Şimdi Ara

KOMLE SİSTEM OYUNCU BİLGİSAYARI SATILIK İNDİRİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bilgisayarımı satıyorum son derece temiz ve sorunsuzdur hiç bir parçasında en ufak hasar tamir vs hata yoktur.

Diz üstü bir bilgisayar aldıgımdan dolayı masaüstü bilgisayarımı satıyorum Bilgisayar Hatasızdır.

Donanım özellikleri altta mevcuttur

Anakart İşlemci Sogucusu Kasa Ve Monitorün Kutuları Mevcuttur kutu İçerikleri Fulldur

İşlemci: Intel Core 2 Quad Processor Q6600 GO Serisi 8M Cache 2.40 GHz 1066 MHz

Anakart: DFI Lanparty DK P45 T2RS Plus

Ram: Team Xtreem DARK 4GB (2x2G) DDR2 1066MHZ

Ekran Kartı: ZOTAC GTX 260 AMP2 CORE 216 896 MB 448 BIT

HDD: SEAGATE 3,5" 500Gb 7200 16Mb Sata3 HDD

Ses Kartı: Creative SoundBlaster Audigy Value 7.1 24 Bit

Kasa: Aerocool Strike-X Xtreme Black Edition 750W 2 x USB 3.0 GERÇEK GÜÇ KAYNAKLI

Monitör: INCA IL-1023 23 inç 5Ms Wide Screen Lcd Monitör

SDD: Team 60GB Xtreem S1 TMSSDS1-60GB

İşlemci Soğutucusu : Thermalright Ultra 120 Extreme

Sürücü : ASUS SATA 24x CD DVD RW

Fan Kontrolcü: Zalman ZM-MFC1 Fan Controller

Bu Harika Bilgisyar İçin İstedigim Fiyat 1050 TL

SanalPazar İlanı

http://www.sanalpazar.com/Komple-Sistem-Oyuncu-Bilgisayari__isp10604169

Takas SADECE HTC ONE ile Yapılır Altı Üstü Konuşulur
     KOMLE SİSTEM OYUNCU BİLGİSAYARI SATILIK İNDİRİM KOMLE SİSTEM OYUNCU BİLGİSAYARI SATILIK İNDİRİM KOMLE SİSTEM OYUNCU BİLGİSAYARI SATILIK İNDİRİM KOMLE SİSTEM OYUNCU BİLGİSAYARI SATILIK İNDİRİM KOMLE SİSTEM OYUNCU BİLGİSAYARI SATILIK İNDİRİM
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rbronline -- 17 Eylül 2013; 18:32:05 >

• Parca satiyorsan kasayi kaca satarsin cok şık :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtimsah16

Parca satiyorsan kasayi kaca satarsin cok şık :)

şu an için tek tek satış düşünmüyorum teşekkürler
  • 80 GB PS3 İLE TAKAS EDER MİSİN?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cineplex34

80 GB PS3 İLE TAKAS EDER MİSİN?

hayır hocam teşekkürler
  • senin bu alet i7 920+gtx 560lı sisteme falan kafa tutuyordur herhalde fiyatına bakarsak :D
  • Dış kasa ve LCD yi fiyattan düşersek yani dahil etmezsek fiyat biraz pahalı gibi geldi bana ama şuda var hiç Q serisi işlemci kullanmadım performansı nasıldır i3(3.nesil) den iyimidir. ? ben 8 gb 1333 mhz ram i3 3. nesil işlemci h61 anakart hd5770 ekran kartı 120 gb ssd olan kasayı 1000 tl den başlayıp 700 tl ye zar zor sattım ? piyasa gerçekten çok dengesizleşti :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nefrelius -- 20 Eylül 2013; 23:55:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: meshood

senin bu alet i7 920+gtx 560lı sisteme falan kafa tutuyordur herhalde fiyatına bakarsak :D

yorumlarını kendine sakla hoca ilanı boş şeylerLE meşkul atmeyelim i7 920+gtx 560lı bir sistemi bu fiyata SAT sen ben hemen alırım sen rahat ol YANLIZ YANINA 750 LİK GERÇEK POWER SDD FAN CONTROL İYİ BİR KASA SES KARTI VE

İYİ BİR İŞLEMCİ SOGUTUCSU DA EKLEMEYİ UNUTMA..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rbronline -- 21 Eylül 2013; 1:45:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nefrelius

Dış kasa ve LCD yi fiyattan düşersek yani dahil etmezsek fiyat biraz pahalı gibi geldi bana ama şuda var hiç Q serisi işlemci kullanmadım performansı nasıldır i3(3.nesil) den iyimidir. ? ben 8 gb 1333 mhz ram i3 3. nesil işlemci h61 anakart hd5770 ekran kartı 120 gb ssd olan kasayı 1000 tl den başlayıp 700 tl ye zar zor sattım ? piyasa gerçekten çok dengesizleşti :S

VALLA HOCA SENİN PC Nİ NE FİYATA SATTIGIN BENİ İLGİLENDİRMİYOR HA O ANAKART İŞLEMCİ EKRAN KARTINADA FAZLASI OLMAZDI ZATEN AMA BENİM SİSTEMDE SADECE ANAKART İŞLEMCİ EKRAN KARTI SATILMIYOR FARK ETTİYSENİZ

SATTGIM ÜRÜNLER DE KALİTESİ DE ORTADA FİYATA PAHALI YADA FAZLA DİYENLER ACABA BU TARZ BİR KASA VE 750W!LIK BİR POWERI KAÇ LİRAYA ALABİLİRLER Bİ ARAŞTIRSINLAR

