Şimdi Ara

komşuyla cs 1.5 atmak için yardım !...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aynı üzerinde değiliz...netlerimiz farklı yani...
    birkaç yüz metre de mesafe var aslında...

ben internet oyunundan oyun kuruyorum...ip mi arkadaşa veriyorum...

konsoldan

connect xx.xx.xxx.xx

şeklinde ip mi girince bağlanamıyor...

ikimizde de aynı cs dosyaları var...birbirinin kopyası...şifreler değişik sadece...

bi ayar yapmamız gerekir mi ?
    ya da nasıl oynarız ?

eskiden kampüste lan oyunu kurup oynardık ama bu aynı ağda olmadığı için internet oyunundan yeni oyun kurup denedik olmadı .

• 1.5de server kurma hakkında pek bilgim yok fakat, bir başkasının kurduğunuz oyuna girebilmesi için modeminizin 27015 numaralı portunu açmanız gerekir. Modeminizin marka/modelini verirseniz yardımcı olmaya çalışırım.

Olmazsa serverı internet oyunundan değil hlds ile kurmayı deneyin, kurulum hakkında araştırma yaparsanız kolayca bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TooRop. -- 29 Ağustos 2010; 10:11:45 >
  • win7 64bit kullanıyorum... hlds.exe yi açınca bir komut sayfası çıkıyor sadece...

modem ttnetin verdiği exper diye bişey

comodo firewall kullanıuyorum...o engellemiş olabilir mi arkadaşın bağlanmasını ? yoksa 27015 portu mutlaka açık mı olmalı ?
  • yok mu bu işin bi tarifi
  • Server türünü Internet olarak ayarlamanız ve modeminizden 27015 portunu TCP&UDP olarak açmanız lazım.. bunları yaparsanız karşı tarafta girebilir.
  • Bu arada bunları yaptıktan sonra 192'li IP adresi yerine dış IP adresinizi vereceksiniz.. google'a ip bul yazarak ulaşabilirsiniz..
  • portu açıyorum...bu sefer de modem donuyor...reset atmak zorunda kalıyoruz...reset atınca da ip değişiyor

statik ip ücretliydi değil mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evden Eve CS 1.6 Oynamak yardımm
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Statik ip yerine DUC isimli programı deneyebilrsiniz. No-Ip.com sitesinden indirmeniz gerekiyor ama önce siteye üye olup gerekli bilgileri vermelisiniz.
    hlds.exeyi ile direk açtığınızda boş dos ekranı çıkabilir, dediğim gibi küçük bir araştırma ile 1.5de nasıl server kurabileceğinizi bulabilirsiniz. Ben eklerdim ama 1.5 kurulu olmadığı için internette bulduğum bilgileri denemeden eklemek istemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TooRop. -- 30 Ağustos 2010; 13:33:01 >
  • hamachi mi kursam

win7 64bit te olur mu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.