Forumda gezerken birdenbire aklıma bi fıkra geldi ve forumu biraz şenlendireyim dedim:
Bir kadının gardropu bir gün her otobüs geçisinde gıcırtı yapmaya başlamış.Kadın sorunu anlayamayınca ertesi gün kocasını işe gönderdikten sonra tamirciyi çağırmış.Tamirci eve gelmiş dolabı evirmiş çevirmiş sorunu bir türlü çözememiş.Daha sonra:
-Abla ben dolabın içine gireyim otobüs geçince nasıl olsa gıcırdayacak o zaman anlarız sorunu...
demiş ve dolabın içine girmiş.Tamirci dolaba girdikten sonra kadının kocası gelmiş ve pijamalarını almak için dolabı açtığında tamircinin orda olduğunu görmüş, karısının kendisini tamirciyle aldattığını düşünmüş ve sinirli bir şekilde:
-BURADA NE İŞİN VAR?
Veeeeeee Cevap:
-Abi, otobüs bekliyorum diyeceğim,inanmayacaksın
Koptum Ya..
süper ya...
bunun neresi komik yaaa alla allaa
bence manyaxxx yanı
çok komik
Tavşanın biri bir gün geneleve gitmiş. Bakmış herkes tavşan, Tavşanlarla olmaktan sıkılmış Değişiklik istiyorum ben diye çıkmış dışarı. Yolda yılanla karşılaşmış ve birlikte olmak için teklifte bulunmuş. İkisi tam işe koyulacakken, yılan tavşanı tek bir hamlede yutmuş. Yılan kendi kendine; Ben n'yaptım ya böyle, bunu duyan kimse benimle birlikte olmaz artık demiş.Tavşanı hemen çıkarmış. Tavşan dönmüş ve; - Oha..! mua koyim ne biçim ağıza alıyosun demiş
Tavşanın biri bir gün geneleve gitmiş. Bakmış herkes tavşan, Tavşanlarla olmaktan sıkılmış Değişiklik istiyorum ben diye çıkmış dışarı. Yolda yılanla karşılaşmış ve birlikte olmak için teklifte bulunmuş. İkisi tam işe koyulacakken, yılan tavşanı tek bir hamlede yutmuş. Yılan kendi kendine; Ben n'yaptım ya böyle, bunu duyan kimse benimle birlikte olmaz artık demiş.Tavşanı hemen çıkarmış. Tavşan dönmüş ve; - Oha..! mua koyim ne biçim ağıza alıyosun demiş