Şimdi Ara

Konaklama - Otel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Helal konseptli dünyanın en iyi otellerinden bazıları Türkiye'de bulunmaktadır. Özellikle İstanbul, Antalya, İzmir ve Muğla'daki oteller yıl boyunca yoğun talep görmektedir. Bu oteller, helal turizm anlayışını en üst düzeyde takip eden konaklama tesisleri ile Müslüman turistlerin beklentilerini karşılamaktadır. Oteller, yiyecek ve içeceklerde helal hizmet sunmanın yanı sıra ramazan hizmeti; kıbleye yön veren halı ve/veya seccade bulunan odalar; erkekler ve kadınlar için ayrı fitness alanları; aile dostu eğlence mekanları; erkekler ve kadınlar için ayrı kaplıcalar, havuzlar ve plaj alanları; uygun personel kıyafetleri; ve yetişkin kanalları olmayan televizyon.




    Konaklama - Otel


    Nisan ayından Ekim ayının sonuna kadar süren plaj tatilleri mevsimi ile Türkiye harika bir iklime sahiptir. Türkiye'nin Akdeniz kıyılarında kışlar ılık geçer ve Antalya ve Muğla bölgesi yıl boyunca popülerdir.


    Müslüman Dostu Villalar


    Bir aile tatili için harika bir seçimdir ve bir villada konaklamak, çocuklu aileler için esneklik sağlar. Müslüman dostu villalar ağırlıklı olarak Akdeniz ve Ege bölgelerinde yer almaktadır. Daha büyük aile gruplarına hitap ederler ve yüzme havuzları tamamen özeldir ve hiçbir şekilde gözden kaçmaz, böylece ziyaretçiler için %100 mahremiyetini sağlar.


    Görülmesi Gereken Yerler


    İstanbul


    İstanbul, etkileyici mimariye sahip kültürel ve tarihsel açıdan zengin bir şehirdir. Müslüman gezginler için bir tatil cennetidir. Büyüleyici cazibe merkezleri, çok sayıda Müslüman dostu konaklama seçeneği ve bulması kolay çok sayıda ibadet yeri sunmaktadır.


    İstanbul'da alkol servisi yapmayan 20'nin üzerinde otel ve resort seçeneği bulunmaktadır. Tesis bünyesinde salon veya kumarhane bulunmamakta, erkekler ve kadınlar için ayrı tesisler sağlanmaktadır, mescitler mevcuttur ve tesis bünyesindeki tüm restoranlarda yalnızca helal yiyecekler sunulmaktadır. Bu metropolün kalbinde, bütçeyle seyahat edenler için daha ucuz Müslüman dostu oteller de var.


    Bodrum


    Bodrum, Türkiye'nin Ege bölgesinde yer alan Muğla ilinin ilçe ve liman kentidir. Bodrum, Antik Dünyanın Yedi Harikasından biri olan Halikarnas Mozolesi'ne ev sahipliği yapmasıyla dünya çapında ünlüdür. Bodrum'un tarihi yerleri ve güzel plajları, yıl boyunca dünyanın her yerinden insanları kendine çeker. Bodrum, Müslüman gezginler için çok sayıda çekici tesis ve uygun cazibe merkezi sunması ile ünlüdür - burada Müslüman dostu konaklama bulmak kolaydır.


    Marmaris


    Marmaris, Muğla ilinde Türk Rivierası kıyı şeridinde yer alan bir liman kasabası ve turizm beldesidir. Birçok turist, Marmaris'i sonbaharın başlarında ve özellikle iklimin Temmuz veya Ağustos'tan çok daha ılıman olduğu Eylül ayında ziyaret etmeyi tercih ediyor. Helal yemek sunan, alkol politikası olmayan ve mahremiyet sağlayan otelleri bulmakta zorluk çekmeyeceksiniz.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.