Şimdi Ara

****Kompakt Makine ve Ekipman Tavsiyeleri***** (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.032
Cevap
35
Favori
186.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.webdenal.com/canon-powershot-a3000-is-gri_241082.html

Bence Ixus tercih edin.
  • sn arandur size bir sorum olacak bir arkadaşım için 160-170 lira bütçe için
    fujifilm av 200
    fujifilm j100
    panosonic dmc-s1 modellerinden
    hangisini tavsiye edersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakmert06

sn arandur size bir sorum olacak bir arkadaşım için 160-170 lira bütçe için
    fujifilm av 200
    fujifilm j100

Ne güzel Ixus diyorduk A3000 diyorduk, nasıl geldik buraya Fuji av200 derim. Ama bence diğer önerdiklerime bakın.
  • pardon bir önceki yazımda yanlış yazmışım teşekkürler verdiğiniz bilgiler için teşekkürler canon a 3300 299 tl ile ixus 105 240 tl iki makine arasında kaldım siz olsaydınız hangisini alırdınız bariz farkları neler ve değer mi? yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim
  • Yukarıda da aynısını yazdım, farklarını söyledim. Ben olsam Ixus alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arandur

quote:

fujifilm av 200
    fujifilm j100

Ne güzel Ixus diyorduk A3000 diyorduk, nasıl geldik buraya Fuji av200 derim. Ama bence diğer önerdiklerime bakın.

bir arkadaşım çin sizden tavsiye istiyorum 170-180 tl için
    fujifilm av 200
    fujifilm j 100
    panosonic dmc-s1 modellerinden birisinden hangisini tavsiye ederisniz bu bütçe için ayrıca ne önerebilirsiniz
    şimdiden teşekkür ederim

• quote:

quote:

quote:

fujifilm av 200
    fujifilm j100

fujifilm av 200
    fujifilm j 100
    panosonic dmc-s1 modellerinden birisinden hangisini tavsiye ederisniz bu bütçe için ayrıca ne önerebilirsiniz
    şimdiden teşekkür ederim

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=100343&ad=FUJi-FiNEPiX-JV100-GUMUS-FOTOGRAF-MAKiNESi-Dijital-Fotograf-Makinalari

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aeson01

quote:

peki hangi makaları önerirsiniz?
    Şöyle söyliyim, profesyonel bişey beklemiyorum zaten bu fiyata beklenemez :) 200 liraya kadar birçok makine bulabilirim işimi görecek ama pek bilgim olmadığı için markaların, modellerin - lerini de bilmiyorum.Sonuçta 1 kere alınıyor direk özelliklere bakıp hop diye atlamak istemedim.
    canon a800 nasıldır?

Canon A800 yerine A3000 öneririm. O olmazsa Fuji AV serisine bakabilirsiniz.

@Narkozy o makineye class 4 hafıza kartı bile yeter. Kapasite size kalmış. Bence 8 GB altına düşmeyin.

http://www.bimeks.com.tr/urun/121645/hp-8gb-sdhc-class-10.aspx#photos

bu olabilebilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nyogati -- 15 Şubat 2012; 16:20:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Narkozy

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aeson01

quote:

peki hangi makaları önerirsiniz?
    Şöyle söyliyim, profesyonel bişey beklemiyorum zaten bu fiyata beklenemez :) 200 liraya kadar birçok makine bulabilirim işimi görecek ama pek bilgim olmadığı için markaların, modellerin - lerini de bilmiyorum.Sonuçta 1 kere alınıyor direk özelliklere bakıp hop diye atlamak istemedim.
    canon a800 nasıldır?

Canon A800 yerine A3000 öneririm. O olmazsa Fuji AV serisine bakabilirsiniz.

@Narkozy o makineye class 4 hafıza kartı bile yeter. Kapasite size kalmış. Bence 8 GB altına düşmeyin.

http://www.bimeks.com.tr/urun/121645/hp-8gb-sdhc-class-10.aspx#photos

bu olabilebilir mi

Gayet güzel olur, ileride HD çeken makine alırsanız ona da uyar.

