Şimdi Ara

Komşu kızı ile yaşadığımız olay[CİDDİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • olayı geçen hafta yaşadım anlatmak bugüne nasip oldu.
    karşı komşumuzun kızı üniversite sınavını kazanamadı, tıp için tekrar kaldı. annem de yemek yaptı akşam götürürsün dedi. akşam oldu zili çaldım kapıyı o açtı dedi içeri gelmez misin felan ben de yok dedim doğal olarak. ertesi gün sabah 10 civarı duştaydım annemler spora gitmişti. zil çaldı bornozu giyip baktım simit getirmiş taze teşekkür ettim geri evine gitti. akşam havuza girmeye gittim havluyu koydum yüzdüm bi 10 dakika kadar, yukarı baktım beni izliyordu eminim ben işaret yaptım gel diye oda tamam dedi. birlikte biraz daha girip çıktık. klasik işte napıyorsun konuları vs..numarasını almak için cool numara yaptım annemi aricam liram yok diyerek aldım kendi numarami tusladım aradım, sonra kapattım sağol dedim oda "vaaay" gibisinden kelime söyledi. sitelerde olan kahve makinelerinden iki kahve aldım maksat sohbet olsun diye, ilerlettik muhabbeti. sonra bana bu kadar tatlı davranma dedi tabi bana bir havalar geldi söyledikten sonra...tuttum kucakladım bunu sitenin etrafında tur atarken kucağımda havuz kızına dönüştü beni havuzun derinliklerine çekti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StereoLove -- 17 Ağustos 2014; 1:56:55 >

• Okumayın deniz kızı

yeter artık ciddi yazıyosunuz SİZİ ADAM YERİNE KOYUP okuyoruz ama nafile.

Orijinalden alıntı: StereoLove

quote:

Orijinalden alıntı: Nargile.

olum yeter lan artık ciddi konuları okumuyoruz sizin yüzünüzden bari csb diye belirtin

yeter artık ciddi yazıyosunuz SİZİ ADAM YERİNE KOYUP okuyoruz ama nafile.

sonunu okuyabilirdin madem çok csb okumuşsun ? tavır alma burda .

editle hemen mesajını ciddiyi sil .

şu şarkıyı da dinleyin gece gece bari bi işe yarasın konu...

http://www.youtube.com/watch?v=kuSZL9uIKTM
  • Bir kez daha sondan okumamız gerektiğini görmüş olduk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.