Şimdi Ara

Komplo teorisyeni olmaya karar verdim. Nereden başlamam gerekiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Komplo teo...pardon gerçeği arayan olmaya karar verdim. Nereden başlamam gerekiyor? İnternette pek çok teori var hatta aynı şey için birden fazla teori var. Bunların hangilerini kabul edeceğim?

Bildiklerim şimdilik şunlar:

- Kendi düşüncelerimi mutlak doğru, karşıt fikirleri mutlak yanlış olarak kabul edip her şeyi ona uydurmaya çalışacağım.
    - "Büyük oyunlar var, bizi konuşturmuyorlar" falan diyeceğim.
    - Bilim, matematik, kimya, fizik, biyoloji gibi genel bilinen şeyleri ne olursa olsun yalanlayıp, karşıt olacağım.

Başka?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 15 Mart 2020; 23:3:31 >

• herşeyin cevabı aslında seni izliyor olabilir

Komplo teorisyeni olmaya karar verdim. Nereden başlamam gerekiyor?
  • pcdaly kullanıcısına yanıt
    O kesin zaten. ilimunati, ülkeyi bilmem kaç aile gizlice yönetiyor falan diyeceğim ama hangisi, hepsi olunca birbiriyle çelişiyor ve bu konuda bir fikir birliği yok gördüğüm kadarıyla.
  • hacım komplo teorilerimi psikiyatriste anlattığımda şizofreni teşhisi kondu
    ardından psikopat denilip hastaneye yatırmaya çalıştılar
    gaçtım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir tarafta olayı onaylayan 100 uzman, diğer tarafta onlara karşı çıkan 1 kişi varsa onu desteklemen lazım. Bu olaylara hayatını adamış kişilerin hepsi salak bizim eleman saf doğrucu çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Death -- 15 Mart 2020; 23:17:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dalga geçerek süper egonu ve örtük idini mutlu edersin güzel inançsız ve bu konulara bodoslama kapalı olmak aslında gerçeğin yamacına bile ulaşamayacağını sadece tekrar eden duyumsal paradigmaların yarattığı kalıpları kendi çıkarına yönelik kullanacağın bir nevi psedioscience'ı ufukta görüp meta bişişsel düşünmeye öykünmeyi tercih edecek kendi kendini zihinsel paralel işlemcini sınırlayacak bilmek istiyorum epistemolojik bir tapınmacılığın sinir uçlarına kadar varacaksın ama ruhun asla tatmin olmayacak
  • İşte gerçekleri açıklamamızı, anlamamızı istemiyorlar.

@White Death
    Tabi ki o 1 kişiyi destekleyeceğim, cevap olarak da "karşıt 100 kişi algı yapmak, yalan söylemek için para alıyor, hepsinin amacı dünyayı kandırmak" diyeceğim. Hani üniversitede öğrencilerin yaptığı çalışmalar falan dahil.

Ama ya zorla yaptırıyorlarsa neden kimsenin bu yönde açıklaması olmaz, on milyonlarca kişi bu işe gönüllüyse bundan kazançları ne falan denirse ne yapacağım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 15 Mart 2020; 23:30:33 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Keko olmaya karar verdim
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bunlar hep amerikanın oyunları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SıradanÇinkoKarbonPil

Bunlar hep amerikanın oyunları.
    Bu aralar o moda değil. Hep tek dünya hükumetinin oyunları demek moda. Gizli bir topluluk var ve abd dahil her şeyi onlar yönetiyor, seçimler falan da yalan.

Peki başka?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.