Şimdi Ara

Komik Pırtlatma Anılarımız :) :) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
127
Cevap
16
Favori
7.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de 8 yaşındaydım tam ders sırası acayip karnım ağrımaya başladı taa o zamanlar nasıl sessiz osuracağımı biliyodum bi bacağımı kaldırıp yavaş yavaş sessiz salarken kendimi tutamayıp hepsini bıraktım zorttttt diye bi ses çıktı sınıfta herkes etrafına bakıyo ama acayip kokuyo ben de benim yaptığım anlaşılmasın diye kim osurdu beağğğ diye bağırdım öyle bağırınca herkes benim yaptığımı anladı çocuğun biri gelip kıçımı kokladı HOCAĞĞM BU OSURMUŞ diye bağırdı hocada çocuğa kızdı otur yerine diye ben de utançtan sıraya yattım ders boyu kafamı kaldırmadım
  • Pırt nedir la attaaya gidiyoz der gibi

Babaannemle aynı odada kalıyoruz bi gece yatağıma çıktım babaannem aşağıda su içiyo merdivenlerin ışığı yandı kulağı da biraz ağır duyar bende buna güvenerek nacizhane PIRT yaptım ama pırt değil başka bişeydi babaannem bi bastı kahkahayı gülmekten merdivenlerden çıkamadı kadın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

quote:

Orijinalden alıntı: WithinTemptation

5.sınıfa giderken hoca derse girdi.Tam da benim büyük geldi.Nasıl sıkışığım ama dibine kadar geldi zor tutuyorum.Hoca da tuvalete gidilmesine izin vermezdi.Teneffüste gitsenize lan derdi.
    Sırada 3 kişiyiz,yanımda da 2 tane kız oturuyor.Ben dayanamadım,büyüğü koyverdim.Donum hayvan gibi ağırlaştı.Sınıfı ağır bir bok kokusu sardı.Arkadaşlar bile hocaya söylediler de hoca pek oralı olmadı.
    Sonra ben o boklu donumla eve gidip annemden bir güzel dayak yedim ve banyo yaptım.

Sınıfın ortasına sıçan kişinin ben olduğumu asla anlayamadılar.

Hem de kızların yanında

• quote:

Orijinalden alıntı: SosyaLGenç

quote:

Orijinalden alıntı: iade

quote:

quote:

Konuyu okurken kaçtı

acayip kahkaha attım valla çok güldüm kısa ve öz ulan halan tutamıyorum kendimi

Öyle böyle değil gülerken aradan ritmik bi şekilde

böyle konularda acaip gülüyorum bide böyle aşağı doğru sayfayı indirken seninki gibi cümleler yarıyo beni

Saka yapmiyorum ciddiyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ortaokulda müzik dersindeydik. Sabah da süt içmiştim gaz yapmış. Hocadan izin istedim vermedi. Nasıl sıkıştım kafamı sıraya vuruyodum okadar. Içimden düşünüyorum şimdi sessiz yapsam cok pis kokcak leş. Sesli yapsam millet duycak felan. Sonra sınıf flüt çalarken ben de dayanamadım ve koyverdim. Ama sessiz çıktı böyle altta sıcaklığı hissettim.[.:D] Neyse ne yapcam diye düşünürken yan sırada oturan 2 kız öff felan demeye başladı ellerini burnunun önünde sallayarak. Daha sonra yavaş yavaş on sıralardan sesler geldi. Hoca duydu felan ben de benim yaptığımı anlamasınlae diye öf evet ya çok kotu koktu felan diyorum. Sonra hoca geldi parfüm sıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ispartakus -- 16 Ağustos 2012; 0:28:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Konuyu okurken kaçtı

acayip kahkaha attım valla çok güldüm kısa ve öz ulan halan tutamıyorum kendimi

Öyle böyle değil gülerken aradan ritmik bi şekilde

• quote:

Orijinalden alıntı: Bey Amca

8 9 yaşındayken mahallenin camilerinde din dersleri olurdu. Gene zar zor gittik hoca eğile kalka bişeyler okuyor bende taklidini yapayım derken zartttt diye bi ses çıktı kimse benden şüphelenmedi kim yaptı filan dediler ben susumuş oturuyordum :) Neyse ikinicisinide yaptım 15 20 dk sonra hoca sinirli bi şekilde bişey demiyor ama yanımızdaki abilerden biri kalk abdest al dedi bende bilmiyorum diyemedim zaten abdestim yoktu dedim :)

Dahada gitmedim

Ulan 10 adım ötemizde tuvalet var onun leş gibi kokusunu çekiyoruzda benim mahzum osurugumdan niye rahatsız oluyorsunuz?
    Bide caminin avlusundaydık yankılanmıştı ses

yuh camide yapmasaydın be

• quote:

5.sınıfa giderken hoca derse girdi.Tam da benim büyük geldi.Nasıl sıkışığım ama dibine kadar geldi zor tutuyorum.Hoca da tuvalete gidilmesine izin vermezdi.Teneffüste gitsenize lan derdi.
    Sırada 3 kişiyiz,yanımda da 2 tane kız oturuyor.Ben dayanamadım,büyüğü koyverdim.Donum hayvan gibi ağırlaştı.Sınıfı ağır bir bok kokusu sardı.Arkadaşlar bile hocaya söylediler de hoca pek oralı olmadı.
    Sonra ben o boklu donumla eve gidip annemden bir güzel dayak yedim ve banyo yaptım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tangmuch

