la o TW lerin halay çektii foto çoooooooooooooooooooooooooook güzeldi la koptuuuuuuuuuuuum
quote:
Orjinalden alıntı: sadulayev
quote:
Orjinalden alıntı: by_ram
yaff bu olmadı yaww hiç.Şu son manzarada acayip güldüm çünkü resim karman çorman oldu ona güldüm.Sebep; adamım düşük lvl ve hiç bişey giyemiyor.Resimdeki tüm karakterler benim... (okulların açılması pis etkiledi beni...)
abi sizlere ne dityim ben yaaa başkasının emeklerine ben yapdım die konuosunuz 2 nizde
ben bu resimleri birsürü forumda ve sitede gördüm başkasının emeklerini yok görüntü alamadım yok bu benim çarım yok üstüm soyunuk die sahiplenionuzyaa YYUUUUUHHHHHHHHHHHHHHH diorum başka bişi demiorum
ilk resimlerin tarihlerine bak sonra git o gördüğün forumlardaki tarihlere bak yorum yapmadan önce bi araştır
quote:
Orjinalden alıntı: tobold
quote:
Orjinalden alıntı: mtuzel
zuahauzhuaz bu montaj zuahauhzuaz walla cok komiksiniz olm bosu bosuna nie böle konu actınız %1000.....0000 MANTAJ KARDEŞİM!!!!!!
Ha beyler bide GÖZLEME GÖREVİnde MYDONOS arıyos ya O İTEM daha çok "MANAV AMCA" diye bi yarAtık var yeni eslantta ondan çıkıyo. bıyklı falan mavi kıyafetli Bİ AMCA. Onlardan 3 tane kes en az 1 tane düşer. Bu arada Party ile kesin.Amca manyak damage koyuyo.Elinde bi Biber var onla saldırıyo.Elindeki biberin ACILIK DAMAGE ı:900bana bi vurddu ağzım yandı.Tek atar buffsız giderseniz dikkatli olun.AGZIM HALA YANIYO!!
olm tek gitmeyin keleş li çocukla gidin kaç kere dedim yaw anlamıonuzmu
vayyy canınaaa yeni görevler çıkmışta haberimiz yok
alıntı
ehehuehueh
Tek kelimeyle süper yani söyleyecek söz bulamıyorum helal olsun