Şimdi Ara

Komik Dizi Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
2
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • The It Crowd gibi her sahnesinde güldürebilecek dizi arıyorum tavsiyeniz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• The IT Crowd yazmak için girmiştim.

Modern Family fena değildir. Wilfred de önerebilirim.
  • friends..efsane
    that 70's show..2.efsane
    it's always sunny in philadelphia...

bu 3ü izlediklerim..hepsi mükemmeldir.

how i met your mother herkes seviyo ben sevmiyorum..diğer 3 dizideeki sıcaklığı bunda bulamıyorum..

bunlar arkadaşlık kavramlarıyla alakalıydı..gerçi philadelphiadaki biraz farklı orda da arkadaşlar ama her an birbirlerini satacak potansiyelleri var

arrested development..imdb de en yüksek puanlı dizilerden biri..ilk bölümde zaten gülersin..gülmezsen biraz daha şans verip bi kaç bölüm daha izle derim..

the office...

how not to live your life

modern family ve wilfred de iyiler evet..

• The big bang theory
  • Friends ve Modern Family.
  • The It Crowd şimdiye kadar izlediğim en iyi komediydi. Wilfred'in yorumları güzel ama hiçbir yerde bulamadım, telif hakları sebebiyle kaldırılmıştır yazıyor
    @Tranquillity

It's Always Sunny in Philedelphia'nın ilk bölümünü izledim de ikinci bölümü bir türlü izleyemedim Arrested Development'ın da ilk bölümünü izledim ama sevmedim. The Office de hoşuma gitti eğer Wilfred'i izleyebileceğim bir site bulamazsam ona başlarım.
    @bcan402

Teşekkürler yorumlarınız için
  • Bazıları önerilmiş ancak yine de yazalım. The Big Bang Theory, Two and a Half Men, How I Met Your Mother, Modern Family ve New Girl'ü öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Chuck Tarzı Dizi Arıyorum
    10 yıl önce açıldı
    Dram-Komedi Tarzı dizi önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kolası kaçmış asit -- 12 Eylül 2021; 22:55:27 >
  • friends çok övülüyor bende mi başlasam acaba
  • It's Always Sunny in Philadelphia kesinlikle. 2. sezon Danny DeVito'nun da katılımıyla her bölümü efsane haline geliyor.
  • Arrested Development yazmaya gelmiştim ama beğenmemişsin :) Ben bir şans daha ver derim. Gerçekten benim bugüne kadar izlediğim en iyi komedi dizisi abartısız. Ki çoğu komedi dizisini izlemişimdir :) Onun dışında It's Always Sunny in Philadelphia, The Office, Community de çok sağlam dizilerdir. Parks and Recration da güzel. Birkaç bölüm izle eğer sarmazsa daha izleme ama eğer hoşuna giderse devam et. Espri yapmadıkları anlarda bile oyuncuların hareketlerine, tiplerine, olur olmaz yerlerde karakterlerin özelliklerine falan gülesin geliyor Modern Family de gayet güzeldir. Bunların dışında Two and a Half Men, Friends, HIMYM, The Big Bang Theory falan da gayet güzel diziler ama gülme efekti olduğu için bir adım geride bence ilk saydıklarımdan.
  • O zaman birkaç bölüm daha Arrested Development izliyim Bir de Friends bayağı seviliyor herhalde, ona da bakarım. Teşekkürler hepinize
  • Ben de The It Crowd yazmak için gitmiştim. Farklı olarak Coupling önereyim ben de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

Ben de The It Crowd yazmak için gitmiştim. Farklı olarak Coupling önereyim ben de.

Coupling'i yazmadım ama izliyorum ilk sezon bitti farklı tarzda komedi dizisi bulurum belki diye açmıştım konuyu
  • Arrested Development epey uzun bir aradan sonra 4.sezonunu çekilmiş, peki dizinin 5.sezonu olacak mı, bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercann35

Arrested Development epey uzun bir aradan sonra 4.sezonunu çekilmiş, peki dizinin 5.sezonu olacak mı, bilen var mı?

Yok olmayacak, 4. sezon da bir kanalda değil netflix'te yayınlandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

quote:

Orijinalden alıntı: Sercann35

Arrested Development epey uzun bir aradan sonra 4.sezonunu çekilmiş, peki dizinin 5.sezonu olacak mı, bilen var mı?

Yok olmayacak, 4. sezon da bir kanalda değil netflix'te yayınlandı.

Teşekkür ederim...

• friends, seinfeld, that 70's show ne varsa eskilerde :)

bi de blue mountain state de guzeldir

• biraz çizgi dizi olacak ama sonuçta amaç yabancı dizi izlemek ve gülmek :) family guy
  • Blue Mountain State
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.