Şimdi Ara

(KONAMİ) Efootball 2026 /Ps5-Ps4-Xbox-PC-Mobil-/[ANA KONU] (1268. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.397
Cevap
243
Favori
1.097.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12661267126812691270
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kafa R2'ye gitti, doğru L2 hocam. (KONAMİ) Efootball 2026 /Ps5-Ps4-Xbox-PC-Mobil-/[ANA KONU] 

ben sanırım hep basılı oynuyorum aslında demekki top atılacakken bas çek yapmak lazım o zaman

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Olm hani bunlar defansı düzeltmişlerdi, dahada içine etmişler. Stoperler yine o uzun ara paslarında daha beter mallaşıyor. Ben bu oyundan ve firmadan ümidi kestim, çok fena yalancılar. Oyunun bu arcade halinden gayet memnun gibi konami

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

inanılmaz zorlaştırmışlar, kimsenin kadrosuna almayacağı trend oyuncular bile üst üste kombo çalımlar atarak, olmadık goller atıyorlar.

Ben ilk 1000'de olan PVP rakiplere karşı bu kadar zorlanmıyorum hatta galibiyetler aldığım da oluyor ama bu YZ ligi olayı resmen skandal

YZ gol atmak istiyorsa kurtuluş yok ille atacak

son güncellemeden önce de zordu, güncellemeyle birlikte iyice zorlaştırmışlar

Oyun programcılarının yıllardır söylediği bir şey var. Oyuna zorluk seviyesi ayarlamak kadar zor bir durum yokmuş. Örneğin futbol oyununda yapay zekaya nasıl oynayacağını öğretmek, nasıl kötü oynaması gerektiği öğretmekten daha kolaymış. Sözüm ona farklı zorluk seviyeleri var ama aralarında uçurum var. YZ ligi oynuyorsanız en zor seviyede neredeyse hiç hata yapmadan oynuyor. Konami her güncellemede bu ayarları kurcalıyor. Kolay kolay düzelmez.

Orijinalden alıntı: mcgoktug

Oyun programcılarının yıllardır söylediği bir şey var. Oyuna zorluk seviyesi ayarlamak kadar zor bir durum yokmuş. Örneğin futbol oyununda yapay zekaya nasıl oynayacağını öğretmek, nasıl kötü oynaması gerektiği öğretmekten daha kolaymış. Sözüm ona farklı zorluk seviyeleri var ama aralarında uçurum var. YZ ligi oynuyorsanız en zor seviyede neredeyse hiç hata yapmadan oynuyor. Konami her güncellemede bu ayarları kurcalıyor. Kolay kolay düzelmez.

Dikkatlerini çeker belki diye ilgi çekici bir iddia ve başlıkla aşağıdaki e-maili gönderdim hocam :D

Urgent Complaint Regarding the Unfair and Impossible Difficulty of AI Division Mode

Dear KONAMI Official,

I believe that your company is being deliberately sabotaged by individuals from within. This may sound absurd at first, but I believe my explanation will change your mind.

The AI Division mode has been made practically impossible. Opponent footballers who normally possess basic stats and would not be included in anyone's squad are consistently executing successive dribbling combos that defy both real-life physics and human capability. They are creating scoring opportunities and netting goals from the most improbable positions.

Is demonstrating superhuman ability truly the only way to increase the difficulty of a game? I would like to offer a suggestion to that development team: they might as well add teleportation or invisibility cheats. Let the AI players suddenly teleport to different locations on the pitch or roam the field invisibly. Believe me, this ironic suggestion would not be much different from the current difficulty level.

I am currently in Division 1 (D1) in the PvP mode and even find competition against Top 1000 players less frustrating. Whether I win or lose in PvP, there is always a discernible logic to the game. Momentum may shift in favor of me or my opponent, and unexpected mistakes can lead to victory or defeat. These experiences in PvP leave me with logical, competitive, and enjoyable memories.

However, in the AI Division mode, I genuinely feel sabotaged, deceived, tormented, and unfairly treated. This is because the AI leaves me absolutely no feasible path to victory. It provides no opportunity for me to intercept or block its moves. I have exhausted every possible formation and tactic without success.

Then I considered this: Perhaps this sabotage is not against the users, but against KONAMI itself. This situation certainly frustrates fans like myself who have a consistent habit of spending "coins," causing us to lose interest in the game.

This will inevitably result in a loss of customers and the defection of players to rival companies. How successful do you believe a software team can be if they fail to grasp that the primary goal of gaming is to entertain the player?

I implore you to correct this issue—or rather, this SCANDAL—regarding the difficulty of the AI Division.