İLANI BOŞ ŞEYLERLE MEŞKUL ETMEYİN FİYAT ORTADA KİMSEYE ZORLA MAL SATMIYORUM HOŞUNA GİDEN ALIR GİTMEYEN ALMAZ SATLMASADA KALSIN MALIMIZI KULLANIRIZ

İLANI PAHALI ŞU BU DİYE YORUMLARLA MEŞKUKL ETMEYİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rbronline -- 21 Eylül 2013; 1:58:00 >

• parçaları tek tek fiyat değerlendirildiğinde ederinden ucuza satıyor .i7 bilmem cart curt bu fiyata satılmıyor saçmalamayın monitör kasa vs dediği gibi fan kontrol hepsini tek tek toplayın bu fiyatı aşar
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackal___61

parçaları tek tek fiyat değerlendirildiğinde ederinden ucuza satıyor .i7 bilmem cart curt bu fiyata satılmıyor saçmalamayın monitör kasa vs dediği gibi fan kontrol hepsini tek tek toplayın bu fiyatı aşar

BİLİNÇLİ KULLANICILARA HERZMAN SAYGIM SONSUZDUR TEŞEKKÜR EDERİM HOCAM SAYGILAR KEŞKE HERKES SİZİN GİBİ BAKTIGI ÜRÜNDEN ANLASADA ÖYLE YORUM YAPSA
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbronline

quote:

parçaları tek tek fiyat değerlendirildiğinde ederinden ucuza satıyor .i7 bilmem cart curt bu fiyata satılmıyor saçmalamayın monitör kasa vs dediği gibi fan kontrol hepsini tek tek toplayın bu fiyatı aşar

BİLİNÇLİ KULLANICILARA HERZMAN SAYGIM SONSUZDUR TEŞEKKÜR EDERİM HOCAM SAYGILAR KEŞKE HERKES SİZİN GİBİ BAKTIGI ÜRÜNDEN ANLASADA ÖYLE YORUM YAPSA

aynı paraya daha performanslı olurmu aslında olur ama ssd olmaz fan kontrol bu kasa kadar iyi olmyan bi kasa stok fan falan o şekilde olur ancak
  • quote:

quote:

quote:

aynı paraya daha performanslı olurmu aslında olur ama ssd olmaz fan kontrol bu kasa kadar iyi olmyan bi kasa stok fan falan o şekilde olur ancak

EVET AMA EMİN OLUN BU BİLGİSYAR KULLANIP MEMNUN KALACAGINIZ BİR BİLGİSYARDIR ALAN KİŞİ PİŞMAN OLMAZ EMİN OLUN HIZ VE PORFORMANS OLARAK MÜKEMMEL ÇALIŞMAKTA

• quote:

quote:

quote:

quote:

EVET AMA EMİN OLUN BU BİLGİSYAR KULLANIP MEMNUN KALACAGINIZ BİR BİLGİSYARDIR ALAN KİŞİ PİŞMAN OLMAZ EMİN OLUN HIZ VE PORFORMANS OLARAK MÜKEMMEL ÇALIŞMAKTA

ekran kartı güncelleemsi yapılsa tam olur 260 ı satıp üstüne max 100 eklense 460 alınır gül giğbi pc olur bu.overclokta yapılır bu anakart cpu fan 3 lüsü ile yapılmazs ayıp olur

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ekran kartı güncelleemsi yapılsa tam olur 260 ı satıp üstüne max 100 eklense 460 alınır gül giğbi pc olur bu.overclokta yapılır bu anakart cpu fan 3 lüsü ile yapılmazs ayıp olur

KESİNLİKLE HOCAM EGER LAPTOP ALMASAYDIM NİYETİMDE EKRAN KARTINI YÜKSELTMEK OLACTI VE MSİ GTX 560Tİ HAWK MDELİNİ DÜŞÜNÜYORDUM

• q6600+gtx295le kullandım ben bu işlemcinin ne olduğunu iyi bilirim. bana performans manyağıdır muhabbeti yapmasın kimse. bahsettiğim sistem 850w highpower+h100 sıvı soğutma var getir 1050 lira al senin olsun..
    edit:fan kontrolcüyle zaten işin yok bu sistemde. ssd.yi de ben hiç meraklanmadım meraklıysan alırsın kardeşim..buyur açık çek sana..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meshood -- 21 Eylül 2013; 3:13:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meshood

q6600+gtx295le kullandım ben bu işlemcinin ne olduğunu iyi bilirim. bana performans manyağıdır muhabbeti yapmasın kimse. bahsettiğim sistem 850w highpower+h100 sıvı soğutma var getir 1050 lira al senin olsun..
    edit:fan kontrolcüyle zaten işin yok bu sistemde. ssd.yi de ben hiç meraklanmadım meraklıysan alırsın kardeşim..buyur açık çek sana..

BU MESAJDAN SONRA BENİM SANA SÖYLEYECEK BİR ŞEYİM YOK HOCA ÖNCE İ7 560 DİYORSUN SONRA Q6600 295 DİYORSUN BOŞVER BENİM İLANI MEŞKUL ETME SEN BİLDİGİN GİBİ YAP Q6600 E bana performans manyağıdır muhabbeti yapmasın kimse DİYORSAN BU 4 ÇEKİRDEKLİ OC CANAVARI Kİ GO SERİSİRİ BİR ŞLEMCİYE BEN YANLIŞ BİLİYORUM DEMEK

LÜTFEN İLANI BOŞ ŞEYLERLE MEŞKUL ETMEYİN DAHA FAZLA UZAMASIN BU KONU SİZE İYİ GÜNLER
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.