Şimdi Ara

Komili Ayçiçek Yağı 4L 102.77 ALEV ALDI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
7.230
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kullanmadığım banabiler vardı. 25 indirimle alayım. 2 litre 48,10 a geliyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İnsanlardaki bu yağ merakını anlamıyorum. Halkımız ayçiçek yağını içiyor galiba. İnternete düşen videolarda dörder dörder almak için birbirini parçalayanları görünce içtiklerine inandım artık.


    Yahu her şeye zam geliyor. Bugün dört teneke yağ almak için birbirini yiyorsun da üç gün sonra 5 kg bulgur almak için de zamlı fiyat ödeyeceksin. Bunun hepsini palet palet eve stoklayamayacağına göre dört teneke yağ almak için birbirini parçalamaya değer mi? Akaryakıt fiyatı arttığı sürece fiyatı artmayacak hiçbir ürün yoktu.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ruzgarlibahce06

    Migrosta bulamadım ama getirbüyükte uygun şu anda
    Getirciğim de indirim sağlamıyor ayçiçek alırken 😒

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bilen Biri kullanıcısına yanıt

    Biz sade, sıradan vatandaşlar olarak stokçulara kızıyoruz ama sıradışı olaylar yaşadığımız bir dönemde millet olarak iyi sınav vermiyoruz malesef. Ayçiçek yağında yaşadığımız olayın bir benzerini şimdi şekerde yaşıyoruz. Dediğiniz gibi ayçiçek yağını litre litre içemeyeceğimiz gibi şekeri de kilo kilo yiyemeyiz ama bir söylentiyle saldırıyoruz. Eğer aynı kötü sınavı bu olayda da yaşarsak bir dahakinin bedeli çok daha ağır olacak. Örneğin bu iki maddeden çok daha hayati olan un konusında benzer bir gelişme olursa millet birbirini...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilen Biri kullanıcısına yanıt

    Ben biliyorum onları, full kızartma yiyen tipler. hamur kızart tatlı kızart sebze kızart her şeyi yağda kızartıyolar sonra obez dolaşıyolar falan.

  • Bizim semtte de varmış yağ, nasıl hepsinden var dedim de, meğersem indirim kuponları nutella, redbull, ayçiçek yağı ve kırmızı etlerde geçerli olmadığı için satılamıyormuş. 

  • Bilen Biri kullanıcısına yanıt

    Maaş sabit kaldığına göre sürekli tüketilen ürünleri stoklamakta fayda var, bu ay maaşın yüzde 10u ile yaptığın alışveriş 3 ay sonra maaşın yüzde 15ine denk gelecek.


    Ekim ayında tuvalet kağıdı almıştım, yüksek alımda sepet indirimi vs. derken 192 adet (24lü 8 paket) selpak 261 liraya geldi, tanesi 1.35 TL. Şu anda paketi 81 lira, 8 paketi 648 lira, tanesi 3.38 lira. Evde müsait yer var ise bozulmayan ve sürekli ihtiyaç duyulan ürünleri uygun yakaladıkça almak zararı azaltır.

  • Olmayan yağ Alev almış,yanmaz kefen satanlardan farkınız yok

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.