Şimdi Ara

Komut Satırı Görev Yöneticisi Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar laptopa format attımatmadan once ıcındekılerı alıp masaustunede attım sonra laptopa format atınca tekrar laptopun ıcıne attım eskı seylerı ama sımdı aygıt yonetıcısı komut satırı görev yöneticisi açılmıyor masaüstündede böyle oldu attığım şeylerde virüs falanmı vardı acaba ne yapıcam yardım edın :( devre dısı bırakıldı dıyor

• venekarj123 V kullanıcısına yanıt
    Sorunuzun içinde cevabı siz vermişsiniz aslında. Combofix ile tarayın büyük ihtimalle çözer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: venekarj123

Merhaba arkadaşlar laptopa format attımatmadan once ıcındekılerı alıp masaustunede attım sonra laptopa format atınca tekrar laptopun ıcıne attım eskı seylerı ama sımdı aygıt yonetıcısı komut satırı görev yöneticisi açılmıyor masaüstündede böyle oldu attığım şeylerde virüs falanmı vardı acaba ne yapıcam yardım edın :( devre dısı bırakıldı dıyor

Xp kullanıyorsun okuduğum kadarıyla.Sizin bilgisayarınızın .EXE dosyalarının tamamımı virüstür.Combofix kullan fakat faydası olacağını sanmam.Setuplu dosyaların tamamını silin ve tertemiz bir format ve anti vürüs olarak Nod32,bitdefender...gibi bir tanesini kurun lakin avast ve avira kesinlikle yüklemyin....
  • quote:

Orijinalden alıntı: peer16401

quote:

Merhaba arkadaşlar laptopa format attımatmadan once ıcındekılerı alıp masaustunede attım sonra laptopa format atınca tekrar laptopun ıcıne attım eskı seylerı ama sımdı aygıt yonetıcısı komut satırı görev yöneticisi açılmıyor masaüstündede böyle oldu attığım şeylerde virüs falanmı vardı acaba ne yapıcam yardım edın :( devre dısı bırakıldı dıyor

Xp kullanıyorsun okuduğum kadarıyla.Sizin bilgisayarınızın .EXE dosyalarının tamamımı virüstür.Combofix kullan fakat faydası olacağını sanmam.Setuplu dosyaların tamamını silin ve tertemiz bir format ve anti vürüs olarak Nod32,bitdefender...gibi bir tanesini kurun lakin avast ve avira kesinlikle yüklemyin....

oha combofix bişeyler indirdi düzeldi çok teşekkürler

• combofix kullanıyorum düzeliyo pc acıp kapayınca tekrar aynı olay :( ne yapıcam ya
  • quote:

combofix kullanıyorum düzeliyo pc acıp kapayınca tekrar aynı olay :( ne yapıcam ya

Cevabımı tam okumamışsınız herhalde setup dosyalarınızda virüs var yukarda verdiğimi uygulamalısınız..
    Hocam güzel bir formatla diskin bütün bölümlerini biçimlendir. İyi bir virüs programı indir örnek: Keskerpy Ondan sonra atıcaklarını at.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    komut istemi çalışmıyor
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dealt_Rogue

Hocam güzel bir formatla diskin bütün bölümlerini biçimlendir. İyi bir virüs programı indir örnek: Keskerpy Ondan sonra atıcaklarını at.

Bu olay formattan sonra oldu zaten virüse kafam karıştı msconfige girdim ne göreyim musallat diye bir virüs yemişim rat tır herhalde neyse sildim şimdi pc kapatıp acınca combofixin etkisi gitmiyor demekki o rat izin vermiyormuş halletim çok şükür teşekkürler sizlerede
    Geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.