Şimdi Ara

Kompozit Başlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AGA nedir bu çile yaw..çelik yelek kompozit başlık çanta silah derken insan nasıl savaşcak..artık saplantılı mantıklardan çıkıp kendi mantığımızı kurmanın zamanı gelmedi mi..amerikan askerlerine bakıp ordu tasarlıyorlar bizimkiler..o da doğanla bmw nin kapışması gibi..ikiside araba söze gelince..

Kompozit Başlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adamszalai -- 13 Eylül 2013; 23:03:40 >

• askerde buna denk gelirseniz..muck
  • yeni mi ürettiler bunu anlamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcardle

yeni mi ürettiler bunu anlamadım?

hayır..uzun yıllardır kullanılıyor..ama bunu tasarlayan kim ise sırf kurşun geçirmesin diye tasarlamış..diğer herşey eziyet..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayatmallaşıncagüzel

quote:

hayır..uzun yıllardır kullanılıyor..ama bunu tasarlayan kim ise sırf kurşun geçirmesin diye tasarlamış..diğer herşey eziyet..

işe yarıyo mu bari? konuda okuyunca güven vermedi, askere gitmedim daha bilmiyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hayatmallaşıncagüzel

quote:

işe yarıyo mu bari? konuda okuyunca güven vermedi, askere gitmedim daha bilmiyorum

kurşun gelmedi ben askerdeyken..sadece eziyetlerini çektim..bence takılmasa daha iyi savaş performansı sergilenir
  • Dostum pamuktan olacak değildi ya miğfer. Konfor mu önemli kafa mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    akrilik boru kesme sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çaylanan Adam

Dostum pamuktan olacak değildi ya miğfer. Konfor mu önemli kafa mı?

tek dert konfor değil dostum.yatarak destekli atışlarda göze doğru kayıyor galıba.bide kayışı sağlam olmadığı için koşarken tutmak gerekıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilaldem12

quote:

tek dert konfor değil dostum.yatarak destekli atışlarda göze doğru kayıyor galıba.bide kayışı sağlam olmadığı için koşarken tutmak gerekıyor

doğrudur herkesin başına göre olmadığı için bazısının kafasını komple gömüyor.
  • Bunla askeri pentatlona bi girin
  • quote:

komfor daha önemli..birinin senin görüş mesafenin dışından seni kafadan vurma olasılığı yüzde 10 dan daha az..kaldıki söylemek istediğim kafaya takılan bu şey daha geliştirilmiş bir şey olmalı..kafaya oturan ve insanı rahatsız etmeyen güven veren birşey..şahsen ben bunu taktığımda hareket kabiliyetim kısıtlandığı için kendime daha az güveniyordum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.