Şimdi Ara

Komik Knight Online Resimleri (Son resim:Moradon Yanıyor) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
614
Cevap
0
Favori
70.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hem senin,hem bayramin yaptigi resimler cok hos ama sunlarin linklerini bir araya getirip duzenli bir topic acsaniz daha hos olur bence..
  • Süper walla ya bekleriz yine böle resimler ama bence en bastaki yazını değişitrip resimleri koyarsan daha ilgi cekici olur!
  • güzeL miş...kaşar hood
  • quote:

Orjinalden alıntı: aâmet

güzeL miş...kaşar hood

kimin charı(benim)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kerem_DuUrden

Hem senin,hem bayramin yaptigi resimler cok hos ama sunlarin linklerini bir araya getirip duzenli bir topic acsaniz daha hos olur bence..

alıntıya bile kızıyorlar
    By_ram takılıyor mu burlara ona sormadn alamam resimlerini
  • emeğe saygı

• quote:

Orjinalden alıntı: emresqq

teyzeler mantı açıyo

• yeniler daha güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: by_ram

yaff bu olmadı yaww hiç.Şu son manzarada acayip güldüm çünkü resim karman çorman oldu ona güldüm.Sebep; adamım düşük lvl ve hiç bişey giyemiyor.Resimdeki tüm karakterler benim...
    (okulların açılması pis etkiledi beni...)

Komik Knight Online Resimleri (Son resim:Moradon Yanıyor)

abi sizlere ne dityim ben yaaa başkasının emeklerine ben yapdım die konuosunuz
    2 nizde

ben bu resimleri birsürü forumda ve sitede gördüm
    başkasının emeklerini yok görüntü alamadım yok bu benim çarım yok üstüm soyunuk die sahiplenionuzyaa YYUUUUUHHHHHHHHHHHHHHH diorum başka bişi demiorum

• [Deleted by Admins]

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goldstein -- 29 Ocak 2008; 2:50:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadulayev

quote:

yaff bu olmadı yaww hiç.Şu son manzarada acayip güldüm çünkü resim karman çorman oldu ona güldüm.Sebep; adamım düşük lvl ve hiç bişey giyemiyor.Resimdeki tüm karakterler benim...

2 nizde

başkasının emeklerini yok görüntü alamadım yok bu benim çarım yok üstüm soyunuk die sahiplenionuzyaa YYUUUUUHHHHHHHHHHHHHHH diorum başka bişi demiorum

BİR KERE AMBOLEOS YAZAN HİÇ RESİM NE BAŞKASINA AİT NE BAŞKA SİTEYE KONUŞ NE BAŞKA BİRİ TARAFINDAN YARDIM ALINMIŞTIR
    AMA RESİMLERİN HEPSİ (CHAR OLARAK) ZATEN BANA AİT OLAMAZ. AMA ÜSTÜNDEKİ İLK VE TEK PHOTOSHOP BEN TARAFINDAN YAPILDI

O RESİMİ BY_RAM BEN YAPTIM DİYOSA O YAPMIŞTIR!!

HELE GÖSTER BAKAILIM BAŞKA Bİ SİTE ÜSÜTüNDE AMBOLEOS YAZMAYAN (HA COK ZOR MU YAZIYI SİLMEK DİİL TABİİ AMA EĞER BU DERECE ŞEREFSİZLİK YAPMIŞ BİRİ VARSA Bİ GÖRMEK İSTERİM) VE BU RESİMLERİNDEN BİR OLAN

BİLİP BİLMEDEN KONUŞMA SENİN DOLŞATIĞIN FORUM SİTELRİ BEN BİLMEM BEN BU TOPİC 1 SENE ÖNCE AÇTIM İLK RESMİM DE GÖZLEMECİ RESMİDİR

ARD ARD SAYFALRI DOLAŞ RESİMLER NE ZAMAN KONUMUŞ BAK 9 ay civarıdır (dokuz) CİVARIDIR EKLENİŞ TARİHİ

BANA KANIT GÖSTER 9 AY DAN ÖNCE GÖRDÜM DİYE

AYRICA AYNI SAYFALARDA BY RAM IN BİR RESMİ NASIL 1 HAFTA BİR FORUMDA AVATAR OLARAK KULLANILDI

HATTA YİNE BURDA DONAIM FORUMDA BENİM RESİMLERİM KONDU BAZILARI(ESKİ ÜYELER) UYARDILAR ADAM DA SENİN GİBİ
    BEN BAŞKA SİTEDE GÖRDÜM FALAN DEDİ

GOOGLE DA KNİHGT ONLİNE DİYE GRAFİKLERDE ARAT 3. 4. SAYFADA BENİM RESİMLERİM BAŞKA Bİ DONANIM TOPİC İNE KONMUŞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amboleos -- 20 Eylül 2006; 23:21:25 >

• quote:

Orjinalden alıntı: amboleos

quote:

Orjinalden alıntı: sadulayev

quote:

2 nizde

BİR KERE AMBOLEOS YAZAN HİÇ RESİM NE BAŞKASINA AİT NE BAŞKA SİTEYE KONUŞ NE BAŞKA BİRİ TARAFINDAN YARDIM ALINMIŞTIR
    AMA RESİMLERİN HEPSİ (CHAR OLARAK) ZATEN BANA AİT OLAMAZ. AMA ÜSTÜNDEKİ İLK VE TEK PHOTOSHOP BEN TARAFINDAN YAPILDI

O RESİMİ BY_RAM BEN YAPTIM DİYOSA O YAPMIŞTIR!!

