Şimdi Ara

Komik gelecek ama önemli... (FIFA ustaları bi' bakabilir mi?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Malûm üniversite bittikten sonra, iş hayatındayız 1-2 senedir. Oyun anlamında her ne kadar eskisi kadar belki oyun oynama şansım olsa BİLE, menülere eskisi kadar dikkatli bakmadığımı direk kuru kurusuna maç yaptığımı gözlemledim.

FIFA 13 orijinal almama rağmen, büyük bir keyifle ONLINE maçı ANCAK bu hafta yaptım (az kala FIFA 14 çıkacak, ben daha yeni oynuyorum) ancak farkettiğim bazı noktalar var:

EA Match Day, Ultimate Team ve şu an hatırıma gelmeyen birçok detay eklenmiş FIFA'ya.

Bunlar nedir arkadaşlar? Biliyorum google'a yazınca da öğrenebilirdim ama teorik bilgiden ziyade, hangi menünün ne işe yaradığını bana özetleyecek arkadaşlar mutlaka çıkacaktır burada.

Ayrıca akşam online yapmak isteyen olur ise kullanıcı adım: miy1988 :) (Hangi menüden ekleneceğini bilemiyorum, o açıdan siz ekleyin.) :)

Bir soru daha: online'da GS'de neden Sneijder ve Drogba yok? :)))

Cevaplar için teşekkür ederim.

Ve son olarak orijinal oyun alalım, tabi siz benim gibi 1 sene sonra değil, zamanında oynayın. ; ) :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MİY1988 -- 19 Ağustos 2013; 17:38:08 >

• Ultimate Team Online menajerlik gibi düşün,istediğin oyuncuları alıp bir kadro kuruyorsun,online da sneijder,drogba var ama sen büyük ihtimal kadroyu güncellemedin,menüden güncelleyebilirsin;online random oynayabileceğin seasons kısmı var; ayrıca hangi konsolda oynuyordun:PS3,Xbox,PC?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-070660CBF -- 19 Ağustos 2013; 17:42:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noatak

Ultimate Team Online menajerlik gibi düşün,istediğin oyuncuları alıp bir kadro kuruyorsun,online da sneijder,drogba var ama sen büyük ihtimal kadroyu güncellemedin,menüden güncelleyebilirsin;online random oynayabileceğin seasons kısmı var; ayrıca hangi konsolda oynuyordun:PS3,Xbox,PC?

Dostum PC platformundayım. Konsol oyuncusu değilim henüz.

Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. Online modunda head to head, team play falan vardı, online random'a ya denk gelmedim ya da dikkat etmedim. Güncelleyelim eve gidince...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

quote:

Ultimate Team Online menajerlik gibi düşün,istediğin oyuncuları alıp bir kadro kuruyorsun,online da sneijder,drogba var ama sen büyük ihtimal kadroyu güncellemedin,menüden güncelleyebilirsin;online random oynayabileceğin seasons kısmı var; ayrıca hangi konsolda oynuyordun:PS3,Xbox,PC?

Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. Online modunda head to head, team play falan vardı, online random'a ya denk gelmedim ya da dikkat etmedim. Güncelleyelim eve gidince...

Head to Head oynarsan güncel kadrolarla oynayamazsın yani drogbayı unut derim; ama ana menüdeki seasons'a girersen maça başlamadan önce o otomatikman güncelliyor kadroyu

• ve şimdiye kadar gördüğüm en iyi mod Ultimate Team; bağımlılık yaptı resmen
    PES'te de benzer bir mod var ama bu o kadar gelişmiş değil,mutlaka başlamalısın pc belki hileci dolu olabilir o konuda fikrim yok ama çok iyi mod
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

quote:

Head to Head oynarsan güncel kadrolarla oynayamazsın yani drogbayı unut derim; ama ana menüdeki seasons'a girersen maça başlamadan önce o otomatikman güncelliyor kadroyu

Kardeşim seasons'tan girip oynadım, çok teşekkür ederim, harikaydı ya. :))) Tam istediğim gibi, kadro güncel idi. Tabi oyuna girmeden önce origin'i de kaldırıp yine yükledim, origin'e log in olup fifa13'ü de update ettim. Sistem bazen çöküyor sanki. Oyuna korsan oyun muamelesi yapıyor gibime geldi. :) Ama güncelledikten sonra sorun ortadan kalktı.

• Seasons harikaydı.?
    Muhteşemi görmek istiyorsan Ultimate Team'i dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Seasons harikaydı.?
    Muhteşemi görmek istiyorsan Ultimate Team'i dene

:D

eve gidince onu da deneyelim bi' :)))
  • ultimate team'de ufak bir takım veriyorlar ve bata çıka çabalaya çabalaya bir yerlere varmaya çalışıyoruz, bu mudur? :D

Sanırım ben FM türü menajerlik oyunlarını hiç sevmediğim için bu ultimate team çok çekici gelmedi ya da bu modu ben yanlış anladım. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.