Şimdi Ara

Komple Satilik Sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Komple Satilik Sistem
    Arkadaslar imzamdaki ve altta yazdigim sistem komple satiliktir isteyene mouse ve klavye haric verebilirim hatta oyle olmasi benim icinde daha iyi olur ama hic ugrasmayayim derseniz bunlarida veririm. Parca satisi yoktur. Tasarim vs amaclarla kullandim ama yurtdisina yerlesecegim icin satilik. Bunun yerine dell precision 7720 laptop aldim ama sizde saglam, garantili bir workstation laptop varsa (Dell Precision 7710, 7520 veya 7720, Lenovo P70 ve MSI sadece) ustu alti anlasilir takas yapilabilir. Tum parcalar tahminimce 3-5 ayliktir, kutular faturalar hersey duruyor. Sistem teknobiyotikten toplanmistir, yurtdisindan parca yoktur.

i7 6700k, ASUS MAXIMUS VIII HERO, 32 GB Corsair LPX 3000MHz, Asus GTX 1070, Samsung 950 Pro 512 gb, Seagate 2 TB 7200 Rpm, Dark AquaForce W240, SilverStone 750W 80+ Platium, DELL U2515H, logitech G910, Logitech G502

Isteyene resim atarim, fiyat olarak kafamdakine yakin teklifleri degerlendiririm. Zaman acisindan sikimtim yoktur. Mesaj youluyla ulasabilirsiniz. Konya Merkezde bulunuyorum, kargo ile isterseniz yollayabilirim ama sorumluluk bana ait olmaz ve havaleden sonra yollarim.

Tesekkurler
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 9999 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Eskişehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• fiyati goremedim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekliyorum hocam.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.