadan pas atın tık diye geçiyor. Xabi Alonso kullanıyorum ilk günden beri fakat bağlantı oyunu hiç varlığını göstermiyor.

karşıda hızlı kontra varsa bazen güzel calışıo capellonun baglantı

• Son zamanlarda bağlantı acayip kötüleşti, şu muhteşem ağ grafiğine bak? Hangi dişli rakiple mücadele edebilirsin ki şu bağlantıyla, dişliyi geçtim yeni rakiplerle de zor. Bi italyan geliyor bağlantısı full stabil 5 adamların.

(KONAMİ) Efootball 2026 /Ps5-Ps4-Xbox-PC-Mobil-/[ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi croco_16 -- 31 Mayıs 2026; 17:42:55 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Menü de bile ağırlık var bugün hem modemi hem playstation ı kapatıp açtım yine çare etmedi bu kadarına denk gelmemiştim bi süredir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Blackkk kullanıcısına yanıt

Bunu ben daha önce de yazdım. Oyunun yerel çalıştığını bilmesem bulut oyun oynuyoruz diye düşünürüm, bazen menülerde tuşlar hiç basmıyor yada çok geç algılıyor. Hatta konu içinde biri konsol bozuldu sanmıştı. Oyun böyle merak etmeyin diye yazmıştım.

Marsilya becerisi olanlar top gelirken otomatik bir değişik kontrol ediyor can sıkmaya başladı şu iş. Ben tekte pas atacağım salak animasyon devreye giriyor first touch anında ataklar yavaşlıyor. 107 sheicmel lanet ettirdi yalnız nasıl boostladılarsa hayvani oynuyor. Şu hafta geçsin de normale dönsün biz de rahat edelim.

• Oyuna 15 gün sonra girdim hemen tekte Casemiro’yu verdi. Konami işleri ya bırakma diye neler yapıyor :D oyunun mekaniği bayağı değişmiş bence bi farklı olmuş son güncellemeyle. Düz koşarak adam geçiliyor defans yakalayamıyor bi tuhaf olmuş.

• dün gece 5 maç yaptım klasmanda. oyun bana da daha akıcı, hızlı geldi. bazı arkadaşlar ağırlıktan söz etmiş, facebook yorumlarında da gördüm. bunu nasıl beceriyorlar anlamıyorum. kimisinin oyun akıyor kimisi işkence çekiyor.

Gece oynarsanız sorun olmaz. Yurt dışı çıkışlarımız rahatlıyor. Hafta sonu tüm gün ve hafta için 20:00-00:30 arası oynanmaz hale gelebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 1 Haziran 2026; 11:44:41 >

Doğrudur, ben dün akşam 18:00-20:00 arası gibi oynadım. Baya akıcıydı, şaşırdım.

pek konuşulmamış ama farkındadır sanırım herkes :D

Valla tüm etkinlikler vs hepsini dahil etmeleri lazım. Sırf klasman yetmedi bana. Hiç bir yerde görmek istemiyorum bu rezilliği o kadar bıktırdı...

4 ay önce yazın gelecek dediler. Geçen ay da yaz başlar başlamaz eklenecek dediler. Yani erken eklendi gibi bir durum yok. Yazın başlangıcı Haziran, 1 hafta önce geldi diyorsanız ona bir şey diyemem tabi. 

Planladıkları gibi devam ediyor. İlk açıklamada bu eklenen şekilde yaz sonuna kadar test edileceği, duruma göre değerlendirileceği belirtilmişti. 2 ay boyunca bir değişiklik olmadan devam edecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 1 Haziran 2026; 14:46:38 >

Orijinalden alıntı: mcgoktug

4 ay önce yazın gelecek dediler. Geçen ay da yaz başlar başlamaz eklenecek dediler. Yani erken eklendi gibi bir durum yok. Yazın başlangıcı Haziran, 1 hafta önce geldi diyorsanız ona bir şey diyemem tabi. 

Planladıkları gibi devam ediyor. İlk açıklamada bu eklenen şekilde yaz sonuna kadar test edileceği, duruma göre değerlendirileceği belirtilmişti. 2 ay boyunca bir değişiklik olmadan devam edecek.

Bence mednesahın son aldığı aksiyon etkili oldu baya baskı yaptırdı community olarak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.