Şimdi Ara

Komple ikinci el topluyorum. Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

En başta belirmek isterim ki ödememi kredi kartıyla yapacağım. Ayrıca Kredi kartım internet üzerine açık değildir, bu sebeple pos mak kullanılması gerekmektedir. İstanbul içi dükkanı olanları tercih etmem daha mantıklı olacaktır.

Yeni bir sistem toplayacağım.

Araştırmalarım sonucunda g3258 ve Asus GTX750Ti strix almaya karar vermiştim fakat g3258 in çift çekirdek olmasından dolayı fifa 15 gibi oyunlarda sorun çıkardığını fark ettim. Diğer işlemcilere baktığımda fiyat performans açısından iyi bir sıfır işlemcinin 650 - 800 TL civarında olduğunu gördüm ve bu beni ikinci el piyasasından almaya yönlendirdi.

Ben açıkça belirtmek isterim ki elimdeki bütce 1100 TL ile 1250 TL arasındadır.

Eğer değerlendirmek isterseniz şuanda kullandığım sistemi de yazmakta fayda gördüm.

İntel E8500 işlemci
    MSİ GTS250 256 BİT 1 gb
    4 gb 800mhz ram
    ESC G41T-R3 ANAKART
    ve seagete 120 gb harddisk - 80 gb samsung bozuk harddisk.

Bu bütçeye Anakart + i5 3xxx4xxx + GTX750ti + 8GB ram + 500gb Harddisk alabilir miyim? Önerilerinizi bekliyorum..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• PM attım.
  • Belki bu bütçeye istediğin parçaları belki alırsın ama bunun kasası,poweri, soğutması derken sıfır alacak olursan kafadan 400-500 tl daha harcama yaparsın
  • PMler cevaplandı. Sistem derken yanlış anlaşılmasın, kasa bileşenleri mevcuttur. Power soğutma gibi donanımım zaten şuanda kullanıyorum. Sadece istediğim anakart, bellek işlemci ve ram aramaktayım. Bunun üzerine kullandığım ram ekran kartı işlemcimi anakartımı da kendisine vermeyi düşünüyorum. Tabi anlaşabilirsek.

Fakat Şuanda dolar üst seviyelerde. Satıcılar da bu kuru alarak satış yapacaklardır. Konum günceldir ilerleyen zamanlarda tekliflerinizi yazabilirsiniz.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ➡Asus m5a97 anakart am3+ ➡Ati Radeon Hd 256 bit 6850 ekran kartı ➡Amd fx 6100 14 mb 6 çekirdekli 4.5 ghz islemci ➡Creative Blaster Audigy 24 bit harici ses kartı ➡600 watt güç kaynagi ➡Seagate 1 tb harddisk ➡Super writemaster speed plus dvd driver ➡Corsair 4×2 8 gb ram ➡FUJISTSU 21.5'' FULL HD SPEAKERLI MONITOR hocam orta seviye oyun pcsi garanti yok ama 0 ayarinda gelip bakip deneyebilirsiniz fiyat 1150 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu bütçeye hangi 2. el telefon
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.