Şimdi Ara

!@@@ KOMİK OTOBÜS-MİNİBÜS ANILARI @@@! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
529
Cevap
22
Favori
54.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bLaZe1990

Geçen dolmuşa bindik arkadaşımla okuldan dönüyoruz işte.Tam bindik adam durdu bi yerde lastiğe hava bastırcak.

-Yaav abi dengeli olsun sağ tarafla
    -tamam abü
    3.kişi lafa girdi."yeter lan patlatacan"
    Lastikci abi "yok abi bişey olmaz"
    Şoför "saolasın"

yola devam ediyoruz.Bi ses geldi GÜÜÜÜÜÜÜÜM diye.Otobüsteki herkez zıpladı.Sonra biz anladık lastik patladığını.Bir anda üstteki diyalog aklımıza geldi.Bizim minibüscü hiç istifini bozmadı.Kapıyı açtı millet çıktı.Herkes indikten sonra şoför hala oturuyo,eller direksiyonda nasıl sövüyo lastikçiye.

Bi de o arkadaşla bindiğimde başka bir minibüste kaza geçirmiştik.Bunda da minibüs şoförü bağarıyor millete "parayı vermiyosunuz,ayıp ediyosunuz,siz söyleyin ben beleşe bindiriyim sizi ama bu yaptığınıza hırs...PAAAAAAAAAAAAAAAAT ....!!!
    -Üff aq yav

hakkaten güzeldi

• Körüklü otobüslerin Sivas'a yeni geldiği sıralar ilk sefer yapılıyor körüklü otobüsle, "Kümbet" otobüsü. Şoför bakıyor millet ön tarafa yaığılmış bir Allah'ın kulu körüklünün arkasına gitmiyor. İlerleyin diyor kimse körükten ileri gitmiyor. En son durduruyor otobüsü bağırıyor "Gardaşşş arka tarafta Kümbete gider"
  • Bir günde bizim matrak bir arkadaş Kayseri'de otobüs bileti almamış. Neyse biniyor otobüse şoföre benim bilet yok abi diyor para versem olurmu . Şoförde içeridekilere sor diyor(bilet varmı gibisinden) . Bu bağrıyor "abilerim ablalarım biletim yok para versem olurmu"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulkiyeli -- 4 Ocak 2006 21:49:44 >
  • bütün yazılanları okudum hepsi de çok komik koptum

• quote:

Orjinalden alıntı: cemo91

bikeresinde tarabya üstünden mecidiyeköye gidiyorum kuzenden,sabah uykusuzum zaten otobüste çok kalabalık orta kapının ordayım demire tutunuyorum bi anda kadının biri geldi ''bi saniye geçebilirmiyim inicemde'' dedi bende yer verdim kadın düğmeye bastı ama ben açıkta kaldım etrafıma bakıyorum tutacak yer yok aha zıçtık dedim otobüste bi fren yaptı...

Sonuç:2 ölü 6 yaralı
    şaka bi yana facia olumştu 2 kişi yere düştü tabi bende yerdeyim millet tuttu kaldırıyo bizi düşürdüğüm adamlar allahtan bişey demedi ama içinden nası küfür etmişleridir tahmin edemiyorum

Bikerisndede minibüsdeyim kadıköyden acıbademe gidiyorum ewe ,kadıköy acıbadem 1 milyon normalde
    kadının biri 1 milyon uzattı 4 kişi verirmisin dediben afalladım noluyo ucuzladımı yoksa falan diye düşündümama kadın hatasını anlayınca aaa dur yanlış vermişim diyince umutlarım boşa gitti

1.sini okurken öldüm annemler falan geldi noluo die

• quote:

Orjinalden alıntı: brk

quote:

Orjinalden alıntı: cemo91

bikeresinde tarabya üstünden mecidiyeköye gidiyorum kuzenden,sabah uykusuzum zaten otobüste çok kalabalık orta kapının ordayım demire tutunuyorum bi anda kadının biri geldi ''bi saniye geçebilirmiyim inicemde'' dedi bende yer verdim kadın düğmeye bastı ama ben açıkta kaldım etrafıma bakıyorum tutacak yer yok aha zıçtık dedim otobüste bi fren yaptı...

