Şimdi Ara

komşudan nasıl özür dilemeli ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yemeksepetinden sipariş vermiştim, gelen paket servis elemanı yanlış zile bastı, alt komşum açtı kapıyı gecenin bu saatinde, ben merdivenlerden ve camdan seslendim yanlış yere bastın üst kattayım diye. komşu kapadı kapıyı girdi içeriye. yarın kapısını çalıpta özür mü dilesem, napsam. öğrenciyim, apartmanda yeniyim.

• Kapiya gitmene gerek yok bence,yolda veya apartman girisinde karsilasirsan durumu anlatip ufak bir ozur dilesen yeterli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla mahçup oldum şimdi. yapcaz artık bi şekiller. bide not düştüm o kadar "aşağdan ikinci zil" diye
  • uyandım senin yüzünden, not mot anlamam ben kardeşim. nedir bu ünililerden çektiğimiz. yarın bi kilo baklava ile kapıma geliyosun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

uyandım senin yüzünden, not mot anlamam ben kardeşim. nedir bu ünililerden çektiğimiz. yarın bi kilo baklava ile kapıma geliyosun.

• Aynisi benim basima geldi sicagi sicaginayken ozur diledim. Dahada siparis vermiyorum eve.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

uyandım senin yüzünden, not mot anlamam ben kardeşim. nedir bu ünililerden çektiğimiz. yarın bi kilo baklava ile kapıma geliyosun.

Cok komismis kardes

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.