Şimdi Ara

Komşusuna ’Sen de benim karımı al’ demiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tarsus’ta komşusunun karısını kaçıran ve komşusuna "Sen de benim karımı al" diyen Mehmet Yakşi’nin bu sözü, Amerikan Newsweek Dergisi’ne göre haftaya damgasını vurdu.

Komşusuna ’Sen de benim karımı al’ demiş

Newsweek, Tarsuslu Yakşi’nin ifadesini "geçen haftaya damgasını vuran sözler" köşesine aldı. Yakşi’nin sözleri, dergide "Mehmet Yakşi isimli bir Türk köylüsü, komşusuna eşleri değiştirmeyi teklif etti" şeklinde yansıdı.

Aynı köşede yer alan diğer çarpıcı açıklamalar arasında, İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinecad’ın "İsrail’in Avrupa’ya taşınması" teklifi, Irak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Gazi El Yaver’in "Saddam’ın kendini kafesteki bir aslan gibi göstermek istediği, ama aslında delikteki bir fare gibi olduğunu" söylemesi ve ABD’nin eski Başkanı Bill Clinton’un iklim değişiklikleri ile ilgili olarak sarf ettiği "Çocuklarımızın geleceği ile oynamak çılgınlıktır" sözleri yer aldı.

Mersin’in Tarsus İlçesi’ne bağlı Akgedik Köyü’nde yaşayan Mehmek Yakşi, komşusunun Gülhan isimli bir çocuk annesi eşi ile kaçmış, daha sonra komşusunu arayarak "Bir hata yaptık, ben senin karınla kaçtım, sen de benim karımı al" demişti.
    http://www.hurriyet.com.tr/dunya/3697125.asp?gid=69

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nörofizyolog -- 24 Aralık 2005 7:43:16 >

• Bu kadar kişi okumuş ama kimse yorum yazmamış! Ben yazayım bari, koskoca newsweek bile ciddiye aldığına göre çok önemli bi olaydır herhalde! Ama amerikalılara göre normaldir bu olay yaa, onlar hep yapıyo böyle şeyler!
  • Ahaha bu ya böyle. adamın karısı dumur olmuştur. yuhh bee yüzsüzlükte nereye kadar
  • niye şaşırmışlar ki kendilerinin her zaman yaptığı iş bizde de 1 tane çıkmış işte.
  • iğrenç
  • Ooooooooooooooooooooo evlenirken dikkat işte böyle insanlar.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: somali

niye şaşırmışlar ki kendilerinin her zaman yaptığı iş bizde de 1 tane çıkmış işte.

Harbiden ya bizde bir bozuk cıktı belki baska da vardır ama kendilerinde zaten sürüyle neden bu şamata anlamadım.
    Acaba konuyu medeniyet olarak düşünüp "Türk Köylüsü" dedikleri adamın medeniyetteki kat ettigi mesafeye(!) mi hayran kaldılar ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.