Sonuç:2 ölü 6 yaralı
    şaka bi yana facia olumştu 2 kişi yere düştü tabi bende yerdeyim millet tuttu kaldırıyo bizi düşürdüğüm adamlar allahtan bişey demedi ama içinden nası küfür etmişleridir tahmin edemiyorum

Bikerisndede minibüsdeyim kadıköyden acıbademe gidiyorum ewe ,kadıköy acıbadem 1 milyon normalde
    kadının biri 1 milyon uzattı 4 kişi verirmisin dediben afalladım noluyo ucuzladımı yoksa falan diye düşündümama kadın hatasını anlayınca aaa dur yanlış vermişim diyince umutlarım boşa gitti

1.sini okurken öldüm annemler falan geldi noluo die

Mezarın nerden olsun?(Allah korusun)
    Ambulansı aradım geliyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foals -- 4 Ocak 2006 22:47:19 >

• Süper devam

Bi tane şey vardı belki duymuşsunuzdur...

Kızla sevgilisi kavga etmiş... Dolmuşa binmişler, kız, '' İzin ver de bu sefer ben ödeyim!!!'' demiş... Oğlan da tamam demiş...

Kız parayı uzatmış ''Bir öğrenci bir tane de hayvan alır mısınız?''
  • Abi 38. baskı oldu hala bileşenlerime ayrılıyorum kopmaktan

Devam boş durmayın.Gerçi konu bitti ama neyse
  • biz üç kişi binmiştik arkadaş yapmıştı o muhabbeti 2 öğrenci bir maymun die, şöförde maymundan para almıyoz falan demişti

birde babam anlatmıştı, arkadaşı(çok gırgır adamdır) otobüse biniyor, 2 sevgili öpüşüyor falan otobüste neyse babamın arkadaşı dayanamıyo cebinden anahtarı çıkarıp al yavrum bizim eve gidin diyor otobüs kopuyo tabi, sevgililerde mor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultraonur

birde babam anlatmıştı, arkadaşı(çok gırgır adamdır) otobüse biniyor, 2 sevgili öpüşüyor falan otobüste neyse babamın arkadaşı dayanamıyo cebinden anahtarı çıkarıp al yavrum bizim eve gidin diyor otobüs kopuyo tabi, sevgililerde mor

harbiden de gırgır adammış.

• kardeşimin dolmuş anlırı meşeurdur tabi yazyüze anlatınca çok komik oluyo ama bir tanesini yazıym

kerdeşm dolmuşla eve gelirken önde oturan takım elbiseli bir cepci yandaki adamı ceplerini karıştırıyo cebi karıştırılan adam durumu farkedip hemen şföre seslenerek şiveli bir ağızla, şoför bey yandaki arkadaşı müsait bir yerde indirirmisin arkadaşın eli cebimde geziyordudda tabi şoförde gık yok
    tabi bunu duyan takım elbiseli cepci adam, dolmuş şoförü müsait bir yerde durduğunda
    la oğlum sen beni rezil ettin herkes beni tanıdı seni yedim oğlum gel la aşşagıya diye kendini şikayet eden adamla berabar inmek isterken şikayet eden adam hemen öne şoförün yanına kaçıp şoföre sığınmış
    neyse adam yakayı kurtarmış
    gülermisin ağlarmısın Allah muhafaza

• bunlar bana zincir maille geldi. ilk defa zincir mailin faydasını gördüm.

Eve gitmek üzere Bakırköy dolmuşu bekliyordum.
    > Sigaramın kalmadığı aklıma gelince önünde durduğum Tekel bayiine
    girecekken minibüs geldi. Apar topar bindim.
    >
    >Şoföre parayı uzatıp,
    > -'Bir Monte Carlo' dedim! Adam birkaç saniye yüzüme bakıp,
    > - 'Abi bu Bakırköy'e gider' diye cevap verdi!
    >
    > İşte o an benim ve şoförün bittiği andır
    -----------------------------------------------------------------------
    Rumeli-Hisarüstü otobüsüyle taksim'e dogru gidiyoruz. Adamın
    >biri
    > Besiktas dolaylarında gayet aceleci bir tavirla
    > - Kaptan orta kapıyı rica edebilir miyim?? Bizim soför olaya
    >hakim: -
    > Tabi abi ayıp ettin, al götür... senden kıymetli mi.
    ------------------------------------------------------------------------
    Ankara'da, cok sıcak bir gunde, dolmuştaki bir kokona
    >yelpazesiyle
    > -"Şöfeer bey klimayı acar mısınız cok sıcak olduu" demisti.
    >Pala bıyıklı şöfor amca teyzeyi bi sure suzdukten sonra, kapıyı acıp
    acıp kapatmaya basladı)
    -------------------------------------------------------------------------
    İstanbul'dayiz ... Dolmuşa bindik, dolmuş doldu, tam kalkicak,
    elemanın bir açtı kapıyı, içerde tıkış tıkış oturmuşuz, önde 3
    >kişi arkada 4 ... Eleman hala bir umut sordu:
    > - "Kaptan, yer var mi?".
    > Şöför de arkasını dönüp cevap verdi:
    > - "Bilmiyorum, üst kata bi bak bakalım"

