Arkadaşlar komşunun antenli modemi var ve bu modeme bağlanmak istiyorum. Kendimin masaüstü pc var. komşunun ev ile bizim ev mesafesi 2 duvar ve yaklaşık 100m var.
Deneme amaşlı arkadaşımdan "ergotech erw-300n" adaptör aldım, ama wifi'yi görmedi. Ne yapmam lazım kaç db yüksek veya ne marka nasıl bir cihaz almam lazım..
Rahat zorlanmadan çekmesi için, sıkıntı yaşatmaması için ve sağlam bir cihaz öneriniz var mı ?
Şimdiden yardımcı olanlara teşekkürler..
Arkadaşlar yardımcı olan yokmu acil lazımda.
Aslında denediğin cihaz rahat olarak çekmesi lazım yazılımsal sorun olmasın?
Yok kardeşim normal hiç görmedi hatta biraz daha yakındaki evde denedik 50m ordanda çekmedi..
- Öncelikle bunu sormam gerekiyor.
- Yaptığınız şeyden komşunuz haberdar mı?
Tabiki haberi var ortak kullancaz
Ben sana diyim kesin yazılımsal denediğin cihazı araştırdım mesafesi iyi, 100m diyosun çok rahat çeker. Onun driver'ları falan vardır yüklenmesi gereken kesin yazılımsal abicim
nasıl şimdi yani kardeş taktım tmm. cd si vardı yükledim tmm. başka sorun olabilirmi ? yazılımsal diyosun nasıl anlıyacağım ?
?
Bence öyle. Dediğin adaptörün mesafesi çok fazla 50m 'yi bile çekmiyor diyorsan bence sorun yazılımsaldır. yani yükledin başka ağlar görebiliyor musun?
hayır ama evin yanındayken nete bağlanıyor görüyor çekim gücü "mükemmel" olarak ama uzaktan bir net çözüm alamadım. başka bir cihaz öneriniz yada çözümünüz varmı ?
?
Modem ayarlarında (komşunun modemi) kapsama alanı ile ilgili bir ayar varsa oradan alan gücünü arttırın
başka çözüm yolu varmı oda olmassa dediğin ?
Modemin markasına uygun bir adaptör bulabilirsin varsa eğer..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme