Şimdi Ara

Komşumuzun Tuhaf Arabası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
62
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuya Ek Bilgiler; Ankarada yaşıyorum ve amacım nazar değdirmek değildir.

Merhaba arkadaşlar, size benim yıllardır dikkatimi çeken bir olaydan bahsedeceğim. Konyalı bir komşumuz var, pek konuşmuşluğum yoktur. Açıkçası konuşmaktan korkuyorum çünkü bir keresinde dışarıdan gelirken selam verdim, vermez olaydım dedirtti. (Konuşmaktan sıkılan bir kişilik değilim ama hızlı ve yayvan yayvan konuşmasından ötürü 100 cümlenin 73'ünü anlamıyorum zaten. Bir gün selam verdim a.s dedi ve ardından çünkü bağlacını yapıştırdı ? Dedim ne alaka ki-içimden-! ). Neyse konuya yaklaşayım yavaştan, bu komuşumuzun bir tane arabası var Şahin sanırım tam bilemiyorum. Arabaya gözü gibi bakıyor, gözden de öte bakıyor hatta. Benim aklıma takılan şey ise bu adam sabahın 8'inde (çocuğunu okula götüreceğim bahanesiyle herhalde) gidiyor ve arabasını çalıştırıyor ve tekrardan evine dönüyor arabası çalışır halde ve tüm kapıları neredeyse açık... Adam kendini memleketinde sanıyor galiba tam olarak anlamadım ama bi gün arabanın başına bişe gelmesinden korkuyorum, aslında akıllanır diyorum bir yandanda. "Ya sanane arabasından, istediğini yapar" diyorsunuz gibime geliyor, evet banane ama herkes senin benim gibi iyi huylu değil maalesef Ankarada. Bide bu araba çalışır halde bekliyor her gördüğüm zaman mazotu benzini bişesi yokmu bunun hiçmi harcamıyor, kullanmıyor ? Bide arabaya egzoz (eksoz egsos egsoz egzos eksos eksoz ekzoz) taktırmış arabadan gerreksiz sesler geliyor. Ses ve hava kirliliği yapıyor !

Sizce bunu komşumuza söylemelimiyim ? Kırılma durumu varmı ?

Özet: Okuyanlar çıkarıp bana pm olarak yazarlarsa iyi olur ya eklerim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.