• Birgün izmirde narlıdereden konağa otobüsle gidiyoruz.Arkadaşlarla otobüsün en arkasına geçmişiz ayaktayız.Göztepe civarlarında bir kadın en arka kapının önüne geldi sonra cep telefonu çaldı ve kadın gayet rahat açtı.Komik olan önündeki kapının üstünde kocaman "LÜTFEN CEP TELEFONU KULLANMAYINIZ" yazısı olmasıydı.Daha sonra biz arkada gülmeye başladık tabi. kadın telefonla konuşurken bize döndü "PARDON DÜĞMEYE BASARMISINIZ ACABAAA" dedi.Biz artık gülmeyi geçtik kahkahalardayız.Siz hiç rahatsız olmayın devam edin konuşmanıza triplerindeyiz.

Yine otobüsteyim , Otobüsün ortasında koltuk olmayan bölümde ayakta duruyorum.Yanımda duran adamın cep telefonu çaldı.İzmir de birçok yeni otobüste cep telefonu kullanılması yasak.Şöför gördü işte kapatırmısın arkadaşım falan dedi.Adam hiç bozuntuya vermeden çömeldi yere şöför görmesin diye devam etti konuşmasına !!!

Bir kere de bir kadın otobüs şöförüne orta kapıdan bağırdı "lütfen kapıyı açarmısınız çok acil" diye çöför durağa gelmeden açamam demesiyle kadın bir anda kapının üstüne baştan aşağı kusmaya başladı.Tabi şöför direk kapıyı açtı olay üzerine

Daha bitmez o kadar çok otobüs dolmuş anıları varki off of hala hatırlayınca kopuyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: poibra

Birgün izmirde narlıdereden konağa otobüsle gidiyoruz.Arkadaşlarla otobüsün en arkasına geçmişiz ayaktayız.Göztepe civarlarında bir kadın en arka kapının önüne geldi sonra cep telefonu çaldı ve kadın gayet rahat açtı.Komik olan önündeki kapının üstünde kocaman "LÜTFEN CEP TELEFONU KULLANMAYINIZ" yazısı olmasıydı.Daha sonra biz arkada gülmeye başladık tabi. kadın telefonla konuşurken bize döndü "PARDON DÜĞMEYE BASARMISINIZ ACABAAA" dedi.Biz artık gülmeyi geçtik kahkahalardayız.Siz hiç rahatsız olmayın devam edin konuşmanıza triplerindeyiz.

Yine otobüsteyim , Otobüsün ortasında koltuk olmayan bölümde ayakta duruyorum.Yanımda duran adamın cep telefonu çaldı.İzmir de birçok yeni otobüste cep telefonu kullanılması yasak.Şöför gördü işte kapatırmısın arkadaşım falan dedi.Adam hiç bozuntuya vermeden çömeldi yere şöför görmesin diye devam etti konuşmasına !!!

Bir kere de bir kadın otobüs şöförüne orta kapıdan bağırdı "lütfen kapıyı açarmısınız çok acil" diye çöför durağa gelmeden açamam demesiyle kadın bir anda kapının üstüne baştan aşağı kusmaya başladı.Tabi şöför direk kapıyı açtı olay üzerine

Daha bitmez o kadar çok otobüs dolmuş anıları varki off of hala hatırlayınca kopuyorum