HELE GÖSTER BAKAILIM BAŞKA Bİ SİTE ÜSÜTüNDE AMBOLEOS YAZMAYAN (HA COK ZOR MU YAZIYI SİLMEK DİİL TABİİ AMA EĞER BU DERECE ŞEREFSİZLİK YAPMIŞ BİRİ VARSA Bİ GÖRMEK İSTERİM) VE BU RESİMLERİNDEN BİR OLAN

BİLİP BİLMEDEN KONUŞMA SENİN DOLŞATIĞIN FORUM SİTELRİ BEN BİLMEM BEN BU TOPİC 1 SENE ÖNCE AÇTIM İLK RESMİM DE GÖZLEMECİ RESMİDİR

ARD ARD SAYFALRI DOLAŞ RESİMLER NE ZAMAN KONUMUŞ BAK 9 (dokuz) CİVARIDIR EKLENİŞ TARİHİ

BANA KANIT GÖSTER ) AY DAN ÖNCE GÖRDÜM DİYE

AYRICA AYNI SAYFALARDA BY RAM IN BİR RESMİ NASIL 1 HAFTA BİR FORUMDA AVATAR OLARAK KULLANILDI

abicim by_ram arkadaşımız orda sallamışş bu resimm benimm di de yok lvleri düşüktüde elbise giymemişlerdi bu resimlerin hepsini knightonline oynamı ne öle bi site avrdı yaklaşık 5 6 a y önce yada daha evvel gördüm arkadaşımız da sonradan okulların açılması pis etkiledi beni diyerek ve beirbiriyle alakası olmayan bissürü smiley yazarak ne kadar gereksiz olduunu kanıtlamıştır

• quote:

Orjinalden alıntı: peka

quote:

AMBOLEOS BACK!

Tatil de bile rahat yok

Yorucu bir cz nin ardından tatil için Bahamaları seçen Mage dev deniz kaplumbalarında fırsat bulup
    rahat rahat tail yapamadı. /town çekmeğe çalıştı ama 6 m exp gitmesine mani olamadı. Yakınlarda
    Resser da olmayınca zavallı mage saatlerce kızgın kumlardan serin sulara boyum boyunca yattı.

gerçek boyut

forum için

adamı rahat bırakmadınız gene gerı döndu resımlerı calıp calıp topıc acıyonuz

+9999...............................................................9 katılıyorum sana ben bu arada

• Bak sen resim düzenlem yapmadığın için tam olayları bilmiyorsun

o resmi yapmak için en az 4 tane ss lazım ayrıca resim için yeni bir char acıp yapmak istemiş gördüğüm kadarıyla

dedim ya bu resim buraya en az 10-11 ay önce eklendi diğer resimlerine bak cok kalite li edit yapar by_ram

topic ben açtım bi ara sırf o çalıştı buraya

BEN BAŞKA SİTE BİLMEM BANA GÖRE TÜRKİYENİN EN BÜYÜK FORUM SİTESİ BURASIDIR

ZATEN SIRF BÖYLE Bİ İFTİRA OLABİLİR DİYE ZAMNINDA HER RESMİME AMBOLEOS YAZDIM

AMBOLEOS 7-8 seneLİK BİR NİCKTİR. AMA ŞİMDİ KEŞKE DONANIM FORUMDA YAZSAYMIŞIM DEDİM
  • quote:

Orjinalden alıntı: Me®t

quote:

Mage Etkisi

[simage]http://img76.imageshack.us/img76/1284/comoloktepedepk9 copyel0.jpg[/simage]

Büyük yarığın çıkardığı facianın sorumlusunun 60 bir mage oldugu saptandı

o çar benim ve bir warrior

• vaaay topic hortlamış yaw.

amboleos çalışmalara devam ediyor demek.Amboleos kardeş tebrik ederim kolay gelsin.

eskiden uğraştık baya ama şimdi bıraktım ko yu.Bilgisayarda felan da yüklü değil ki girip edit yapayım.

bu arada bu bok atan arkadaşlar neye dayanarak konuşuyolar bi söyleyebilirler mi?
  • harikaaa cok komik zuhahahha
  • süperrrr
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.