Ankarada üniversitede öğrenciyken yurtta kalıyordum. Ve henüz eve taşınmıştık. Evde elektrik, doğalgaz ve eşya hiç bir şey yoktu. sadece arkadaşlarımdan aldığım 2 battaniye vardı. başka yastık dahi yoktu. Kız arkadaşım ise kocaelinde öğretmenlik yapiyordu. Eve taşındığımı duyunca gelmek istedi, evde eşya olmadığını söylememe, 1 hafta sonra gelmesini söylememe rağmen sürpriz yaparak geldi. Arkadaşlarımın evine götürmek istemedim, orada rahat rahat yiyişemeyiz diye. Ankaranın soğuğunu bilen bilir evde o kış gününde ısınacak hiç bir şey yok. altımıza inceceik bir battaniye serdik, üstümüzede incecik diğer battaniyeyi. O kadar soğukki battaniyenin altında donuyoruz. İkimizinde kafası battaniyenin içerisinde çok soğuk çünkü. Ben yorgunlukla ve uyku sersemi usulca bıraktım gazımı ses çıkmadı ama beni bile uykumdan uyandıracak kadar ağır bir kokusu vardı. birden uyandım hemen kız arkadaşımın gözlerine baktım belki uyumuştur kokuyu farketmemiştir diye. ama ne yazıkki o koku hastayı yatağından kaldıracak kadar ağırdı. Gözgöze geldik. kokudan benzi solmuş, gözleri kızarmıştı. yinede bir şey demedi ama Bana öyle anlamlı gözlerle baktı ki unutamam. 2 hafta sonrada benden ayrıldı zaten.

Edit: Gülüyorsunuz ama o an duyduğum utancı tarif edemem. Kızla daha 1. ayınızdasınız birbirini tanıma, evliliğin balayısı gibi. Hep canımlı cicimli günler. Sabah kalkar kalkmaz ilk otobüsle memleketine dönmesinide bu olayla ilişkilendirsem mi bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Bora. -- 16 Ağustos 2012; 0:45:23 >

• quote:

• Bir keresinde öyle bir osurmuştumki k*çım kanamıştı ve şort delik deşik olmuştu annemler bir koşu acil'e götürdüler ölümden döndüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentPower

Bir keresinde öyle bir osurmuştumki k*çım kanamıştı ve şort delik deşik olmuştu annemler bir koşu acil'e götürdüler ölümden döndüm.

csb mi gercek mi ?

• quote:

Yine iyi yırtmışsın hadi

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemfb12

Ben hiç osurmam

sen vakumlanmışsın herhalde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MadTR

quote:

Orijinalden alıntı: SilentPower

Bir keresinde öyle bir osurmuştumki k*çım kanamıştı ve şort delik deşik olmuştu annemler bir koşu acil'e götürdüler ölümden döndüm.

csb mi gercek mi ?

• uzun eşek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac LighT

Evet gençler herkes komik pırtlatma anılarını yazsın ben başlayım ;

Bi gün otobüs bekliyorum tamammı nasıl gaz geliyor ama bildiğin gibi değil geldiği anda üçer beşer atmasfore salıyorum.Neyse otobüs geldi otobüse bindim yolculuk tam 1 saat sürdü sürmez olaydı.Eve gittiğimde cırcır oldugumu anlamıştım fakat otobüsteyken çok çile çekiyordum.Şöyle bakıyordum etrafa yukardan klimanın derecesini artırıp dibine dibine salıyordum.Neyse yolculuk bitti herkesden önce inmeye çalıştım ama malesef olmadı neyse iniyoruz ben bi kalktım, ortalığı bir koku saldıııı areeey üff böyle bişey olamaz ya sanki 40 gündür içerde duruyordu.Neyseki herkez yanımdaki yaşlı teyzeden şüphelenmişti.

• lisedeyken önemli bir günü anma vardışimdi hatırlamıyorum enönde öğretmenler vardı bende hemen arkalarına geçtim iyi göreyim diye sandalyelerde oturuyoruz işte ayağa kalktık istiklal marşı bitti ortamda tam bir sessizlik hakimden benden öyle bir ses çıktıki salon duymuştur osessizlikte neyse hocalar oturdu bizde oturduk 2 bayan hoca önümdeydi aralarında geçen konuşma
    - o ses senden mi geldi
    - yo bende senden geldi sandım (gülüşmeler)
    yanımda aşırı kilolu bir kız oturuyordu herkes ondan bilir diye hiç üstüme alınmadan devam ettim
  • Osuran ben değildim ama anlatıyım geçen servisdeydim oturuyordum herkes biniyor okul bitmiş taş bi kız vardı kaşar.Hani osurmak için ayağı kalkarsınız çaktırmadan pırtlamak için taktik bi nevi.Kız ayağı kalktı o sırada servis hareket etti kucağıma düştü ve ışık hızında kokuyu hissettim.Buda böyle bi anımdır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • evde kız arkadaşım vardı.

kız masada oturmuş kitap okuyodu bende uykudaydım zart diye saldım ossuruğu kız yanıma geldi hayvan sevgilim benim dedi sarıldı.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.