Sonuncusu sıkıymış

• ARKADAŞLARLA OKULDAN TÜYDÜK GİDİYOZ EĞLENCEZ FELAN FISTIK
    :::::1.KOMİKAN:1 ER TANE BİRA İÇTİK 4 KİŞİYİZ HEPİMİZİNDE KAFALR AZ HOŞ OLDU
    SONRA KARŞIMIZDAKİ LUNAPARKA Bİ GİRELİM DEDİK RANGERS((( (UÇAK GİBİ BİŞEY BİRİ HAVAYA KALKIYO İNİYO SONRA ÖBÜRKÜSÜ))))A BİNMEYE KARAR VERDİK NEYSE JETONLARI ALDIK BİNİYOZ KİLİTLER TAKILDI YANIMDAKİ ÇOCUK ABİ YAVAŞ ABİ DİYE BAĞIRIYO ULEN BİZ GÜLMEKTEN YARILIYOZ DAHA HAREKETE GEÇMEDİ ÇOCUK ALTINA SIÇTI NEYSE KALKIŞA GEÇTİK ÇOCUK ANA AVRAT DÜZ GİDİYO ULEN DURDUR ŞUNU İT FELAN FİLAN BİZ AŞAĞIDAN BAĞIRIYOZ ABİ DAHA HIZLI SONRA DURDU BİTTİ ÇOCUK BİR KUSTU BÖHHHGGGGGG 1 BİRA İÇTİ 4 LİTRE KUSTU NERDEYSE ERTESİ GÜN BUNU SINIFTA Bİ REZİL ETTİK 1 HAFTA GELEMEDİ OKULA
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    :::::::::::2.KOMİK AN:::LUNAPARKTAN ÇIKTIK DOLMUŞ BEKLİYOZ DOLMUŞ GELDİ OKULA GİTCEZ ORADANDA EVLERE NEYSE YOLU YARILADIK DURAĞA GELDİK DOLMUŞ İYİCE DOLDU ŞÖFER BANA DEDİ OĞLUM GEÇ SEN ŞURAYA OTURDA AMCAN ORAYA OTURSUN :BENDE DALMIŞIM DUYMADIM ADAMA ADAM SESİNİ YÜKSELTTİ BANA CEYLANIM GEÇ SURAYA OTUR DEDİ BEN BİR DELİ OLDUM TABİ BİZİM ÇOCUKLAR VE DOLMIŞTAKİLERLER YERLERDE
    SONRA BEN TAM KALKIYOM ADAM YİNE DEDDİ CEYLANIM BİRAZ HIZLI OL CEYLANIM DEDİ BENİM ŞARTELLER ATTI BAĞIRARAK ŞÖFERE NE BAĞIRIYON FATİH ÜREK ABİ GEÇİYOZ İŞTE DEDİM DOLMUŞ KOPTU HERKES YERLERDE ALTINA SIÇTILAR ADAM BİR BOZULDU VARYA ::::::::

• ilk absürt anım çok kısa bir diyalog;

müşteri:kaptan müsait bir yerde şaapar mısın?(indirir misin demek istiyor)
    şöför:e-5 e gitmiyoruz koçum daha sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phoneix TUR -- 5 Ocak 2006 23:13:50 >
  • yer: sakarya

cocugun teki hepi topu 200 metrelik yer (bilenler bilir cark caddesinin basından serefiye camiine kadar) için minibuse binmiş . bi de ustune ustluk para da vermiyo beyimiz. cocuk tam inecekken sofor ile aralarında söle bi diyalog gecti ki ben gulsem mi aglasam mı bilemedim :

sofor: (cocuk tam inerken) hoop delikanlı paranı vermedin.
    cocuk: ordan buraya bi de para mı vercem? (bu anda tum minibus dumur oldu tabi. herkes yanlıs duydum felan sandı)
    sofor: (hepten kayışı kopardı tabi) ne demek lan para mı vercem? baban mı aldı bu arabayı? hayret bişey be...
    cocuk: (tırstı tabi) eee kem kum...vereyim de ne kadar vereceğimi bilmiyom... ne kadar verecem...
    sofor: ha söleee.. 75 kurus.
    tabi sofor butun yol boyunca söylendi kendi kendine. amaadmı takdir ettim hiç kufur etmedi

sonuc olarak cocuk gelecek hayatında kullanabileceği önemli bi ders almıs bulundu. zaten o korku ile daha 10 yıl minibuse felan binemez

• quote:

Orjinalden alıntı: Phoneix TUR

ilk absürt anım çok kısa bir diyalog;

müşteri:kaptan müsait bir yerde şaapar mısın?

• quote:

Orjinalden alıntı: Phoneix TUR

ilk absürt anım çok kısa bir diyalog;

müşteri:kaptan müsait bir yerde şaapar mısın?(indirir misin demek istiyor)

gece gece koptumbizimkiler ters ters bakıyo walla

ya abi gece karanlık bide koptum kolumu arıyorum şimdi

• ben tam 1998 in 31 aralığında ankarada akşam dolmuşla eve geliyordum. tabi ortaokul öğrenciliğinin verdiği salaklıkla dolmuşta en arka 4lü koltuğa(magiruslarda sağdan 2. koltuk vardır ya önü boş olan!) oturdum.sırtımda da yüklü çantayla oturuyordum. tapu binasının önünde adam freni koyunca ben direk UÇUP basamakların oraya kafayla girdim. kalıknca nasıl geldim ben buraya diye söylendim.millet şöyle bi baktı sonra herkes+ben gülmeye başladık.orda bi kadın şöföre bi saymaya başladı. görmeliydiniz.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.