Sincerely,

• Sunucu bakimi varmis, ilginc

heh mail attım ya ondandır :D

Keşke toptan kaldırsalar da kurtulsak.Dün oyundaki en keyif aldığım günlerden biriydi akıllı yardım bozulunca akıl almaz pasların geçişi 0 a indi nerdeyse

Eee haliyle normalde rahatça yeneceğim adamları rahatça yendim

Şu akıllı yardım denen saçmalık yüzünden bir sürü sıralamasını hak etmeyen adam türedi.Geçen hafta biraz denedim akıllı yardımı ve neden milletin oynadiğini anladım.Defansif açıdan bir kere takım daha iyi pozisyon alıyor,skills yapmak tek tuş :D

Pas ve ara pası ileriye doğru rasgele spamla geçebiliyor

Böyle oyun mu olur ??

Cidden bak bir ton sorun var ama benim açımdan en büyük sorun şu kalksa oyun biraz rahatlar yani en azından klasmanda kalksın..

Dün olacağını yazmışlardı. Sitede mobil yazıyor ama muhtemelen diğer platformları da etkiledi.

(KONAMİ) Efootball 2026 /Ps5-Ps4-Xbox-PC-Mobil-/[ANA KONU]
    (KONAMİ) Efootball 2026 /Ps5-Ps4-Xbox-PC-Mobil-/[ANA KONU]x (formerly twitter)
    eFootball (@play_eFootball) on X
    https://x.com/play_eFootball/status/1997872806155989349?s=20

Yanlış anlaşılma olmasın show time Van dijk.. :D Önce önündeki topa doğru kayamıyor,sonra şutla uzaklaştırmaya çalışıyorum onu da beceremiyor ve son olarak komut vermediğim halde ileri çıkıp alan boşaltıyor

Rakibin gol atması için bütün düzenek tamam (KONAMİ) Efootball 2026 /Ps5-Ps4-Xbox-PC-Mobil-/[ANA KONU] 

Rakiplerin korkulu rüyası 🐐

Bazı kişiler şu başkaları kullanıyor mu,meta mı mevzularına çok takılıyor

Keyif aldığınız kişilerle oynayın.Mesela şu kartı fazla kişi kullanırken görmedim ama benim için kullandığım en iyi kart

100 lük pw kartı var bunun kadar iş yapmaz ama o bile iyi.

Aslında özellikleri çok yakın ama coinami tabi o kartların ayrımını iyi yapıyor

Potw kartin bütün özellikleri isterse 99 olsun belli bir limite kadar oynayabilirler

Epiclerde de aynı şey var.Ücretsiz epic ile normal epic arasında ciddi fark oluyor

Şu yazın etkinlikten Forlan gelmişti bana şuan kadroya bile almıyorum.Kale önünden gol kaçiriyor ne yaptıysam işe yaramadı.Her maç %100 lük 2 3 pozisyonumu harcıyordu kadro dışı yaptık belki akıllanır diye ama umursamaz tavırlarına devam ediyor :D

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&amp;#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
  • Marty.McFLY kullanıcısına yanıt

Dostum madem oyuna yeni başladın öncelikle bu kadroyla boşa uğraşma nedenini sana tek resimle göstereceğim

Şu hesabi yeni açmıştım geçen hem Romario hem Pele ücretsiz açılışda geldi,yeni hesaplarda bu tarz oyuncular bulmak daha kolay

Yine böyle hediye açma hakları verilir illa ki perşembe günü verileceği söyleniyor.Böyle iyi kartların olduğu bir zaman bir çok hesap açıp bu şekilde tek atmayı deneyebilirsin

Zor bir şey ama inan bana denk geliyor.Bu hesaptan önce farklı günlerde hep deniyordum günde 3 4 hesap 10-11ci denememde denk geldi

Bunu yan hesap yaptım öylesine zaman geçirmelik

• Marty.McFLY kullanıcısına yanıt

Coinleri heba etme coinlerle iyi bir teknik direktör al ya da maç kazanıp puan biriktirip 2 haftada teknik direktör gattusoyu al diğer türlü 105 ilk oyuncun olsada 50lik teknik direktör oyuncuların güçlerini düşürür.

Başka bir örnek geçen sene bir hesapta 2 3 haftada tek attığım oyuncular

Yeni başlayacaksanız dümdüz oynamayın böyle 2 3 epic bulup öyle oynayın.Çünkü ilerde tek atmak inanılmaz zorlaşacak fırsat varken bulmalısın

• 
Sayfa: önceki 12661267126812691270
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.