Şimdi Ara

(KONAMİ) Efootball 2026 /Ps5-Ps4-Xbox-PC-Mobil-/[ANA KONU] (1223. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: lancelot344 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
24.490
Cevap
235
Favori
1.027.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
76. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 12211222122312241225
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

10.000gp hayırlı uğurlu olsunda ne olur sanki 50 coins daha verseler özür için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :D

(KONAMİ) Efootball 2026 /Ps5-Ps4-Xbox-PC-Mobil-/[ANA KONU]

• fenerbahceIi kullanıcısına yanıt

Rakip bulması 5 dakikayı bulması bile çok uzun. Ben 3-4-5 diş bağlantıda da oynadım. Rakip bulması 5 dakikayı hiç bulmadı. Belki platformlar arası eşleşmeyi kapatmışsınızdır. Yoksa çok anormal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eddy kullanıcısına yanıt
    Kral server olayını nasıl yapıyorsun? 3 diş mi oynuyorsun? Çok duygusuz ve hissisiz. Aşırı ağır ben oynayamıyorum ya öyle.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cyhnbyhn C kullanıcısına yanıt
    Kral server gelmediği sürece online oynanmaz efootball! Ben de çok kol kırdım bazen son anda vazgeçtim. PS5'i, modemi ve tvyi yumruklicaktım. FC ise asla donmaz etmez aslan gibi online oynarsın ama o oyunun da gerçekçliği efootball yanında içler acısı kalır. Hiç zevk almazsın. Tamamen gol odaklı son hız futbol. Önermem asla. Ha bu sene otantik gameplay getirmişler daha gerçekçiymiş ama kariyer kısmında var o da yani offline kısım. Online kısmı ultimate team tamamen gol odaklı son hız..

• Allen_Bradley kullanıcısına yanıt
    Kral 2 oyuncuyla sınırlı. 4 görmedim ben.

• Firoles kullanıcısına yanıt

4, 2 değil.

• mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Nasıl 4? 4 oyuncuyu birbirine bağlayabiliyor muyuz? Bana bi örnek foto atar mısın buradan?

• Firoles kullanıcısına yanıt

"derin çizgi" , " kontra hedef" , "defansif" vs gibi görevler veremiyorsun. 4 ile sınırlı." yazılmış.

Alıntıladığınız mesajda 4 olarak belirtilen kısım bağlantı değil.

aynen :)

• Faruk2k F kullanıcısına yanıt

Evet platformalar arasını kapatmıştım iyi hatırlattınız bak :)

• Güncelleme sonrasında oyunda bir farklılık oldumu?

• berbuğ kullanıcısına yanıt

Güncelleme olmadı ki değişiklik olsun.

• Uzun top ile kontra ve uzun top F. Capello gelmiş. Orta sahadan forvete havadan ara pas LINK özellikli. 750coin.

Bugün güncelleme gelecek diye okumuştum önceki sayfalarda sanki.Ben yanlış anladım o zaman demekki.

Oyunu her geçen gün Smart Assist odağında şekillendiriyorlar. Yani bir şekilde oyunu bilmeyen / yüksek kadro güçleri karşısında oyuncuları ezdirmemek için yapılıyor tamamen hamleler. Kaldırılması gerekiyor Smart asist derken, daha da güçlü hale getiriyorlar. En azından klasman maçlarında olmaması lazım ya da orada açık olanlar ve kapalı olanları ayrı eşleştirme yaptırmaları lazım bence.

ben hem top çevirme hem de hızlı kontra sevdiğimden hala tek güçlendiricili xabi alonso'dan daha iyisi yok bence :)

çok uzun süre fuante ile sadece top çevirme oynamıştım ama xabi alonso'nun hızlı kontra oynarken bile paslaşmaya çok müsait oynatması yine xabi alonso'ya döndürdü. acaba çift güçlendiricilisi ne zaman çıkar

• Bu oyun için ayda en az 2 kez 12.000 coins alıyorum ve bu işin sonu yok. Her hafta yeni oyuncular yeni heyecan ama bugün ilk kez Barella paketini açmadım ve artık coins almamaya karar verdim çünkü cidden sonu olmayan bir döngü. Ayda 2 kez en az en azzz 12.000 coins. Vallahi normal oyun alırım daha mantıklı. Para da yetişmiyor artık buna. Son 1 yılda sanırım 120-130 bin tl'lik coins almışım. Sonlandırdım bugün huzurluyum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firoles -- 4 Eylül 2025; 16:38:37 >
  • 
Sayfa: önceki 12211222122312241225
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.