• An itibariyle IXus 117 ve 8 gb class 4 kart siparişi verdim bekliyorum bakalım nasıl olacak :) 415 tl ödedim
  • arandur ve diğer forum takipçileri

panasonıc lumıx fz48 almayı düşünüyorum bu aleti kullanan varmı veya nasıl bı alet yorum yaparsanız sevınırım ben anlamıyorum şimdiden teşekkurler
  • Arandur, Maaşallah birader tek başına herkese yardımcı oluyorsun
  • Merhaba. Hepsiburada'da fujifilm finefix 2950 338TL. manuel ayarları öğrenmek ve biraz da kısa film için hazırlık yapmak adına görsel arşivleyebilmemi sağlayacak hd video çeken bir makina arıyordum. kısmen işimi görür gibi geldi. zoom yaparken netlik sorunu ve zoom sesinin kayda girmesi hariç çok kötü özellikleri yok gibi. orta mesafe fotolar ve yakın mesafe video çekmek için kullanmayı düşünüyorum. bu tarz makinalar içinde daha uygunu var mı sizce? 50-100 lira için keşke demek istemiyorum. teşekkürler.
  • @powerring hayırlı olsun. İzlenimlerini görmek isterim.

@fearless06 dslr-like olarak iyi makinedir ama o kadar paraya değer mi? FZ-150 çıktı şimdi ve neredeyse aynı para iki makine.

@zantanriyar 200 liraya full hd video çeken, gece fotoğraf kalitesi yüksek, profesyonel görünümlü megapikseli yüksek makineler taze bitti, başka istek alayım

@jinduw
    fiyatı yanlış biliyorsun, o makine hepsiburada sitesinde 399 lira (kdv dahile bakın). Ben onun yerine SX130 tavsiye ederim:

http://www.webdenal.com/canon-powershot-sx130-is-siyah_284116.html

• Samsung ex-1 499 liraya nasıldır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: IVANHOE

Samsung ex-1 499 liraya nasıldır?

Büyük algılayıcısıyla iyi bir makinedir. Eğer sıfır ise gayet iyi fiyat. Ama 2. el alacaksanız Panasonic Lx3 alın derim, o daha iyi:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-panasonic-lx3-kamera-ve-foto-makina-gani-gulec-te-73049457/detay

• Doğrudur sıfır electrowrold mağazasında gördüm. 2. el almayı düşünmüyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

fujifilm av 200
    fujifilm j100

fujifilm av 200
    fujifilm j 100
    şimdiden teşekkür ederim

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=100343&ad=FUJi-FiNEPiX-JV100-GUMUS-FOTOGRAF-MAKiNESi-Dijital-Fotograf-Makinalari

öncelikle tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim
    kendim için tavsiyeniz üzerine canon ixus 105 almaya karar verdim.
    arkadaşımiçin için fujfilm jv 100 almak uygun olacak li-on bataryası olduğu için ancak alınacak yer konusunda link de verdiğiniz adreste ürün stok ta yok lion bataryalıolarak arkadşım için en fazla 180 tl bütçe için hangi marka modeli önerebilirsiniz.

• O zaman alın derim. Abuk subuk makinelere 500 TL bayılmaktansa büyük algılayıcılı ve manuel ayarları olan makine almak daha iyidir. O paraya alınabilecek Sony Wx7 var elimde ve hiç iyi fotoğraf çekmiyor. Yalnız Ex1 ile hd video çekemeyeceksiniz.
  • quote:

öncelikle tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim
    kendim için tavsiyeniz üzerine canon ixus 105 almaya karar verdim.
    arkadaşımiçin için fujfilm jv 100 almak uygun olacak li-on bataryası olduğu için ancak alınacak yer konusunda link de verdiğiniz adreste ürün stok ta yok lion bataryalıolarak arkadşım için en fazla 180 tl bütçe için hangi marka modeli önerebilirsiniz.

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?&uid=113858

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.